• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın kızlar

kuzum nedense bana kaçıyor muşsun gibi geliyor. tam teşhisi koymak için doktor emin olmak istiyordur belki. son olucak sonuçta bu çektir bakalım. başta da konuşmuştuk iyi yada kötü ne derlerse desinler başka doktorlara da gösterecektin hatırlıyor musun. ama sen daha şimdiden kaçıyorsun. olmaz böyle.
böyle düşünmek istemiyorum ama belkide bir hastalığın var ve sen böyle ihmal ettikçe belkide dahada ilerleyecek. bunu yapamazsın. o mr ı çektirmek zorundasın. aileni eşini düşünerek yapman lazım bunu. senin kafan rahat etse de onlarınkinin ediceğinimi sanıyorsun. mecbursun.
Kaçmamın sebebi çok sıkılmış olmam sonucunda birşey çıkacağını düşünmüyorum birde, neyse bugün arayıp randevu alayım bari zaten ailemde gitmemi istiyor. Ama bana işkenceden başka birşey değil :(

Kaçmamın sebebi çok sıkılmış olmam sonucunda birşey çıkacağını düşünmüyorum birde, neyse bugün arayıp randevu alayım bari zaten ailemde gitmemi istiyor. Ama bana işkenceden başka birşey değil :KK43:
anlıyorum seni canım ama az daha sabreet sonra rahat bir nefes alacaksın. soru işareti ile acaba neydi ile yaşanmazki. ayrıca bu süre içinde tekrarlandımı hafıza kayıpları

Kuzuu kötü bişey olmadığından emin olalım diye çektir diyoruz
Ben niye kendi kendime eminim acaba :D
anlıyorum seni canım ama az daha sabreet sonra rahat bir nefes alacaksın. soru işareti ile acaba neydi ile yaşanmazki. ayrıca bu süre içinde tekrarlandımı hafıza kayıpları
Hayır canım unutkanlıklar dışında olmadı hiç

Ben niye kendi kendime eminim acaba :KK70:

Şuan bi atak olmadığı için bence seninde için rahat nasılsa bir daha olmaz gibi bakıyorsun. ama az sabret git bakalım herkesin içi rahat etsin bi :KK36:

Günaydın kızlarr :KK54:

Kötü bir şey olsa zaten çıkardı diye düşünüyorum diğer testlerde de, kafam karışık gitmek istemiyorum kızlar:KK43:

Kaçmamın sebebi çok sıkılmış olmam sonucunda birşey çıkacağını düşünmüyorum birde, neyse bugün arayıp randevu alayım bari zaten ailemde gitmemi istiyor. Ama bana işkenceden başka birşey değil :KK43:
Kuzucum tabi ki senin açından bakınca gereksiz gibi görünür. İnsan kendi sağlığını yakınlarınınki kadar düşünmüyor. Ben senin yerinde olsam ben de sıkılırım gereksiz boşuna masraf yaratıyorum ortalığı ayağa kaldırıyorum derim, bu yüzden bi ameliyattan da kaçtım mesela.
Ama şimdi biz senin yakınların olarak duruma bakıyoruz, ailen, eşin, biz telaşlanıyoruz sağlığın için. Senin gördüğün gibi gereksiz gelmiyor. Temiz çıksın rahat et sen de biz de. Kaldı ki gereksiz görülmese o kadar kişinin kontrolü gerekmez. Doktor da bi kaç hastalıktan şüpheleniyor. E durum da normal değil, iyi ya da kötü bir rahatsızlık var ve bunun bulunup bir an önce çözülmesi gerek. En kötü ihtimali ben de düşünmüyorum açıkçası, ama o ihtimal olmasa da tedavi edilmesi gerekn bir şey var ortada. Lütfen ihmal etme :(

Bak çok iyi anladım işte içinden geçeni. O zamanki yaşadığın paniğin etkisi geçti, sanki o bir iki kere olmuş sebepsiz bir şeydi, bir daha yaşamadım boşuna ortalık karıştı diyorsun, deme kuzucum deme. Git bi görün temiz sonuçla gel yanımıza :)

Günaydın kuzulaaar,
@blisss kızlar güzel bir hücuma uğraştmışlar seni, iyi olmuş :)
Evet sıkılmış olabilirsin anlıyorum ama kendibi zorlayarak da olsa şu son adımı tamamlamak zorundasın. Auralee Auralee nin dediği gibi tehlikeli birşey olmasa da ortada tedavi edilmesi gereken bir durum var bu net o yüzden o mr çekilecek! :)

Kuzucum tabi ki senin açından bakınca gereksiz gibi görünür. İnsan kendi sağlığını yakınlarınınki kadar düşünmüyor. Ben senin yerinde olsam ben de sıkılırım gereksiz boşuna masraf yaratıyorum ortalığı ayağa kaldırıyorum derim, bu yüzden bi ameliyattan da kaçtım mesela.
Ama şimdi biz senin yakınların olarak duruma bakıyoruz, ailen, eşin, biz telaşlanıyoruz sağlığın için. Senin gördüğün gibi gereksiz gelmiyor. Temiz çıksın rahat et sen de biz de. Kaldı ki gereksiz görülmese o kadar kişinin kontrolü gerekmez. Doktor da bi kaç hastalıktan şüpheleniyor. E durum da normal değil, iyi ya da kötü bir rahatsızlık var ve bunun bulunup bir an önce çözülmesi gerek. En kötü ihtimali ben de düşünmüyorum açıkçası, ama o ihtimal olmasa da tedavi edilmesi gerekn bir şey var ortada. Lütfen ihmal etme :KK43:

Bak çok iyi anladım işte içinden geçeni. O zamanki yaşadığın paniğin etkisi geçti, sanki o bir iki kere olmuş sebepsiz bir şeydi, bir daha yaşamadım boşuna ortalık karıştı diyorsun, deme kuzucum deme. Git bi görün temiz sonuçla gel yanımıza :)

Aynen böyle canım durum gereksiz yere işimden oluyorum zamanımı çalıyor gibi geliyor iki ceviz yerim geçer diyorum :D Hastaneleri hiç sevmiyorum bir de oralarda koşturmak zor geliyor, ailemde zaten peşini bırakmaz bu işin de işte şansımı deniyorum :D

Kaynar kazana atmalı :D

Günaydın kuzulaaar,
Evet sıkılmış olabilirsin anlıyorum ama kendibi zorlayarak da olsa şu son adımı tamamlamak zorundasın. Auralee Auralee nin dediği gibi tehlikeli birşey olmasa da ortada tedavi edilmesi gereken bir durum var bu net o yüzden o mr çekilecek! :)
Biz şu izmire taşınma eylemleri adı altında bi ön ziyarete gidip, gitmişken de @blisss i kolundan kapıp doktora görürelim diyorum :D

Aynen böyle canım durum gereksiz yere işimden oluyorum zamanımı çalıyor gibi geliyor iki ceviz yerim geçer diyorum :KK70: Hastaneleri hiç sevmiyorum bir de oralarda koşturmak zor geliyor, ailemde zaten peşini bırakmaz bu işin de işte şansımı deniyorum :KK70:
Heh işte öyle bi şansın yok sen boşuna deneme onu :D

Aynen böyle canım durum gereksiz yere işimden oluyorum zamanımı çalıyor gibi geliyor iki ceviz yerim geçer diyorum :KK70: Hastaneleri hiç sevmiyorum bir de oralarda koşturmak zor geliyor, ailemde zaten peşini bırakmaz bu işin de işte şansımı deniyorum :KK70:

Kaynar kazana atmalı :KK70:
bu espriyi yapacaktım yeminle zor tuttum kendimi yapılması gerekiyordu:KK70::KK70::KK70::KK70:

Günaydın kuzulaaar,

Biz şu izmire taşınma eylemleri adı altında bi ön ziyarete gidip, gitmişken de @blisss i kolundan kapıp doktora görürelim diyorum :KK70:

bencede ne yapmalı dünden beri ikna edemedik ama sevenleri olarak gitmeli diyoruz inan burda olsa ben götüreceğim doktora

Heh işte öyle bi şansın yok sen boşuna deneme onu :KK70:

bu espriyi yapacaktım yeminle zor tuttum kendimi yapılması gerekiyordu:KK70::KK70::KK70::KK70:

Ceviz yerim geçer diyor ya kıza bak :KK70::KK70:

Kızlar hiç güleceğim yoktu ya valla sabah sabah :D:D hadi gelip beni doktora götürün valla bişey çıkmıcak ya demişti dersiniz boşa gittin diceksiniz :rolleyes:
Ayrıca o espriyi yapmak zorundaydım çok güzel denk geldi :KK70:

Kaynar kazana atmalı :KK70:

Son bir kere daha sık dişini, içinin rahat eder en azından..:KK55:

Back