2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

merhaba kızlar kaç gündür ofis dışında çalısıyordum gelemedim nasılsınız?
Ayy kuzucum hoşgeldinn :)
çok beğendim :) ürüne değer ama biz verebilirmiyiz o parayı orası önemli olan
Ay senden de onay çıktı tutmayın beni ben de alıcam
Of ctesi günü ne yapacağım belli oldu Ama olsun ya gelsin bunlar da alalım Alıcam ama ben de çünkü zaten mobilyalar az çok belli, ne renk yapacağımı biliyorum o yüzden uydurabilirim.
Kuzu merak ettim ben de sen ne yaptın diye, çok feci bi olay ya
Ama bunlar çok güzel nerdeler
h&m home
evet ya o yüzden bende elime alıp bırakıyorum çoğu şeyi..Euro flora var , orda da çok hoş şeyler var aslında..
Orası da çok güzell :)

Alın size bi dekorasyon fikri dahaa

Eklentiler

• 12072784_963110673728387_3896226166393688539_n.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 164
Oh ellerinize sağlık kuzucum, göremedik ama... Eminim çok güzel olmuştur. Bir detaydan daha kurtulmuş oldun bu arada,tebrikleeer :)
Of ctesi günü ne yapacağım belli oldu Ama olsun ya gelsin bunlar da alalım Alıcam ama ben de çünkü zaten mobilyalar az çok belli, ne renk yapacağımı biliyorum o yüzden uydurabilirim.
Hahah aynen öyle kuzu alacakların belli gibi, e renkler de aklındaysa almaman için hiçbir sebep yok!
Alın size bi dekorasyon fikri dahaa
Hiii bu da neee, çok tatlı tam da benim uğraş alanım

Sana da yeni bir meşgale bulduğumuza göre rahatız artık Mavi düşünsene bunları nasıl güzel olurlarr. Gerçi senin durumda pembe değil mi :)

Sana da yeni bir meşgale bulduğumuza göre rahatız artık Mavi düşünsene bunları nasıl güzel olurlarr. Gerçi senin durumda pembe değil mi :)
Ay hayır hayır , turkuaz düşündüm ben de bunları. Salona değil de diğer odaya hani. Orası öyle yormadan ferah bi yer olsun istiyorum böyle mavi-turkuaz detaylı bişeyler koyarım demiştim- becerebilirsem eğer. Bana bu kadar pembe yeter hem

Kızlar bu ütü de galiba baya iyi şimdi bakarken gördüm ama bilemedim

Bi kaç yorum gördüm, güzeldi, ama tipini hiç sevmedim Buharı şaşırttı.
Haha nostalji mi yapmışlar acep , eskiye dönüş gibi
Mağazadan falan bakılabilir belki ama ütüde kendini kanıtlamış onca marka varken çok da gerek yok gibi geldi kuzu açıkçası

Haha nostalji mi yapmışlar acep , eskiye dönüş gibi
Mağazadan falan bakılabilir belki ama ütüde kendini kanıtlamış onca marka varken çok da gerek yok gibi geldi kuzu açıkçası
Ay iyi ben yine delonghi'den şaşmayayım Kafa karışıklığına gerek yok değil mi

Kuzu ben philipsten almıştım ütümü çok memnunum boşver aristonu falan diğerlerine bak sen

İviit bence gerek yok, buhar kazanlımıydı dediğin hatırlayamadım onu ama. Biliyor olman mühim tabi
Öyle yapayım kızlar hiç bunlarla kafam karışmasın şimdi. Buhar kazanlıydı curly'nin ütüsünden

Benimde fener almam lazım yaa english home indirime girse bu sefer kaçırmasam bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…