Kuzu ben gittim eve biraz uğraştan sonra bir cheescake yaptım pasta almak yerine.
Yemek yapmaya kıyamadım yalnız biber dolması falan vardı başka yemek yapsam kalacaktı. O yüzden onun yanına tamamlayıcı bişeyler hazırladım. Bu sırada da eşime annemde olduğumu söyledim tabii. O baya geç gelecekti bana sen geç olmadan geç demişti ama ben tabi evde yokmş imaji için habire çıkamadım daha , beni bırakacaklar zaten falan diyip geçiştirdim. Sofrayı hazırladım ama önce sadece cheescake li kısmı hazırladım yemek zaten çok değişik bişey olmadığından üstünde bir de dün aldığım çıktı vardı fotoğraflı mektup
Neyse geleceği zaman girişe , masanin üstüne falan mumlar koydum ama görmelisin kendi yaktığım mumdan kendim korkuyorum. Işıkları da kapayınca baya korkunç bir hal aldı çünkü bence
Sonra eşim geldi kapıyı açtı içeri girdi ben de izliyorum. Baya şaşırdı falan baktım kalakaldı içeri geçmiyo çıktım odadan haha
İçeri geçti notu okudu sarıldık veee bir de e göreyim çiçekler! Meğer unutmamış :) O da ben unuttum diye eve gelirken söyleniyomuş böyle günleri unutmazdı ben de o kadar çiçek aldım falan diye haha
Durumlar böyle bizde cheescake i pek bir sevdi hazır di mi bu diye diye yedi 2 dilimi ki tatlıyla arası yoktur kendisinin :)
Hatta foto atayım albüme ben :)