2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Güzelmiş kuzu ama bu fiyata daha güzel seçenekler çıkar diye düşünüyorum sankii
bende öyle düşündüm bi sorayım dedim ben ortasında desen olmasın istiyorum kuzu
Ay yirim teşekkürler kuzucummm ama sen dış çekim fotolarını yeni görüyorsun sanırııım :)
Ben şimdi h&m deki aksesuarları yüklemiştim :)
aynen çok güzeller canım ben bayıldım hepsine Allah daim etsin mutluluğunuzu

Güzel canım ama daha canlı renkte birşeyler daha güzel olur bence çok soluk rengi

çok güzel şeyler varmış ya şu tospik cam güzel mesela altın rengi uyarmı salona sizin bilemedim ama
zaten çok içime sinmemişti ortasında desen yok diye iyi geldi sadece
ben daha bakayım o zaman

çok güzel şeyler varmış ya şu tospik cam güzel mesela altın rengi uyarmı salona sizin bilemedim ama
Uyar gibi geliyor bana renk ama.. İşte onu bilemedim gümüş bişeyler mi olsa gold-bronz gibi bi,şeymi.
Ay aksesuar almak ne gıcık bi durummuş hiç tahmin etmezdim
bende öyle düşündüm bi sorayım dedim ben ortasında desen olmasın istiyorum kuzu
Buluruz elbet kuzucum, @blisss in dediği gibi renk de soluk çünkü biz başka araştıralımmm
aynen çok güzeller canım ben bayıldım hepsine Allah daim etsin mutluluğunuzu
Çook teşekkür ederim kuzucuum, amiin hepimizinkini inşallahhh :)

canım bakar olun gözünüze çarpan bişey olursa hemen atın bana günlüklerimi alayım bi rahatlayım

Ay ben her öğle arası oradayım resmen Çok güzeller vallahiiiii :))
bencede harika görünüyorlardı bakamadım bana uzak hemen gidemiyorum
adamlar mağazadan kovar yakında seni

ortasında desen olsunmu olmasınmı istiyorsun anlamadım
aslında olmasın ama oladabilir tabaklar çok güzelse
ne istediğimi ben biliyor muyum ki

olmasın bence canım çatal bıçak değdikçe çizilir çünkü desenler

kızlar deliricem ya sonuçları gösterdi annem şimdide başka doktora yönlendirmiş adam off bir daha uykusuz çekilecekmiş sinir oldum ya takatimde paramda kalmadı artık

kızlar deliricem ya sonuçları gösterdi annem şimdide başka doktora yönlendirmiş adam off bir daha uykusuz çekilecekmiş sinir oldum ya takatimde paramda kalmadı artık
kuşum uykusuz mr mı çekecekler olsun sen git boşver parayıda sağlık bu sen iyi ol yeter bize

Sakin ol canım ne demişki direk başka bi doktoramı yönlendirmiş yorum yapmamış mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…