Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu ben gittim eve biraz uğraştan sonra bir cheescake yaptım pasta almak yerine.hatunlar anlatın bakim akşamınız nasıl geçti :)
Amann maşallah size kuzu çok güzell olmuşşş :)Kuzu ben gittim eve biraz uğraştan sonra bir cheescake yaptım pasta almak yerine.
Yemek yapmaya kıyamadım yalnız biber dolması falan vardı başka yemek yapsam kalacaktı. O yüzden onun yanına tamamlayıcı bişeyler hazırladım. Bu sırada da eşime annemde olduğumu söyledim tabii. O baya geç gelecekti bana sen geç olmadan geç demişti ama ben tabi evde yokmş imaji için habire çıkamadım daha , beni bırakacaklar zaten falan diyip geçiştirdim. Sofrayı hazırladım ama önce sadece cheescake li kısmı hazırladım yemek zaten çok değişik bişey olmadığından üstünde bir de dün aldığım çıktı vardı fotoğraflı mektup
Neyse geleceği zaman girişe , masanin üstüne falan mumlar koydum ama görmelisin kendi yaktığım mumdan kendim korkuyorum. Işıkları da kapayınca baya korkunç bir hal aldı çünkü bence
Sonra eşim geldi kapıyı açtı içeri girdi ben de izliyorum. Baya şaşırdı falan baktım kalakaldı içeri geçmiyo çıktım odadan haha
İçeri geçti notu okudu sarıldık veee bir de e göreyim çiçekler! Meğer unutmamış :) O da ben unuttum diye eve gelirken söyleniyomuş böyle günleri unutmazdı ben de o kadar çiçek aldım falan diye haha
Durumlar böyle bizde cheescake i pek bir sevdi hazır di mi bu diye diye yedi 2 dilimi ki tatlıyla arası yoktur kendisinin :)
Hatta foto atayım albüme ben :)
maşallah ne güzel olmuş :) bunu bizimkine anlatmalıyım hala bir çiçek görmedimKuzu ben gittim eve biraz uğraştan sonra bir cheescake yaptım pasta almak yerine.
Yemek yapmaya kıyamadım yalnız biber dolması falan vardı başka yemek yapsam kalacaktı. O yüzden onun yanına tamamlayıcı bişeyler hazırladım. Bu sırada da eşime annemde olduğumu söyledim tabii. O baya geç gelecekti bana sen geç olmadan geç demişti ama ben tabi evde yokmş imaji için habire çıkamadım daha , beni bırakacaklar zaten falan diyip geçiştirdim. Sofrayı hazırladım ama önce sadece cheescake li kısmı hazırladım yemek zaten çok değişik bişey olmadığından üstünde bir de dün aldığım çıktı vardı fotoğraflı mektup
Neyse geleceği zaman girişe , masanin üstüne falan mumlar koydum ama görmelisin kendi yaktığım mumdan kendim korkuyorum. Işıkları da kapayınca baya korkunç bir hal aldı çünkü bence
Sonra eşim geldi kapıyı açtı içeri girdi ben de izliyorum. Baya şaşırdı falan baktım kalakaldı içeri geçmiyo çıktım odadan haha
İçeri geçti notu okudu sarıldık veee bir de e göreyim çiçekler! Meğer unutmamış :) O da ben unuttum diye eve gelirken söyleniyomuş böyle günleri unutmazdı ben de o kadar çiçek aldım falan diye haha
Durumlar böyle bizde cheescake i pek bir sevdi hazır di mi bu diye diye yedi 2 dilimi ki tatlıyla arası yoktur kendisinin :)
Hatta foto atayım albüme ben :)
Amann maşallah size kuzu çok güzell olmuşşş :)
Kuzular teşekkür ederim, hepimize maşallah :))maşallah ne güzel olmuş :) bunu bizimkine anlatmalıyım hala bir çiçek görmedim
bu konuda hiç ümidim yok valla çok gereksiz görüyor çünkü :)Kuzular teşekkür ederim, hepimize maşallah :))
Kuzu ümidini kesme sen de bak ben de beklemiyordum ama oldu
Kuzuuu 2 gün sonra 2.ayımız ama öyle her ayda kutlanmazkibu konuda hiç ümidim yok valla çok gereksiz görüyor çünkü :)
darısı 2.-3.-4. aylara diyelim kuzu
bencede birdaha hazırlayamam okadar yemek bu ayda o kutlasınKuzuuu 2 gün sonra 2.ayımız ama öyle her ayda kutlanmazki
ahhaha 1ay tammda diğer ayları kutlayıp 1.senenin süprizini hafifletmeyelim diyo napıcaksabencede birdaha hazırlayamam okadar yemek bu ayda o kutlasın
hahah böyle konuşurlar beklentiyi yükseltirler sonrada aaa hayatım elimden bukadarı geldiahhaha 1ay tammda diğer ayları kutlayıp 1.senenin süprizini hafifletmeyelim diyo napıcaksa
bu konuda hiç ümidim yok valla çok gereksiz görüyor çünkü :)
darısı 2.-3.-4. aylara diyelim kuzu
Hahah ay her ay kutlasak zaten millete söylemeye utanırım yok olmaz İlk ay olduğu için şey ettim ben de ama 1. senede artık ben de beklentiye girerim tabii, böyle geçiştirmemek gerek onuKuzuuu 2 gün sonra 2.ayımız ama öyle her ayda kutlanmazki
Ooo bu çok iyi var demek ki bir planı kuzu. Heyecanla 1.seneyi beklemeye başlayabilirsinahhaha 1ay tammda diğer ayları kutlayıp 1.senenin süprizini hafifletmeyelim diyo napıcaksa
Kuzuuu umutsuz olmayalım bu kadar amahahah böyle konuşurlar beklentiyi yükseltirler sonrada aaa hayatım elimden bukadarı geldi
Görücez bakalım daha 10 ay var kuzu heycan yapamiciiimmHahah ay her ay kutlasak zaten millete söylemeye utanırım yok olmaz İlk ay olduğu için şey ettim ben de ama 1. senede artık ben de beklentiye girerim tabii, böyle geçiştirmemek gerek onu
Ooo bu çok iyi var demek ki bir planı kuzu. Heyecanla 1.seneyi beklemeye başlayabilirsin
Haha haklısın şimdi ben 1 ay nasıl geçti anlamadım ya şıp diye sene dolacak sanıyorum Sen 1 ay kala heyecanlansan yeter tabiiKuzuuu umutsuz olmayalım bu kadar ama
Görücez bakalım daha 10 ay var kuzu heycan yapamiciiimm
Ay sen zaten nasıl beklemiyorsun onu anlamıyorum Çift olarak ikiniz de unutmuyorsunuz yani, kendi kendinizi şaşırtıyorsunuz her seferinde Maşallah ama çok güzel olmuş :)Kuzular teşekkür ederim, hepimize maşallah :))
Kuzu ümidini kesme sen de bak ben de beklemiyordum ama oldu
Ayy o 1 aydan 6 kere daha geçsinHaha haklısın şimdi ben 1 ay nasıl geçti anlamadım ya şıp diye sene dolacak sanıyorum Sen 1 ay kala heyecanlansan yeter tabii
Haha kuzu ama hatırlamadığını düşünmüştüm kesinlikle hatta emindim amaa.. Teşekkür ediyorum ayrıca çok :)Ay sen zaten nasıl beklemiyorsun onu anlamıyorum Çift olarak ikiniz de unutmuyorsunuz yani, kendi kendinizi şaşırtıyorsunuz her seferinde Maşallah ama çok güzel olmuş :)
Ayy o 1 aydan 6 kere daha geçsin
Çok güzelmiş buu. Puzzle yapmayı seviyorsan öyle yapabilirsin tabii kuzu ama sanki tablo hali daha iyi durur gibi geldi bana , bütünlük açısındankızlar n11de bu resmin puzzle var. yapıp koltuğumun olduğu odaya asmayı düşünüyorum. fikirleriniz nedir. aynı resmi canvas tablo yapan yerde buldum öylede yaptırabilirim.
kelebek etkisini anlatan bir tabloymuş. dik yada yatay asılabiliyormuş. yatak asıldığına ortada kız kulesi dikey asıldığında ise bir cami ve silüeti gözüküyor. buyüzden bayıldım buna. puzzle severim ama tabloda durduğu gibi renkler canlı dururmu resim net anlaşılırmı karar veremiyorum.Çok güzelmiş buu. Puzzle yapmayı seviyorsan öyle yapabilirsin tabii kuzu ama sanki tablo hali daha iyi durur gibi geldi bana , bütünlük açısından