- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Ayyy biraz geç oldu ama Günaydın kuzulaaar :)
Uuu yaşasıın, çok güzel hepsi kuzucum güle güle kullan. Şimdi senin yüzünden english home u karıştırmak farz oldu
@blisss kuzucuum, inşallah güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz :) Başbaşa yemek planı da iptal olmuuş, daha net konuşsan anlardı herhalde ama.. Tabi insan bu cümleye de anlayış bekliyor. Neyse sağlık olsun hediye kısmını çözmüşsün en azından :)
Hihi :) Ben de hep minik minik poşetlere ayırdım onları bu sebepten. Olsun kuzu köfte olmasa da dedikleri gibi börek falan yap. Sonra çıkarır yersiniz falan arada iyi olur Çöpe gitmesin değerlendirmek gerek :)
Yok kuzu geç kalmadım gelir gelmez halledilmesi gerekenleri aradan çıkarıp rahatlayayım dedim :)Günaydın canım geçmi kaldın işeakşamı düşünüp düşünüp sinir oluyorum şuan
Hmm iyi yapmışsın ozaman kuzucum..Yok kuzu geç kalmadım gelir gelmez halledilmesi gerekenleri aradan çıkarıp rahatlayayım dedim :)
Ya çok haklısıın, ama aslında halledebilirmişsin ya. Yani bunun ayıbı olmaz bence de. Rezervasyon yaptırdım desen @Conchiglia nın dediği gibi şıp diye çözülürdü. Böyle yapınca anlamak istememiş olabilir
Ben beceremem ya ama cok severim:)) yap yapseninde kutlu olsun canım, buranın en hamaratı benimben yapayım mı
Kızdım ama ben herşey dolapta hasta halimle ağzım yüzüm aka aka ütü yaptım yaranamıyorum herşey eksikmiş
ay ben bilemedim ya,
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu an, kıymalı börek de olur. çok da güzel olur da , nasıl olur
Evet kuzucum insan bir an düşünemiyor, anlayacak sanıyorsun falan. Sağlık olsun kalabalık kutlama da güzel olur :)Hmm iyi yapmışsın ozaman kuzucum..
Geçti artık zaten canım gideriz. Ders oldu bana işte dan diye söylerim bir dahakine
Olmamalı bence
Aynı işte ne olsun gün sayıyoruz hala :) Nasıl gidiyor evlilik?
Çok zor bir şey istedin bence
yaparsın kuzu ya al hazır yufka sar dinle sen beni ben tarif ediim sana hatta çıtır çıtır olsunben ve kıymalı böreküstümde çok fazla baskı hissettim şimdi
Ya ben hazırlık vs uğraşmak istemiyorum işin kötüsü çok hastayım ondan da dışarda olsun diyordum neyse artıkEvet kuzucum insan bir an düşünemiyor, anlayacak sanıyorsun falan. Sağlık olsun kalabalık kutlama da güzel olur :)
Hahah ay vallahi süperÖnce kızıp sonra mesaj atma olayı bende de var çok eğlenceli
Ay ben kayınvalidene gideceksiniz sanıyordumi yanlış mı anlamışıııımYa ben hazırlık vs uğraşmak istemiyorum işin kötüsü çok hastayım ondan da dışarda olsun diyordum neyse artık
Ben beceremem ya ama cok severim:)) yap yap
Ben beceremem ya ama cok severim:)) yap yap
evet öyle ama o da çalışıyor gidip hazrlık yapıcaz hatta biz ondan önce evde olucazAy ben kayınvalidene gideceksiniz sanıyordumi yanlış mı anlamışıııım
Kuzu sen akşama kolları sıva ve börek işine giriş kesinlikle, yapacaksın ben inanıyorum
Hem yapamazsan direkt çöpe gidecek, böyle bir ihtimal kurtarılabilir şansını denemende fayda var diyorum :)))
Olsun iş problemi çözülür elbet, eviniz huzurlu olsun da :)Evlilik gayet iyi iş sorunlarım olmasa(nakil kadro vs)
Onları halletsek evliliğe yönelcem:S
Ay çok da severim ama komşu teyzeler de beni evde bulamıyorlar ki aşure getirsinlerAAAA bu arada HİCRİ YILBAŞINIZ kutlu olsun kızlar:)
Hadi birileri aşure yapsın da yiyelimmm
Tişikkür ederimm, karıştır hatta bak o minik vazolardan bi kaç tane alıp ünite üstündeki rafı süsleyebilirsin diyorum. Hem 7 TL hem kargo bedavaUuu yaşasıın, çok güzel hepsi kuzucum güle güle kullan. Şimdi senin yüzünden english home u karıştırmak farz oldu
@blisss kuzucuum, inşallah güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz :) Başbaşa yemek planı da iptal olmuuş, daha net konuşsan anlardı herhalde ama.. Tabi insan bu cümleye de anlayış bekliyor. Neyse sağlık olsun hediye kısmını çözmüşsün en azından :)
Sinir bozucu ama bence deKızdım ama ben herşey dolapta hasta halimle ağzım yüzüm aka aka ütü yaptım yaranamıyorum herşey eksikmiş
:))) hazırı cıkmıs asrenin puding gibi onu denemişti annem..şaka yaptım kibende hiç ama hiç becerikli sayılmam
Bugünlük affet kuzu doğum günü diyeKızdım ama ben herşey dolapta hasta halimle ağzım yüzüm aka aka ütü yaptım yaranamıyorum herşey eksikmiş
yapar o yapar
yaparsın kuzu ya al hazır yufka sar dinle sen beni ben tarif ediim sana hatta çıtır çıtır olsun
Ohoo evde hazırda yufka bile bekliyor yapmazsan ayıp oluray sen bana komşu olsanaevde 3 adet yufka var , yeterli olur mu?
Huzur hiçbirimizin yuvasından eksik olmasın...Olsun iş problemi çözülür elbet, eviniz huzurlu olsun da :)
Ay çok da severim ama komşu teyzeler de beni evde bulamıyorlar ki aşure getirsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?