daha dün çektirdim canım zaten 40 saate yakın uykusuz kaldımkuşum uykusuz mr mı çekecekler olsun sen git boşver parayıda sağlık bu sen iyi ol yeter bize
burada ki makinada tam sonuç alamıyoruz demiş kent hastanesinde ki doktor arkadaşına yönlendirmiş en iyi makina ordaymış canımSakin ol canım ne demişki direk başka bi doktoramı yönlendirmiş yorum yapmamış mı
Anladım canım kent hastanesindeki doktorlar çok iyidir ama kuzu merak etme net sonuç alırsın bi kere daha dayan artıkdaha dün çektirdim canım zaten 40 saate yakın uykusuz kaldımşimdi yine istiyor başka yerde
burada ki makinada tam sonuç alamıyoruz demiş kent hastanesinde ki doktor arkadaşına yönlendirmiş en iyi makina ordaymış canım
Bakalım şuan karar vermedim gitmicem belkiAnladım canım kent hastanesindeki doktorlar çok iyidir ama kuzu merak etme net sonuç alırsın bi kere daha dayan artık
canım olsun sen çektir emin olsunlar makina yanıltmasın dr da ona göre yorumlayacak sonuçta emin olmakta fayda var haklısın çok zor uykusuz kalmak ama biraz daha dayanmalısındaha dün çektirdim canım zaten 40 saate yakın uykusuz kaldımşimdi yine istiyor başka yerde
burada ki makinada tam sonuç alamıyoruz demiş kent hastanesinde ki doktor arkadaşına yönlendirmiş en iyi makina ordaymış canım
yapma önemli bi durum bu kuzu, neden gitmiceksinBakalım şuan karar vermedim gitmicem belki
canım olsun sen çektir emin olsunlar makina yanıltmasın dr da ona göre yorumlayacak sonuçta emin olmakta fayda var haklısın çok zor uykusuz kalmak ama biraz daha dayanmalısın
Gerçekten çok sıkıldım iş yerinden sorun yapmıyorlar sağlık konusunda sağolsunlar ama çok oldu artık ya öncesinde de düğün için alıyordum
Sağlık ama bu iş yerindekiler sorun değil diyolar kuzu keyfinden izin almıyosun ki ihmal etmeGerçekten çok sıkıldım iş yerinden sorun yapmıyorlar sağlık konusunda sağolsunlar ama çok oldu artık ya öncesinde de düğün için alıyordum
canım çok yanlış düşünüyosun bak onlarda sorun yapmıyorGerçekten çok sıkıldım iş yerinden sorun yapmıyorlar sağlık konusunda sağolsunlar ama çok oldu artık ya öncesinde de düğün için alıyordum
kızlar deliricem ya sonuçları gösterdi annem şimdide başka doktora yönlendirmiş adam off bir daha uykusuz çekilecekmiş sinir oldum ya takatimde paramda kalmadı artık
Kuzu lütfen izin olayını dert etme artık, önemli olmasa doktorlar da bu kadar deşmezler, git öğren bi an önce tedavini ol sen de kurtul biz de, lütfenGerçekten çok sıkıldım iş yerinden sorun yapmıyorlar sağlık konusunda sağolsunlar ama çok oldu artık ya öncesinde de düğün için alıyordum
Sağlık ama bu iş yerindekiler sorun değil diyolar kuzu keyfinden izin almıyosun ki ihmal etme
canım çok yanlış düşünüyosun bak onlarda sorun yapmıyor
bu konuda çekinme olmaz sen git ve o mr çektir bak önemli kuzu
Kuzu lütfen izin olayını dert etme artık, önemli olmasa doktorlar da bu kadar deşmezler, git öğren bi an önce tedavini ol sen de kurtul biz de, lütfen
sonuca ulaşmak için gitmelisin değil mi canım son bir kez daha sabır demelisin sen konuş eşinde gitmeni isteyecektirakşam eşimle de konuşayım da bir karar veririm artık kızlar sıkıntı geldi git gel git gel bir sonuç yok
gitmemek ne demek kuzu olurmu öyle şey. tabi ki de gideceksin. sürekli acaba neydi diye kafanda soru işareti kalacağına az daha sabret ve öğren ne olduğunu lütfen.kızlar deliricem ya sonuçları gösterdi annem şimdide başka doktora yönlendirmiş adam off bir daha uykusuz çekilecekmiş sinir oldum ya takatimde paramda kalmadı artık
canım çok yanlış düşünüyosun bak onlarda sorun yapmıyor
bu konuda çekinme olmaz sen git ve o mr çektir bak önemli kuzu
gitmemek ne demek kuzu olurmu öyle şey. tabi ki de gideceksin. sürekli acaba neydi diye kafanda soru işareti kalacağına az daha sabret ve öğren ne olduğunu lütfen.
kuzum nedense bana kaçıyor muşsun gibi geliyor. tam teşhisi koymak için doktor emin olmak istiyordur belki. son olucak sonuçta bu çektir bakalım. başta da konuşmuştuk iyi yada kötü ne derlerse desinler başka doktorlara da gösterecektin hatırlıyor musun. ama sen daha şimdiden kaçıyorsun. olmaz böyle.Günaydın kızlarr
Kötü bir şey olsa zaten çıkardı diye düşünüyorum diğer testlerde de, kafam karışık gitmek istemiyorum kızlar
Kuzuu kötü bişey olmadığından emin olalım diye çektir diyoruzGünaydın kızlarr
Kötü bir şey olsa zaten çıkardı diye düşünüyorum diğer testlerde de, kafam karışık gitmek istemiyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?