• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar bir de yeni bir dertle yanıbaşınızdayım. Nişanlım mobilyaları yaptıracak, tanıdık var. Koltuk hazır ama yatak odası ve yemek odası yaptırılacak, ilk başta seçtiğimiz modellere yakın bir şey olursa fiyatı baya bir inecek. Şimdi de bu kadar seçeneğin arasında kayboldum resmen :( Yemek odasını böyle seçtim,
http://www.dogtas.com/yemek-odalari/yemek-odasi/brenda-yemek-odasi#/1
Yatak odası da bunu çok beğendim ama sanki fiyat uçar gibi, o yüzden buna döndüm. Ama hala baksam daha güzelini bulur muyum kafasındayım of

Kızlar bir de yeni bir dertle yanıbaşınızdayım. Nişanlım mobilyaları yaptıracak, tanıdık var. Koltuk hazır ama yatak odası ve yemek odası yaptırılacak, ilk başta seçtiğimiz modellere yakın bir şey olursa fiyatı baya bir inecek. Şimdi de bu kadar seçeneğin arasında kayboldum resmen :KK43: Yemek odasını böyle seçtim,
Yatak odası da bunu çok beğendim ama sanki fiyat uçar gibi, o yüzden buna döndüm. Ama hala baksam daha güzelini bulur muyum kafasındayım of
Kuzuuu ilk yatak odasını beğendim bende ama sanmıyorum çok uçacağını :)

Kızlar bir de yeni bir dertle yanıbaşınızdayım. Nişanlım mobilyaları yaptıracak, tanıdık var. Koltuk hazır ama yatak odası ve yemek odası yaptırılacak, ilk başta seçtiğimiz modellere yakın bir şey olursa fiyatı baya bir inecek. Şimdi de bu kadar seçeneğin arasında kayboldum resmen :KK43: Yemek odasını böyle seçtim,

ben ilk yatak odasını göremedim :KK23:

Herkes nasıl da daralmııışş, ben de öyleyim çok sıkıcı bi gün gerçekten ya havanın renginde hayır yok zaten :(
acayip uykum var gibi bir iki gündür gözlerim kendi kendine sulanıyor falan anlamıyorum. hani uyuma saatimde normal ama çözemiyorum
Kesinlikle hepsinin suçlusu havalar kuzu yaa. Ne kadar uyusan da uykusuzsun yani ben de öyleyim :(

Kuzuuu ilk yatak odasını beğendim bende ama sanmıyorum çok uçacağını :)
Ay öyle mi dersinn. Bir de ona gardrop uydurması var tabi, burada model yok :D Bir de çok mu karanlık olur, sıkılırım gibi de. Aman bilemedim işte seçenek bol olunca kafayı yedim :D
ben ilk yatak odasını göremedim :KK23:
İki tane link var orada kuzu görünmüyor mu :)

Ay öyle mi dersinn. Bir de ona gardrop uydurması var tabi, burada model yok :KK70: Bir de çok mu karanlık olur, sıkılırım gibi de. Aman bilemedim işte seçenek bol olunca kafayı yedim :KK70:

ider mobilya olanı görebiliyorum da , ilk linkte olanı göremiyorum o_O

Eklentiler

• 1.JPG
    1.JPG
    66,7 KB · Görüntüleme: 26
  • 2.JPG
    2.JPG
    30,2 KB · Görüntüleme: 40
Ay öyle mi dersinn. Bir de ona gardrop uydurması var tabi, burada model yok :KK70: Bir de çok mu karanlık olur, sıkılırım gibi de. Aman bilemedim işte seçenek bol olunca kafayı yedim :KK70:

Nasılsa hazır yapılıcak kuzu o renk yapmassın başlık koyu renk ahşabı bi kaç ton açığı olabilir :)

Nasılsa hazır yapılıcak kuzu o renk yapmassın başlık koyu renk ahşabı bi kaç ton açığı olabilir :)
Bak nasıl da aklıma girdi :D Ama bütün başlığın eve sığmama riski de var, of açıkçası burda görüldüğü gibi kaliteli de durmayabilir. Neden bu kadar panikledim ben ya :D O değil de senin yatak odasında valla benim aklım, o en güzeli gördüklerimden :D

en sevdiğim, ben bu tarz yatak odalarını çok beğeniyorum :KK9: örtü kısmı biraz sıkıntı oluyor sadece , tavsiye ederim
Ya ben de bayıldım işte öyle böyle değil baktıkça daha güzel geliyor :D Örtü de istediği kadar sıkıntı olabilir ben aşağı sarkıtmayı sevmiyorum zaten :P

Bak nasıl da aklıma girdi :KK70: Ama bütün başlığın eve sığmama riski de var, of açıkçası burda görüldüğü gibi kaliteli de durmayabilir. Neden bu kadar panikledim ben ya :KK70: O değil de senin yatak odasında valla benim aklım, o en güzeli gördüklerimden :KK70:
bende ilkini beğendim. @Conchiglia kide harika tabiki :)

Ya ben de bayıldım işte öyle böyle değil baktıkça daha güzel geliyor :KK70: Örtü de istediği kadar sıkıntı olabilir ben aşağı sarkıtmayı sevmiyorum zaten :p

ben de başlığı sıkıntı olur mu diye çok düşündüm alırken, ama zaten kurulum evde yapılıyor..zaten normal yatak odası aldığında da komodinler yanlarında olduğu için ekstra yer gitmiyorki. Örtüyü de sıkıntı etmezsen bence çok güzel bir yatak odası.. bende örtü bulamadım öylece duruyor :KK53:

Back