• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayyy çok iyi fikir, çok yerinde bir trip olur :KK53: ne yapacaksın peki :oops:
Haha di mi :D
Vallahi hala düşünüyorum kuzu aslında. Ama o geç gelecek bugün baya , ben de o yüzden anneme giderim biraz demiştim ama gitmicem tabi bu durumda. Eve gidip biraz bişeyler hazırlanırım dedim. Pasta almak yerine de bir cheescake yapmayı planlıyorum üşenmezsem :D :)
Bir de az önce fotoğraflı bir çıktı alıp fotoğraf altına bişiler yazdım:oops:.
Akşama bunlar ve bilimum materyallerle( mumsuz olmaz :D ) bir sofra hazırlarım .
O eve geldiği saatte beni hala annemde bilir, eve geldiğinde sürpriz olur bunlar ona diyorum.
Zaten günü hatırlamadığından bir beklentisi olmayacak o yüzden kolay yani :(.
Senin var mı bi düşüncen :)

Haha di mi :KK70:
Vallahi hala düşünüyorum kuzu aslında. Ama o geç gelecek bugün baya , ben de o yüzden anneme giderim biraz demiştim ama gitmicem tabi bu durumda. Eve gidip biraz bişeyler hazırlanırım dedim. Pasta almak yerine de bir cheescake yapmayı planlıyorum üşenmezsem :KK70: :)
Bir de az önce fotoğraflı bir çıktı alıp fotoğraf altına bişiler yazdım:oops:.
Akşama bunlar ve bilimum materyallerle( mumsuz olmaz :KK70: ) bir sofra hazırlarım .
O eve geldiği saatte beni hala annemde bilir, eve geldiğinde sürpriz olur bunlar ona diyorum.
Zaten günü hatırlamadığından bir beklentisi olmayacak o yüzden kolay yani :KK43:.
Senin var mı bi düşüncen :)

ben istesemde senin planın gibi bir durumu uygulamaya geçiremem , adam benden önce evde oluyor..zaten bu konularda fazlaca odunum ben :KK70:şu an aklımda hiç bir şey yok, beynim basmıyor :21:
bende oturup yemek yapmaya çalışırım artık :KK53:

ben istesemde senin planın gibi bir durumu uygulamaya geçiremem , adam benden önce evde oluyor..zaten bu konularda fazlaca odunum ben :KK70:şu an aklımda hiç bir şey yok, beynim basmıyor :21:
bende oturup yemek yapmaya çalışırım artık :KK53:
Ee uygun zemin de yokmuş kuzu, şartlar uygun olmasa ben de kuru kuru bir trip atardım anca işte :D
Ama hem boş geçsin istemiyorum , hem de bir adım önde olup fırsat tanımadan trip yapmak için güzel bir malzeme bu :D

Kızlar 14üde eşimin doğum günü geçen sene baya kalabalıkla bir sürpriz yapmıştım bu sene evdemi hazırlansam bilemedim siz ne diyorsunuz ?

Kızlar 14üde eşimin doğum günü geçen sene baya kalabalıkla bir sürpriz yapmıştım bu sene evdemi hazırlansam bilemedim siz ne diyorsunuz ?
Yerinde olsam evde yapardım kuzu, evlilik sonrası ilk doğumgünü için böylesi daha güzel olur sanki :)

Bende öyle düşünüyorum kuzu ama aynı anda giriyoruz eve nasıl hazırlık yapıcam :KK70:
Ayy evet o kısım biraz problemli tabii annesine gönder bi şekilde haha :D Hatta çağırsınlar filan dicem ama seni de götürmek ister . Bilemedim ki şimdi nasıl olacak o iş :D :D

Ayy evet o kısım biraz problemli tabii annesine gönder bi şekilde haha :KK70: Hatta çağırsınlar filan dicem ama seni de götürmek ister . Bilemedim ki şimdi nasıl olacak o iş :KK70: :KK70:
Aman sıkıntı işte aynı şirkette olunca giriş çıkışlar bir oluyor böyle özel günler elinde patlıyor :D
evet evde yapabilirsin kuzu ilk doğumgünü güzel olur :)
İşte nasıl hazırlanıcam onu düşünüyorum :-)

Ayy eşim kelimesi bir tuhaf oldum alışabildinmi ben sözlendim uzun süre hala erkek arkadasım diye ağzımdan kaçıyordu birgün eczanedeyiz ağzımdan kaçtı bu bir bozuldu anlatamam ne gunlerdi .. Bence evde yap hazırlan sen artık çekirdek ailesin :KK50:

Günaydın kızlarr :KK54:

Ayy eşim kelimesi bir tuhaf oldum alışabildinmi ben sözlendim uzun süre hala erkek arkadasım diye ağzımdan kaçıyordu birgün eczanedeyiz ağzımdan kaçtı bu bir bozuldu anlatamam ne gunlerdi .. Bence evde yap hazırlan sen artık çekirdek ailesin :KK50:

Yoo ben hemen alıştım hazır bekliyormuşum demek ki :D

Back