• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

merhaba kızlar kaç gündür ofis dışında çalısıyordum gelemedim nasılsınız?
Ayy kuzucum hoşgeldinn :)
çok beğendim :) ürüne değer ama biz verebilirmiyiz o parayı orası önemli olan :KK70:
Ay senden de onay çıktı tutmayın beni ben de alıcam :D
Vallahi koş gel bak ben buradayım ve gitmek için start bekliyorum haydii :KK70:
Çok güzeller bunlar da ya ama benim bir tane masa üzerine alacağım hariç şamdan mum mumluk falan almamam gerek bence. Yoksa her yer mum olacak yaa . Seviyorum ama suyu da çıkmasın tabi :KK70:
Ayrıca bu gönderdiğimden mağazada göremedim ben ya, olmayabilir mi acaba üzülücem şimdi. :KK43:
Of ctesi günü ne yapacağım belli oldu :D Ama olsun ya gelsin bunlar da alalım :P Alıcam ama ben de çünkü zaten mobilyalar az çok belli, ne renk yapacağımı biliyorum o yüzden uydurabilirim.
bende çok iyiyim gelemedim özledim sizi ben kaç gündür dışardayım
buralar yoğun ve karışık
görüşmelerimin olduğu yerlerde eylemler falan vardı zorlandık ofise döndük hepimiz
bir süre çıkmayız kuzular
Kuzu merak ettim ben de sen ne yaptın diye, çok feci bi olay ya :(
Ama bunlar çok güzel nerdeler :KK70::KK70:
h&m home :rolleyes:
evet ya o yüzden bende elime alıp bırakıyorum çoğu şeyi..Euro flora var , orda da çok hoş şeyler var aslında..
Orası da çok güzell :)

Alın size bi dekorasyon fikri dahaa :P

Eklentiler

• 12072784_963110673728387_3896226166393688539_n.jpg
    12072784_963110673728387_3896226166393688539_n.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 164
bu arada ben bohçayı hazırladım iki arada bir derede halim perişandı ama dört dörtlük oldu neyse götürdük annesi aradı teşekkür etti hem beni hem annemi aradı çok memnun kalmış nişanlımda çok beğenmiş herşeyi dedi çok güzel düşünmüşssün teşekkür etti yine hem bana hem aileme
Oh ellerinize sağlık kuzucum, göremedik ama... :D Eminim çok güzel olmuştur. Bir detaydan daha kurtulmuş oldun bu arada,tebrikleeer :)
Of ctesi günü ne yapacağım belli oldu :KK70: Ama olsun ya gelsin bunlar da alalım :p Alıcam ama ben de çünkü zaten mobilyalar az çok belli, ne renk yapacağımı biliyorum o yüzden uydurabilirim.
Hahah aynen öyle kuzu alacakların belli gibi, e renkler de aklındaysa almaman için hiçbir sebep yok! :D
Alın size bi dekorasyon fikri dahaa :p
Hiii bu da neee, çok tatlı tam da benim uğraş alanım :D :D

Oh ellerinize sağlık kuzucum, göremedik ama... :KK70: Eminim çok güzel olmuştur. Bir detaydan daha kurtulmuş oldun bu arada,tebrikleeer :)

Hahah aynen öyle kuzu alacakların belli gibi, e renkler de aklındaysa almaman için hiçbir sebep yok! :KK70:

Hiii bu da neee, çok tatlı tam da benim uğraş alanım :KK70: :KK70:
Sana da yeni bir meşgale bulduğumuza göre rahatız artık :D Mavi düşünsene bunları nasıl güzel olurlarr. Gerçi senin durumda pembe değil mi :)

Sana da yeni bir meşgale bulduğumuza göre rahatız artık :KK70: Mavi düşünsene bunları nasıl güzel olurlarr. Gerçi senin durumda pembe değil mi :)
Ay hayır hayır , turkuaz düşündüm ben de bunları. Salona değil de diğer odaya hani. Orası öyle yormadan ferah bi yer olsun istiyorum böyle mavi-turkuaz detaylı bişeyler koyarım demiştim- becerebilirsem eğer. Bana bu kadar pembe yeter hem :D :D

Kızlar bu ütü de galiba baya iyi şimdi bakarken gördüm ama bilemedim

Bi kaç yorum gördüm, güzeldi, ama tipini hiç sevmedim :KK70: Buharı şaşırttı.
Haha nostalji mi yapmışlar acep , eskiye dönüş gibi :D
Mağazadan falan bakılabilir belki ama ütüde kendini kanıtlamış onca marka varken çok da gerek yok gibi geldi kuzu açıkçası

Haha nostalji mi yapmışlar acep , eskiye dönüş gibi :KK70:
Mağazadan falan bakılabilir belki ama ütüde kendini kanıtlamış onca marka varken çok da gerek yok gibi geldi kuzu açıkçası
Ay iyi ben yine delonghi'den şaşmayayım :D Kafa karışıklığına gerek yok değil mi :P

Kuzu ben philipsten almıştım ütümü çok memnunum boşver aristonu falan diğerlerine bak sen :KK70:

İviit bence gerek yok, buhar kazanlımıydı dediğin hatırlayamadım onu ama. Biliyor olman mühim tabi :KK70:
Öyle yapayım kızlar hiç bunlarla kafam karışmasın şimdi. Buhar kazanlıydı curly'nin ütüsünden

Back