2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuşum uykusuz mr mı çekecekler olsun sen git boşver parayıda sağlık bu sen iyi ol yeter bize
daha dün çektirdim canım zaten 40 saate yakın uykusuz kaldım şimdi yine istiyor başka yerde
Sakin ol canım ne demişki direk başka bi doktoramı yönlendirmiş yorum yapmamış mı
burada ki makinada tam sonuç alamıyoruz demiş kent hastanesinde ki doktor arkadaşına yönlendirmiş en iyi makina ordaymış canım

Anladım canım kent hastanesindeki doktorlar çok iyidir ama kuzu merak etme net sonuç alırsın bi kere daha dayan artık

canım olsun sen çektir emin olsunlar makina yanıltmasın dr da ona göre yorumlayacak sonuçta emin olmakta fayda var haklısın çok zor uykusuz kalmak ama biraz daha dayanmalısın

canım olsun sen çektir emin olsunlar makina yanıltmasın dr da ona göre yorumlayacak sonuçta emin olmakta fayda var haklısın çok zor uykusuz kalmak ama biraz daha dayanmalısın

Gerçekten çok sıkıldım iş yerinden sorun yapmıyorlar sağlık konusunda sağolsunlar ama çok oldu artık ya öncesinde de düğün için alıyordum

Gerçekten çok sıkıldım iş yerinden sorun yapmıyorlar sağlık konusunda sağolsunlar ama çok oldu artık ya öncesinde de düğün için alıyordum
Sağlık ama bu iş yerindekiler sorun değil diyolar kuzu keyfinden izin almıyosun ki ihmal etme

canım çok yanlış düşünüyosun bak onlarda sorun yapmıyor
bu konuda çekinme olmaz sen git ve o mr çektir bak önemli kuzu

kızlar deliricem ya sonuçları gösterdi annem şimdide başka doktora yönlendirmiş adam off bir daha uykusuz çekilecekmiş sinir oldum ya takatimde paramda kalmadı artık

Kuzu lütfen izin olayını dert etme artık, önemli olmasa doktorlar da bu kadar deşmezler, git öğren bi an önce tedavini ol sen de kurtul biz de, lütfen

Sağlık ama bu iş yerindekiler sorun değil diyolar kuzu keyfinden izin almıyosun ki ihmal etme

Kuzu lütfen izin olayını dert etme artık, önemli olmasa doktorlar da bu kadar deşmezler, git öğren bi an önce tedavini ol sen de kurtul biz de, lütfen

akşam eşimle de konuşayım da bir karar veririm artık kızlar sıkıntı geldi git gel git gel bir sonuç yok

akşam eşimle de konuşayım da bir karar veririm artık kızlar sıkıntı geldi git gel git gel bir sonuç yok
sonuca ulaşmak için gitmelisin değil mi canım son bir kez daha sabır demelisin sen konuş eşinde gitmeni isteyecektir
kendinide sıkma kuzum

kızlar deliricem ya sonuçları gösterdi annem şimdide başka doktora yönlendirmiş adam off bir daha uykusuz çekilecekmiş sinir oldum ya takatimde paramda kalmadı artık
gitmemek ne demek kuzu olurmu öyle şey. tabi ki de gideceksin. sürekli acaba neydi diye kafanda soru işareti kalacağına az daha sabret ve öğren ne olduğunu lütfen.

Günaydın kızlarr

gitmemek ne demek kuzu olurmu öyle şey. tabi ki de gideceksin. sürekli acaba neydi diye kafanda soru işareti kalacağına az daha sabret ve öğren ne olduğunu lütfen.

Kötü bir şey olsa zaten çıkardı diye düşünüyorum diğer testlerde de, kafam karışık gitmek istemiyorum kızlar

günaydın kızlar
Günaydın kızlarr

Kötü bir şey olsa zaten çıkardı diye düşünüyorum diğer testlerde de, kafam karışık gitmek istemiyorum kızlar
kuzum nedense bana kaçıyor muşsun gibi geliyor. tam teşhisi koymak için doktor emin olmak istiyordur belki. son olucak sonuçta bu çektir bakalım. başta da konuşmuştuk iyi yada kötü ne derlerse desinler başka doktorlara da gösterecektin hatırlıyor musun. ama sen daha şimdiden kaçıyorsun. olmaz böyle.
böyle düşünmek istemiyorum ama belkide bir hastalığın var ve sen böyle ihmal ettikçe belkide dahada ilerleyecek. bunu yapamazsın. o mr ı çektirmek zorundasın. aileni eşini düşünerek yapman lazım bunu. senin kafan rahat etse de onlarınkinin ediceğinimi sanıyorsun. mecbursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…