• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzu ben gittim eve biraz uğraştan sonra bir cheescake yaptım pasta almak yerine.
Yemek yapmaya kıyamadım yalnız biber dolması falan vardı başka yemek yapsam kalacaktı. O yüzden onun yanına tamamlayıcı bişeyler hazırladım. Bu sırada da eşime annemde olduğumu söyledim tabii. O baya geç gelecekti bana sen geç olmadan geç demişti ama ben tabi evde yokmş imaji için habire çıkamadım daha , beni bırakacaklar zaten falan diyip geçiştirdim. Sofrayı hazırladım ama önce sadece cheescake li kısmı hazırladım yemek zaten çok değişik bişey olmadığından üstünde bir de dün aldığım çıktı vardı fotoğraflı mektup :KK70:
Neyse geleceği zaman girişe , masanin üstüne falan mumlar koydum ama görmelisin kendi yaktığım mumdan kendim korkuyorum. Işıkları da kapayınca baya korkunç bir hal aldı çünkü bence :KK70:
Sonra eşim geldi kapıyı açtı içeri girdi ben de izliyorum. Baya şaşırdı falan baktım kalakaldı içeri geçmiyo çıktım odadan haha :KK70:
İçeri geçti notu okudu sarıldık veee bir de e göreyim çiçekler! Meğer unutmamış :) O da ben unuttum diye eve gelirken söyleniyomuş böyle günleri unutmazdı ben de o kadar çiçek aldım falan diye haha :KK70:
Durumlar böyle bizde cheescake i pek bir sevdi hazır di mi bu diye diye yedi 2 dilimi ki tatlıyla arası yoktur kendisinin :)
Hatta foto atayım albüme ben :)
hahaha çok iyiymiş bu :KK70:baya güzel olmuş ellerine sağlık afferin onada unutmamış çiçek almış benimki bu konularda biraz geridir. sevgililer günü mantıksız gelir kutlamaz almaz bir şey birtek doğum günümde okadar sözümüz 1 yıl oldu 2 gün önce hatırlamadı ben söyledim yani ben bunlara hasretle bakıcam sanırım çok sevsemde bu gibi günleri süprizleri maalesef o böyle değil ama ben almasada yaparım zaten hep ben yapıyorum allıştım

Bak nasıl da aklıma girdi :KK70: Ama bütün başlığın eve sığmama riski de var, of açıkçası burda görüldüğü gibi kaliteli de durmayabilir. Neden bu kadar panikledim ben ya :KK70: O değil de senin yatak odasında valla benim aklım, o en güzeli gördüklerimden :KK70:
sakin ol kuzu dediğin gibi bütün başlık sığmayabilir ufak bi ihtimal ama ev belli olsa yaptırsanız olmazmı ? e ondan yapalım sana o zaman nolcak :)

bende ilkini beğendim. @Conchiglia kide harika tabiki :)

ben de başlığı sıkıntı olur mu diye çok düşündüm alırken, ama zaten kurulum evde yapılıyor..zaten normal yatak odası aldığında da komodinler yanlarında olduğu için ekstra yer gitmiyorki. Örtüyü de sıkıntı etmezsen bence çok güzel bir yatak odası.. bende örtü bulamadım öylece duruyor :KK53:
Sağolun kızlar biraz daha düşüneyim beraber seçeriz yine. Annem fenalaşmış aklım orada şimdi :(

Çok güzelmiş buu. Puzzle yapmayı seviyorsan öyle yapabilirsin tabii kuzu ama sanki tablo hali daha iyi durur gibi geldi bana , bütünlük açısından
kesinlikle katılıyorum daha hoş olur bende bu tarz çok seviyorum bende 3 boyutlu kabartma tablo yapıyorum bayadan beri elime almadım nişandı vs. sipariş aldıkça yüzüne bakabiliyorum zaman yok ama tekrar depreştim ben bunu görünce

kesinlikle katılıyorum daha hoş olur bende bu tarz çok seviyorum bende 3 boyutlu kabartma tablo yapıyorum bayadan beri elime almadım nişandı vs. sipariş aldıkça yüzüne bakabiliyorum zaman yok ama tekrar depreştim ben bunu görünce
kuzu seninkileri gördüm sende aklımdasın zaten ;)

aynen yahu :KK57: kaç gündür yağmur yağacak diye mont aldım , yağmur yağmadı o_O bugünde hiç hazırlıklı gelmedim,şimdi neredeyse sel olacak..kara kara düşünüyorum nasıl gidicem diye :KK17:
Ben sabahları kalın giyinip akşamları o giydiklerimi tek tek cıkararak gidiyorum resmen çok dengesiz :D şemsiye bul en kötü bi yerden

Mrs Pink Mrs Pink senin evinde yatak odasını gördük müü hatırlamıyorum da :KK51:
Ay kuzucum çok doğru bi noktaya değindin vallahi. Hayır görmediniz benim de geçen gün geldi aklıma vallahi :D
Tamam acilen çekip size fotoğraf ile geliyorum.
Yatak odası çok sinirlerimi bozmuştu zamanında hatırlarsan başlık muhabbeti falan. O yüzden soğuyum oraya hahaha :D

Ay kuzucum çok doğru bi noktaya değindin vallahi. Hayır görmediniz benim de geçen gün geldi aklıma vallahi :KK70:
Tamam acilen çekip size fotoğraf ile geliyorum.
Yatak odası çok sinirlerimi bozmuştu zamanında hatırlarsan başlık muhabbeti falan. O yüzden soğuyum oraya hahaha :KK70:
Doğru hatırlamışım neyseki :) bekliyoruzzzz

acayip uykum var gibi bir iki gündür gözlerim kendi kendine sulanıyor falan anlamıyorum. hani uyuma saatimde normal ama çözemiyorum
eğer klima ve bilgisayar çok kullanıyorsan, grip soğuk algınlığın varsa olabilir yada göz kuruluğundan dolayı göz batmalarından dolayı da sulanıyor olabilir. bir ilaç kullanmana gerek yok önemseme 1 haftaya geçer.

eğer klima ve bilgisayar çok kullanıyorsan, grip soğuk algınlığın varsa olabilir yada göz kuruluğundan dolayı göz batmalarından dolayı da sulanıyor olabilir. bir ilaç kullanmana gerek yok önemseme 1 haftaya geçer.
sürekli bilgisayarda işim :( göz kuruluğum var zaten canım buna bağlı başka rahatsızlıklarıda var gözlerimin ama bundan olabileceği aklıma gelmemişti haklısın.

Back