• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hatunlar anlatın bakim akşamınız nasıl geçti :)
Kuzu ben gittim eve biraz uğraştan sonra bir cheescake yaptım pasta almak yerine.
Yemek yapmaya kıyamadım yalnız biber dolması falan vardı başka yemek yapsam kalacaktı. O yüzden onun yanına tamamlayıcı bişeyler hazırladım. Bu sırada da eşime annemde olduğumu söyledim tabii. O baya geç gelecekti bana sen geç olmadan geç demişti ama ben tabi evde yokmş imaji için habire çıkamadım daha , beni bırakacaklar zaten falan diyip geçiştirdim. Sofrayı hazırladım ama önce sadece cheescake li kısmı hazırladım yemek zaten çok değişik bişey olmadığından üstünde bir de dün aldığım çıktı vardı fotoğraflı mektup :KK70:
Neyse geleceği zaman girişe , masanin üstüne falan mumlar koydum ama görmelisin kendi yaktığım mumdan kendim korkuyorum. Işıkları da kapayınca baya korkunç bir hal aldı çünkü bence :KK70:
Sonra eşim geldi kapıyı açtı içeri girdi ben de izliyorum. Baya şaşırdı falan baktım kalakaldı içeri geçmiyo çıktım odadan haha :KK70:
İçeri geçti notu okudu sarıldık veee bir de e göreyim çiçekler! Meğer unutmamış :) O da ben unuttum diye eve gelirken söyleniyomuş böyle günleri unutmazdı ben de o kadar çiçek aldım falan diye haha :KK70:
Durumlar böyle bizde cheescake i pek bir sevdi hazır di mi bu diye diye yedi 2 dilimi ki tatlıyla arası yoktur kendisinin :)
Hatta foto atayım albüme ben :)

Kuzu ben gittim eve biraz uğraştan sonra bir cheescake yaptım pasta almak yerine.
Yemek yapmaya kıyamadım yalnız biber dolması falan vardı başka yemek yapsam kalacaktı. O yüzden onun yanına tamamlayıcı bişeyler hazırladım. Bu sırada da eşime annemde olduğumu söyledim tabii. O baya geç gelecekti bana sen geç olmadan geç demişti ama ben tabi evde yokmş imaji için habire çıkamadım daha , beni bırakacaklar zaten falan diyip geçiştirdim. Sofrayı hazırladım ama önce sadece cheescake li kısmı hazırladım yemek zaten çok değişik bişey olmadığından üstünde bir de dün aldığım çıktı vardı fotoğraflı mektup :KK70:
Neyse geleceği zaman girişe , masanin üstüne falan mumlar koydum ama görmelisin kendi yaktığım mumdan kendim korkuyorum. Işıkları da kapayınca baya korkunç bir hal aldı çünkü bence :KK70:
Sonra eşim geldi kapıyı açtı içeri girdi ben de izliyorum. Baya şaşırdı falan baktım kalakaldı içeri geçmiyo çıktım odadan haha :KK70:
İçeri geçti notu okudu sarıldık veee bir de e göreyim çiçekler! Meğer unutmamış :) O da ben unuttum diye eve gelirken söyleniyomuş böyle günleri unutmazdı ben de o kadar çiçek aldım falan diye haha :KK70:
Durumlar böyle bizde cheescake i pek bir sevdi hazır di mi bu diye diye yedi 2 dilimi ki tatlıyla arası yoktur kendisinin :)
Amann maşallah size kuzu çok güzell olmuşşş :)

maşallah ne güzel olmuş :) bunu bizimkine anlatmalıyım hala bir çiçek görmedim :D

bu konuda hiç ümidim yok valla çok gereksiz görüyor çünkü :)
darısı 2.-3.-4. aylara diyelim kuzu :KK70:
Kuzuuu 2 gün sonra 2.ayımız ama öyle her ayda kutlanmazki :KK70:
Hahah ay her ay kutlasak zaten millete söylemeye utanırım yok olmaz :D İlk ay olduğu için şey ettim ben de ama 1. senede artık ben de beklentiye girerim tabii, böyle geçiştirmemek gerek onu :D
ahhaha :KK70: :KK70: 1ay tammda diğer ayları kutlayıp 1.senenin süprizini hafifletmeyelim diyo napıcaksa :KK70: :KK70:
Ooo bu çok iyi var demek ki bir planı kuzu. Heyecanla 1.seneyi beklemeye başlayabilirsin :D

hahah böyle konuşurlar beklentiyi yükseltirler sonrada aaa hayatım elimden bukadarı geldi :KK70:
Kuzuuu umutsuz olmayalım bu kadar ama :D
Hahah ay her ay kutlasak zaten millete söylemeye utanırım yok olmaz :KK70: İlk ay olduğu için şey ettim ben de ama 1. senede artık ben de beklentiye girerim tabii, böyle geçiştirmemek gerek onu :KK70:

Ooo bu çok iyi var demek ki bir planı kuzu. Heyecanla 1.seneyi beklemeye başlayabilirsin :KK70:
Görücez bakalım daha 10 ay var kuzu heycan yapamiciiimm :D :D

Kuzular teşekkür ederim, hepimize maşallah :))
Kuzu ümidini kesme sen de bak ben de beklemiyordum ama oldu :KK70:
Ay sen zaten nasıl beklemiyorsun onu anlamıyorum :D Çift olarak ikiniz de unutmuyorsunuz yani, kendi kendinizi şaşırtıyorsunuz her seferinde :D Maşallah ama çok güzel olmuş :)
Haha haklısın şimdi ben 1 ay nasıl geçti anlamadım ya şıp diye sene dolacak sanıyorum :KK70: Sen 1 ay kala heyecanlansan yeter tabii :KK70:
Ayy o 1 aydan 6 kere daha geçsin :D

Ay sen zaten nasıl beklemiyorsun onu anlamıyorum :KK70: Çift olarak ikiniz de unutmuyorsunuz yani, kendi kendinizi şaşırtıyorsunuz her seferinde :KK70: Maşallah ama çok güzel olmuş :)
Haha kuzu ama hatırlamadığını düşünmüştüm kesinlikle hatta emindim amaa.. :D Teşekkür ediyorum ayrıca çok :)
Ayy o 1 aydan 6 kere daha geçsin :KK70:

Ayy geçer geçer hatta onun üzerine bir 6 ay daha geçer neye uğradığını şaşırırsın bak ben sana diyim :D :D

kızlar n11de bu resmin puzzle var. yapıp koltuğumun olduğu odaya asmayı düşünüyorum. fikirleriniz nedir. aynı resmi canvas tablo yapan yerde buldum öylede yaptırabilirim.

Eklentiler

• 30871821_255428223.jpg
    30871821_255428223.jpg
    187,3 KB · Görüntüleme: 193
kızlar n11de bu resmin puzzle var. yapıp koltuğumun olduğu odaya asmayı düşünüyorum. fikirleriniz nedir. aynı resmi canvas tablo yapan yerde buldum öylede yaptırabilirim.
Çok güzelmiş buu. Puzzle yapmayı seviyorsan öyle yapabilirsin tabii kuzu ama sanki tablo hali daha iyi durur gibi geldi bana , bütünlük açısından

Çok güzelmiş buu. Puzzle yapmayı seviyorsan öyle yapabilirsin tabii kuzu ama sanki tablo hali daha iyi durur gibi geldi bana , bütünlük açısından
kelebek etkisini anlatan bir tabloymuş. dik yada yatay asılabiliyormuş. yatak asıldığına ortada kız kulesi dikey asıldığında ise bir cami ve silüeti gözüküyor. buyüzden bayıldım buna. puzzle severim ama tabloda durduğu gibi renkler canlı dururmu resim net anlaşılırmı karar veremiyorum.

Back