2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ya ben düşün düşün işin içinden çıkamıyorum kızlar d.gününde nasıl hazırlık yapıcam evden birlikte çıkıyoruz birlikte giriyoruz

ya ben düşün düşün işin içinden çıkamıyorum kızlar d.gününde nasıl hazırlık yapıcam evden birlikte çıkıyoruz birlikte giriyoruz
Çok zor ama bu kuzu ya, gece sinsice yataktan kalkıp hazırlamadığın sürece baya düğüm bi soru .
Ay olmadı dışarı mı çıksanız acaba . Aynı anda girince bu cidden zor çünkü

Kuzu sürpriz olması çok zor ya, olmadı sen de greenandblue gibi dışarıda yemek olayına gir, evde de mutfağı kapatır minik çapta bi kek falan hazırlayıp götürürsün ay bilemedim ki

Hahah çok iyi ama ya @Conchiglia neden daha önce sormuyorsun english homecu başına , bak kaçtı indirim

Çok zor ama bu kuzu ya, gece sinsice yataktan kalkıp hazırlamadığın sürece baya düğüm bi soru .
Ay olmadı dışarı mı çıksanız acaba . Aynı anda girince bu cidden zor çünkü

Englis homecu başı olduğumu unutmuş sanırım
Gece kalksam hemen uyanır kii of dışarda düşünüyorum bende bugünde başka birinin d.günü planı var bütçe ciddi sarsılacak

Kuzu sürpriz olması çok zor ya, olmadı sen de greenandblue gibi dışarıda yemek olayına gir, evde de mutfağı kapatır minik çapta bi kek falan hazırlayıp götürürsün ay bilemedim ki
Kuzucum benim mutfak açık dışarda da dediğim gibi bütçe zorlanacak ama öyle olacak gibi adama eve gelme 1 saat diyemem ya

Kuzucum benim mutfak açık dışarda da dediğim gibi bütçe zorlanacak ama öyle olacak gibi adama eve gelme 1 saat diyemem ya
Hahah zaten o gün onu demenle, sana doğum günü süprizi hazırlıyorum demen arasında pek bir fark olmayacaktır kuzu Yani bütçeyi sarsamadan şöyle fırsat sitelerinden falan güzel bi yer ayarlasan?

birileriyle plan yapmasını istesen. annesi çağırsa mesela yada ortak bir arkadaş çağırsa onu dışarı bir gece önce. sende işim var evde falan filan diyip gitmesen o tek gitse olmazmı

Hahah zaten o gün onu demenle, sana doğum günü süprizi hazırlıyorum demen arasında pek bir fark olmayacaktır kuzu Yani bütçeyi sarsamadan şöyle fırsat sitelerinden falan güzel bi yer ayarlasan?
OLabilir canım ben araştırayım böyle birşey hemen
kuzu ben olsam seyirtepede bi yer ayırtırdım oh manzaraya karşı mis işte :)

Benimde aklıma orası geldi fiyatlar nasıl acaba orda dediğim gibi bu akşamda dışarda program var iptalde ettiremiyorum ağır gelecek yoksa
birileriyle plan yapmasını istesen. annesi çağırsa mesela yada ortak bir arkadaş çağırsa onu dışarı bir gece önce. sende işim var evde falan filan diyip gitmesen o tek gitse olmazmı
Ay hayatta gitmez bensiz evde yanlız kalmaktan korktuğumu da biliyor zaten

OLabilir canım ben araştırayım böyle birşey hemen
Ay o seyirtepede mis gibi balıklı menü varmış 40 liraya 2 kişiymiş hem de. Ama kaçmış.. Ben de bi bakındım ama nereye gidilebilir nereye gidilemez bilemiyorum ki buradan tabii Aynı il olaydı güçlerimizi birleştirirdik haha

Ah kuzum benim ya baktınmı çok sağol bulmuş kadar oldun valla bende bakıyorum şimdi birşeyler çıkacak gibi

Kuzu fırsat sitelerinde çok oluyo orası iki kişi 50 lira gibi bişey baya herşey var :)

Kuzu fırsat sitelerinde çok oluyo orası iki kişi 50 lira gibi bişey baya herşey var :)

Canımm şimdi ona bakıyordum bende
Buraları biliyormusun peki ?
http://www.firsat35.com/detay/139/a...-tek-kisilik-sira-et-ya-da-balik-menusu-90-tl
http://www.firsat35.com/detay/90/me...i-yemek-menuleri-89-tlden-baslayan-fiyatlarla
bana da fikir verin o zaman @blisss senin üzerinden prim yapıyormuş gibi hissettim bir an
Aa rol çalıyorsun olmaz Şaka bir yana sana da bulalım kuzu bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…