- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Günaydın kuzuu, hoşgeldin :)Günaydın kızlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kuzuu, hoşgeldin :)Günaydın kızlarrr
Bence tablo yaptır daha güzel olur, ayrıca böyle değişik anlamları olan nesneleri seviyorum ya güzelmiş :)kelebek etkisini anlatan bir tabloymuş. dik yada yatay asılabiliyormuş. yatak asıldığına ortada kız kulesi dikey asıldığında ise bir cami ve silüeti gözüküyor. buyüzden bayıldım buna. puzzle severim ama tabloda durduğu gibi renkler canlı dururmu resim net anlaşılırmı karar veremiyorum.
Günaydın kuzuu, hoşgeldin :)
Canım güzelmiş bu ama tablo olarak daha iyi durur :)kızlar n11de bu resmin puzzle var. yapıp koltuğumun olduğu odaya asmayı düşünüyorum. fikirleriniz nedir. aynı resmi canvas tablo yapan yerde buldum öylede yaptırabilirim.
kızlar n11de bu resmin puzzle var. yapıp koltuğumun olduğu odaya asmayı düşünüyorum. fikirleriniz nedir. aynı resmi canvas tablo yapan yerde buldum öylede yaptırabilirim.
Bir atraksiyon varmıydı kuzuGünaydın canım , hoşbuldum :)
Bir atraksiyon varmıydı kuzu
E ama düşünmüş ve pasta almış iştee, yok diyemeyiz yani tam olarak :)ay yok kız birlikte yemek yaptık, sonra pasta almış onu bile yemeden uyuduk
E ama düşünmüş ve pasta almış iştee, yok diyemeyiz yani tam olarak :)
Ay vakit darlığı zaten bişey yaptırmıyo insana ben de kendimi zorladım da öyle oturdum dünün hatrına biraz :)
Ayy senin derdin de @blisss inkiyle aynı demek. Aynı anda eve girdiğiniz için durum baya zor yaa, bi çare bulmak lazım ama neeevet 1. ayımıza özel bir pasta aynı anda eve girmesek ben de en azından masayı hazırlardım
ya zaten doğum günü var , onu düşünüyorum ne yapsam diye ..hafta içine de geliyor hediye de bulamadım
yardım edin banaaa
Tam da aynı şeyi yazacaktım telepatik arkadaşımAyy herkescikler kayıp mı bugüüün
Haha şaşırdık mi? Tabi ki hayırTam da aynı şeyi yazacaktım telepatik arkadaşım
Neden böyleyiz acaba bi anlasamHaha şaşırdık mi? Tabi ki hayır
Neden ki kuzubende bunaldım gözlerimde ağrıyor
havalar mahvetti hepimiziBen çok halsizim kolum kımıldamıyor