- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 34
yok kuzum ya çekemdim netten sipariş ettiklerim vardı son dakikada hazırladık annem onları hazırlarken ben kıyafetlerimi giyiyordum o derecememnun kaldılar sevindimmaşşallah çok güzel bi haber :) foto yokmu peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kuzum ya çekemdim netten sipariş ettiklerim vardı son dakikada hazırladık annem onları hazırlarken ben kıyafetlerimi giyiyordum o derecememnun kaldılar sevindimmaşşallah çok güzel bi haber :) foto yokmu peki
Ayy kuzucum hoşgeldinn :)merhaba kızlar kaç gündür ofis dışında çalısıyordum gelemedim nasılsınız?
Ay senden de onay çıktı tutmayın beni ben de alıcamçok beğendim :) ürüne değer ama biz verebilirmiyiz o parayı orası önemli olan
Of ctesi günü ne yapacağım belli oldu Ama olsun ya gelsin bunlar da alalım Alıcam ama ben de çünkü zaten mobilyalar az çok belli, ne renk yapacağımı biliyorum o yüzden uydurabilirim.Vallahi koş gel bak ben buradayım ve gitmek için start bekliyorum haydii
Çok güzeller bunlar da ya ama benim bir tane masa üzerine alacağım hariç şamdan mum mumluk falan almamam gerek bence. Yoksa her yer mum olacak yaa . Seviyorum ama suyu da çıkmasın tabi
Ayrıca bu gönderdiğimden mağazada göremedim ben ya, olmayabilir mi acaba üzülücem şimdi.
Kuzu merak ettim ben de sen ne yaptın diye, çok feci bi olay yabende çok iyiyim gelemedim özledim sizi ben kaç gündür dışardayım
buralar yoğun ve karışık
görüşmelerimin olduğu yerlerde eylemler falan vardı zorlandık ofise döndük hepimiz
bir süre çıkmayız kuzular
h&m homeAma bunlar çok güzel nerdeler
Orası da çok güzell :)evet ya o yüzden bende elime alıp bırakıyorum çoğu şeyi..Euro flora var , orda da çok hoş şeyler var aslında..
Oraya hiç gitmedim ben de baya zaman önce Auralee internet sitesini göstermişti güzel şeyler vardı evet . Bakmak lazım bi yerlere de ne zamanevet ya o yüzden bende elime alıp bırakıyorum çoğu şeyi..Euro flora var , orda da çok hoş şeyler var aslında..
Oh ellerinize sağlık kuzucum, göremedik ama... Eminim çok güzel olmuştur. Bir detaydan daha kurtulmuş oldun bu arada,tebrikleeer :)bu arada ben bohçayı hazırladım iki arada bir derede halim perişandı ama dört dörtlük oldu neyse götürdük annesi aradı teşekkür etti hem beni hem annemi aradı çok memnun kalmış nişanlımda çok beğenmiş herşeyi dedi çok güzel düşünmüşssün teşekkür etti yine hem bana hem aileme
Hahah aynen öyle kuzu alacakların belli gibi, e renkler de aklındaysa almaman için hiçbir sebep yok!Of ctesi günü ne yapacağım belli oldu Ama olsun ya gelsin bunlar da alalım Alıcam ama ben de çünkü zaten mobilyalar az çok belli, ne renk yapacağımı biliyorum o yüzden uydurabilirim.
Hiii bu da neee, çok tatlı tam da benim uğraş alanımAlın size bi dekorasyon fikri dahaa
Sana da yeni bir meşgale bulduğumuza göre rahatız artık Mavi düşünsene bunları nasıl güzel olurlarr. Gerçi senin durumda pembe değil mi :)Oh ellerinize sağlık kuzucum, göremedik ama... Eminim çok güzel olmuştur. Bir detaydan daha kurtulmuş oldun bu arada,tebrikleeer :)
Hahah aynen öyle kuzu alacakların belli gibi, e renkler de aklındaysa almaman için hiçbir sebep yok!
Hiii bu da neee, çok tatlı tam da benim uğraş alanım
Ay hayır hayır , turkuaz düşündüm ben de bunları. Salona değil de diğer odaya hani. Orası öyle yormadan ferah bi yer olsun istiyorum böyle mavi-turkuaz detaylı bişeyler koyarım demiştim- becerebilirsem eğer. Bana bu kadar pembe yeter hemSana da yeni bir meşgale bulduğumuza göre rahatız artık Mavi düşünsene bunları nasıl güzel olurlarr. Gerçi senin durumda pembe değil mi :)
Kızlar bu ütü de galiba baya iyi şimdi bakarken gördüm ama bilemedim
Video yolladım çıkmadı mıı, tipi çok külüstür gelmiştiHani nerede ben göremediiiim
Alıntılayınca çıktı yineVideo yolladım çıkmadı mıı, tipi çok külüstür gelmişti
Oraya hiç gitmedim ben de baya zaman önce Auralee internet sitesini göstermişti güzel şeyler vardı evet . Bakmak lazım bi yerlere de ne zaman
Bi kaç yorum gördüm, güzeldi, ama tipini hiç sevmedim Buharı şaşırttı.Alıntılayınca çıktı yine
Kullanıcı yorumu okudun mu kuzu, baya buhar şov yapmışlar videoda ama bilemedim ..
Haha nostalji mi yapmışlar acep , eskiye dönüş gibiBi kaç yorum gördüm, güzeldi, ama tipini hiç sevmedim Buharı şaşırttı.
Ay iyi ben yine delonghi'den şaşmayayım Kafa karışıklığına gerek yok değil miHaha nostalji mi yapmışlar acep , eskiye dönüş gibi
Mağazadan falan bakılabilir belki ama ütüde kendini kanıtlamış onca marka varken çok da gerek yok gibi geldi kuzu açıkçası
Kuzu ben philipsten almıştım ütümü çok memnunum boşver aristonu falan diğerlerine bak senAy iyi ben yine delonghi'den şaşmayayım Kafa karışıklığına gerek yok değil mi
İviit bence gerek yok, buhar kazanlımıydı dediğin hatırlayamadım onu ama. Biliyor olman mühim tabiAy iyi ben yine delonghi'den şaşmayayım Kafa karışıklığına gerek yok değil mi
Kuzu ben philipsten almıştım ütümü çok memnunum boşver aristonu falan diğerlerine bak sen
Öyle yapayım kızlar hiç bunlarla kafam karışmasın şimdi. Buhar kazanlıydı curly'nin ütüsündenİviit bence gerek yok, buhar kazanlımıydı dediğin hatırlayamadım onu ama. Biliyor olman mühim tabi
Kuzu daha yeni indirimdeydi yaBenimde fener almam lazım yaa english home indirime girse bu sefer kaçırmasam bari