• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzu ozaman gitsen yanına iyi olur gibi. işte sorun yaşamazsan bence git
Gidicem duramam şu an zaten ama bi benim de sakinleşmem lazım böyle kimseye çıkıp derdimi anlatamam konuştuğum an ben çok kötü ağlıycak durumdayım şu an

Kızlar ben geldim sabah size yazdıktan sonra yine hafıza kaybı yaşadım hemen hastane götürdüler yarın akşam emar çekilecek bir kaç şey daha yapıldı epilepsiden şüphelendi doktor ama psikolojikte olabilirmiş. Bakalım perşembe belli olacak herşey :KK51:

Kızlar bir de yeni bir dertle yanıbaşınızdayım. Nişanlım mobilyaları yaptıracak, tanıdık var. Koltuk hazır ama yatak odası ve yemek odası yaptırılacak, ilk başta seçtiğimiz modellere yakın bir şey olursa fiyatı baya bir inecek. Şimdi de bu kadar seçeneğin arasında kayboldum resmen :KK43: Yemek odasını böyle seçtim,
http://www.dogtas.com/yemek-odalari/yemek-odasi/brenda-yemek-odasi#/1
Yatak odası da bunu çok beğendim ama sanki fiyat uçar gibi, o yüzden buna döndüm. Ama hala baksam daha güzelini bulur muyum kafasındayım of
şimdi yemek odanın daha güzelini bulabilirsin bence ama yatak odasının dizaynı ve çizgisi güzel artık herkesin evinde varaklı caputone var bu model daha değişik farklı bir rengini düşünürsen tamamdır ben yatak odanın çizgisini beğendim tabi karar yine senin herşeyin hayırlısı olsun

Gidicem duramam şu an zaten ama bi benim de sakinleşmem lazım böyle kimseye çıkıp derdimi anlatamam konuştuğum an ben çok kötü ağlıycak durumdayım şu an
sakin ol önce kuzu. benim annemde rahatsız sürekli bayılır. ama ona yardımcı olabilmek için senin panik olmaman lazım.
Kızlar ben geldim sabah size yazdıktan sonra yine hafıza kaybı yaşadım hemen hastane götürdüler yarın akşam emar çekilecek bir kaç şey daha yapıldı epilepsiden şüphelendi doktor ama psikolojikte olabilirmiş. Bakalım perşembe belli olacak herşey :KK51:
kuzum geçmiş olsun ya. inş psikolojiktir. yani öyle olduğunu düşünelim. allah şifa versin inş

Of noluyor böyle ya :( Kuzu inşallah psikolojiktir, perşembeye de çok var :( Dua edicem bol bol :(

sakin ol önce kuzu. benim annemde rahatsız sürekli bayılır. ama ona yardımcı olabilmek için senin panik olmaman lazım.

kuzum geçmiş olsun ya. inş psikolojiktir. yani öyle olduğunu düşünelim. allah şifa versin inş
Sağol canım inşallah öyledir

Canım benim eksik olma.. Şimdi okudum annen rahatsızlanmış geçmiş olsun çok tansiyonumu düştü acaba
Galiba öyle oldu da şimdi yalnız, bir daha düşer tansiyonu falan bi başına yani allah korusun.
Kıyamam yaa, e izin alıp gitsen ya o zaman kuzu aklın kalmasın için rahatlar
Canım gidicem şimdi, sakinleşmeye çalışıyorum patronun karşısına böyle çıkmayayım.

Kuzuuu çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz, nasılsın şimdi

Kuzucum benimm çok geçmiş olsun ya, çok şaşırdım buna gerçekten. İnşallah psikolojik bir durumdur. Yakın bi vakitte yaşadın ya üzerinde durdun diye mi oldu acaba tekrar . Yani öyledir de psikoljik bir durumdur umarım.
İnşallah güzel haberler getirirsin bize.

Galiba öyle oldu da şimdi yalnız, bir daha düşer tansiyonu falan bi başına yani allah korusun.

Canım gidicem şimdi, sakinleşmeye çalışıyorum patronun karşısına böyle çıkmayayım.
Allah korusun kötü düşünme canım soğukkanlı olmalısın bu durumlarda
Kuzuuu çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz, nasılsın şimdi
Sağol canım şuan iyiyim çok şükür, ama sabah delirdiğimi sandım korktum baya

Kuzucum benimm çok geçmiş olsun ya, çok şaşırdım buna gerçekten. İnşallah psikolojik bir durumdur. Yakın bi vakitte yaşadın ya üzerinde durdun diye mi oldu acaba tekrar . Yani öyledir de psikoljik bir durumdur umarım.
İnşallah güzel haberler getirirsin bize.
Kuzucum teşekkür ederim inan hiç bilmiyorum, inşallah psikolojiktir bende öyle umut ediyorum

Allah korusun kötü düşünme canım soğukkanlı olmalısın bu durumlarda

Sağol canım şuan iyiyim çok şükür, ama sabah delirdiğimi sandım korktum baya
kıyamam ya kötü bişey yoktur inşallah sıkma canınıda dua edelim hep beraber güzel çıksın sonuçların

Back