- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Haha gözlerime inanamıyorum senden bile onay çıktıysaa...
Ama iyi fiyatı cidden ya , benim baktıklarım daha pahalıydı hep bi de bu uygun geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha gözlerime inanamıyorum senden bile onay çıktıysaa...
Ne güzel umarım nişanlımda bana yardım eder
çok beğendim :) ürüne değer ama biz verebilirmiyiz o parayı orası önemli olanHaha gözlerime inanamıyorum senden bile onay çıktıysaa...
Ama iyi fiyatı cidden ya , benim baktıklarım daha pahalıydı hep bi de bu uygun geldi
Valla kuzu kıyıp bişeyler almam gerek artık , bomboş ev ya. Salonda hiçbişicik yok :/çok beğendim :) ürüne değer ama biz verebilirmiyiz o parayı orası önemli olan
Off bunu da çok beğendim NApıcaz yaa gitsek miOoo ne kadar da çılgın bir alışveriş olurdu o kimbiliiir. Birbirimizi gaza getirir getirir alırdık misler gibi
Ayrıca şunun tipine bak ya ne tatlı, klasik bir şamdan yerine bunu mu almalıyım yoksa ?
Ay yolladım. Çıldırıcam gerçektenAma of yaa
Duvar şamdanı dediklerin hangisiii, hani hani nerdeler
Oo hoşgeldin kuzu, mesai biterse hepimiz iyi oluciiz İnşallah :) Sen nasılsınmerhaba kızlar kaç gündür ofis dışında çalısıyordum gelemedim nasılsınız?
merhaba kızlar kaç gündür ofis dışında çalısıyordum gelemedim nasılsınız?
Vallahi koş gel bak ben buradayım ve gitmek için start bekliyorum haydiiOff bunu da çok beğendim NApıcaz yaa gitsek mi
Ay yolladım. Çıldırıcam gerçekten
Ay almak lazım sen de sinir oluyosun di mibenimde dekorasyon namına bir şeyim yok.
Mrs Pink hangi h&m mağazası o, ben baktıklarımda göremedim de
Oo hoşgeldin kuzu, mesai biterse hepimiz iyi oluciiz İnşallah :) Sen nasılsın
bende çok iyiyim gelemedim özledim sizi ben kaç gündür dışardayıma.s canım, iyiyiz sen nasılsın
Ama bunlar çok güzel nerdelerOff bunu da çok beğendim NApıcaz yaa gitsek mi
Ay yolladım. Çıldırıcam gerçekten
Vallahi koş gel bak ben buradayım ve gitmek için start bekliyorum haydii
Çok güzeller bunlar da ya ama benim bir tane masa üzerine alacağım hariç şamdan mum mumluk falan almamam gerek bence. Yoksa her yer mum olacak yaa . Seviyorum ama suyu da çıkmasın tabi
Ayrıca bu gönderdiğimden mağazada göremedim ben ya, olmayabilir mi acaba üzülücem şimdi.
Ay almak lazım sen de sinir oluyosun di mi
Kuzu istiklal cad. mağaza benim gittiğim :)
bende çok iyiyim gelemedim özledim sizi ben kaç gündür dışardayım
buralar yoğun ve karışık
görüşmelerimin olduğu yerlerde eylemler falan vardı zorlandık ofise döndük hepimiz
bir süre çıkmayız kuzular
Kırlenç çeşitleri o kadar çok ki seçerken kafayı yiyecektim ben. Onu indir bunu kaldır. Onu bununla yan yana getir falan alt üst ettim mağazayıyani ev bom boş duruyor, kırlent almak istiyorum, tablo alabilirim , ama uyumsuzluk olur diye de korkuyorum..Öyle saf durumdayım
mağaza bana pek uzak kaldı ya
amin canım... aynen uzak duruyoruz çalışmamızı yarım bıraktık gerçi çokta yorulduk ara verdik ofise döndük çok şüküraman aman dikkatli ol ya, kalabalıklardan çok korkmaya başladım bende ..Yaşamamız mucize, Allah sonumuzu hayır etsin..
bende çok iyiyim gelemedim özledim sizi ben kaç gündür dışardayım
buralar yoğun ve karışık
görüşmelerimin olduğu yerlerde eylemler falan vardı zorlandık ofise döndük hepimiz
bir süre çıkmayız kuzular
Kırlenç çeşitleri o kadar çok ki seçerken kafayı yiyecektim ben. Onu indir bunu kaldır. Onu bununla yan yana getir falan alt üst ettim mağazayı
Ben de o sebepten alamıyorum biraz da işte. Mesela bi parça bişey beğeniyorum ama bunun yanına ne koyucam ya uyduramazsam diyip beğendiğimi de alamıyorum . Hepsini bir yerden tamamlayabilsem süper olurdu
maşşallah çok güzel bi haber :) foto yokmu pekibu arada ben bohçayı hazırladım iki arada bir derede halim perişandı ama dört dörtlük oldu neyse götürdük annesi aradı teşekkür etti hem beni hem annemi aradı çok memnun kalmış nişanlımda çok beğenmiş herşeyi dedi çok güzel düşünmüşssün teşekkür etti yine hem bana hem aileme