• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ooo ne kadar da çılgın bir alışveriş olurdu o kimbiliiir. Birbirimizi gaza getirir getirir alırdık misler gibi :KK70: :KK70:
Ayrıca şunun tipine bak ya ne tatlı, klasik bir şamdan yerine bunu mu almalıyım yoksa ?
Off bunu da çok beğendim :D NApıcaz yaa gitsek mi :D
Ama of yaa :KK70: :KK70:
Duvar şamdanı dediklerin hangisiii, hani hani nerdeler :KK70:
Ay yolladım. Çıldırıcam gerçekten :D

Eklentiler

• hmprod.jpg
    hmprod.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 145
  • hmprod (1).jpg
    hmprod (1).jpg
    122,6 KB · Görüntüleme: 163
  • hmprod (2).jpg
    hmprod (2).jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 159
  • hmprod (3).jpg
    hmprod (3).jpg
    56 KB · Görüntüleme: 159
  • hmprod (4).jpg
    hmprod (4).jpg
    57 KB · Görüntüleme: 170
Off bunu da çok beğendim :KK70: NApıcaz yaa gitsek mi :KK70:

Ay yolladım. Çıldırıcam gerçekten :KK70:
Vallahi koş gel bak ben buradayım ve gitmek için start bekliyorum haydii :D
Çok güzeller bunlar da ya ama benim bir tane masa üzerine alacağım hariç şamdan mum mumluk falan almamam gerek bence. Yoksa her yer mum olacak yaa . Seviyorum ama suyu da çıkmasın tabi :D
Ayrıca bu gönderdiğimden mağazada göremedim ben ya, olmayabilir mi acaba üzülücem şimdi. :(
benimde dekorasyon namına bir şeyim yok.:KK51:
Mrs Pink Mrs Pink hangi h&m mağazası o, ben baktıklarımda göremedim de o_O
Ay almak lazım sen de sinir oluyosun di mi :D
Kuzu istiklal cad. mağaza benim gittiğim :)

Oo hoşgeldin kuzu, mesai biterse hepimiz iyi oluciiz İnşallah :) Sen nasılsın

a.s canım, iyiyiz sen nasılsın :KK69:
bende çok iyiyim gelemedim özledim sizi ben kaç gündür dışardayım
buralar yoğun ve karışık
görüşmelerimin olduğu yerlerde eylemler falan vardı zorlandık ofise döndük hepimiz
bir süre çıkmayız kuzular

Vallahi koş gel bak ben buradayım ve gitmek için start bekliyorum haydii :KK70:
Çok güzeller bunlar da ya ama benim bir tane masa üzerine alacağım hariç şamdan mum mumluk falan almamam gerek bence. Yoksa her yer mum olacak yaa . Seviyorum ama suyu da çıkmasın tabi :KK70:
Ayrıca bu gönderdiğimden mağazada göremedim ben ya, olmayabilir mi acaba üzülücem şimdi. :KK43:

Ay almak lazım sen de sinir oluyosun di mi :KK70:
Kuzu istiklal cad. mağaza benim gittiğim :)

yani ev bom boş duruyor, kırlent almak istiyorum, tablo alabilirim , ama uyumsuzluk olur diye de korkuyorum..Öyle saf durumdayım :KK57::KK45:
mağaza bana pek uzak kaldı ya :KK51:

buralar yoğun ve karışık
görüşmelerimin olduğu yerlerde eylemler falan vardı zorlandık ofise döndük hepimiz

aman aman dikkatli ol ya, kalabalıklardan çok korkmaya başladım bende ..Yaşamamız mucize, Allah sonumuzu hayır etsin..

yani ev bom boş duruyor, kırlent almak istiyorum, tablo alabilirim , ama uyumsuzluk olur diye de korkuyorum..Öyle saf durumdayım :KK57::KK45:
mağaza bana pek uzak kaldı ya :KK51:
Kırlenç çeşitleri o kadar çok ki seçerken kafayı yiyecektim ben. Onu indir bunu kaldır. Onu bununla yan yana getir falan alt üst ettim mağazayı :D
Ben de o sebepten alamıyorum biraz da işte. Mesela bi parça bişey beğeniyorum ama bunun yanına ne koyucam ya uyduramazsam diyip beğendiğimi de alamıyorum . Hepsini bir yerden tamamlayabilsem süper olurdu :(

buralar yoğun ve karışık

Kuzu greenandblue greenandblue nun dediği gibi yaşamamız mucize hakikaten bu ülkede, Allah korusun ...

bu arada ben bohçayı hazırladım iki arada bir derede halim perişandı ama dört dörtlük oldu neyse götürdük annesi aradı teşekkür etti hem beni hem annemi aradı çok memnun kalmış nişanlımda çok beğenmiş herşeyi dedi çok güzel düşünmüşssün teşekkür etti yine hem bana hem aileme

Kırlenç çeşitleri o kadar çok ki seçerken kafayı yiyecektim ben. Onu indir bunu kaldır. Onu bununla yan yana getir falan alt üst ettim mağazayı :KK70:
Ben de o sebepten alamıyorum biraz da işte. Mesela bi parça bişey beğeniyorum ama bunun yanına ne koyucam ya uyduramazsam diyip beğendiğimi de alamıyorum . Hepsini bir yerden tamamlayabilsem süper olurdu :KK43:

evet ya o yüzden bende elime alıp bırakıyorum çoğu şeyi..Euro flora var , orda da çok hoş şeyler var aslında..

bu arada ben bohçayı hazırladım iki arada bir derede halim perişandı ama dört dörtlük oldu neyse götürdük annesi aradı teşekkür etti hem beni hem annemi aradı çok memnun kalmış nişanlımda çok beğenmiş herşeyi dedi çok güzel düşünmüşssün teşekkür etti yine hem bana hem aileme
maşşallah çok güzel bi haber :) foto yokmu peki

Back