- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
Teşekkür ederim cnm çok sağolgüle güle oturun canım :) koltukların rengi süpermiş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cnm çok sağolgüle güle oturun canım :) koltukların rengi süpermiş :)
Çok şık olmuş evin güle güle oturun canım :)
Saol canım darısı başına :) ne zaman alıyormuşsun sen?baktım şimdi :) amann maşallah :)
Gecen hafta aradık işte 2 hafta sonra demişSaol canım darısı başına :) ne zaman alıyormuşsun sen?
Halılardaki pastel renkler varya onların tonlarında aksesuar olabilir canım hatta o konsol üzerindeki mavi ton çok hoş devam ettirilebilir :)Çok teşekkür ederim canım, biraz renk katmak gerekicek sanırım ? yorumlarınız varsa alabilirim
daha önce çalıştığım yer vardı hemde kolejlerden referansım çok kpss de var tabi öğretmenlik maalesef yapamıyorum
nişanlım istemiyor zaten bende sıcak bakmıyorum ama arge ve atom enerji kurumunda çalışabilirim imkan çok
bakalım şu işten sıyrılabilirsem atom enerji çok güzel olur
Halılardaki pastel renkler varya onların tonlarında aksesuar olabilir canım hatta o konsol üzerindeki mavi ton çok hoş devam ettirilebilir :)
aynen kuşum bi kaçmaya bakıyor işte geçenlerde istifa ettim kabul etmedilerimkanın var en azından, sıyrılınca kaçabilirsin ohh
ahhaa unutmuştur sende söyledin takvime bakınca fark ettim belki o daha bakamamıştır kuzuAyy yalnız aklıma bişey geldi benim şimdi. Benim sevgili eşim 1.ayımız olduğuna dair bir kelam laf etmedi yaa . Allahımmmm neden!
Ahh ne güzel en azından bir tarihi var, benimki meçhulGecen hafta aradık işte 2 hafta sonra demiş
Ayy yalnız aklıma bişey geldi benim şimdi. Benim sevgili eşim 1.ayımız olduğuna dair bir kelam laf etmedi yaa . Allahımmmm neden!
Hahah hani kadın dayanışması ya bunu neden hatırlattın ki kuzuahhaa unutmuştur sende söyledin takvime bakınca fark ettim belki o daha bakamamıştır kuzu
Olmaz ki ama ya 1. ayı unutan yılı nasıl hatırlayacak diye düşünmeye başladım ben.Bizimki de dün hatırladı ama umudum yok
sende bendenmişsin zevkler ikiz çok iyi olmuş iyi yapmışsınsağol tatlımm eminim seninkilerde güzel olacaktır benim ilk renkler mürdüm ve hardaldı sora takımı değiştim. Takımıma uyan renk mürdüm ve gri idi ama gri tonu yemek takımımdaki giri ile uyuşmadı bende krem seçtim iyikide krem tercih etmişim ama hala yemek takımımla nasıl olacak bilmiyorum merakla yemek takımımın gelmesini bekliyorumm
Olmaz ki ama ya 1. ayı unutan yılı nasıl hatırlayacak diye düşünmeye başladım ben.
Hatırladıysa bir umut vardır ayrıca kuzu ya bence sen ümitsizliğe kapılma
aynen kuşum bi kaçmaya bakıyor işte geçenlerde istifa ettim kabul etmediler
ahhaa unutmuştur sende söyledin takvime bakınca fark ettim belki o daha bakamamıştır kuzu
Aman o da doğru tabiiçok beklentiye girmemek lazım bence kendimi kandiriyorum şu an
aynen ya kapıyı çekip gidemiyosun bi dilediğimce istifa bile edemedimAile şirketinin kötü yanı da bu durum herhalde..atarlanıp istifa da edemezsin
Aman o da doğru tabii
Ama yani hatırlayacak bence benimki bi de. Ben de bişeyler yapayım diyordum. Neyse yine yapayım da sonra güzel bir tribi hak etmiş olsun di mi
aynen ya kapıyı çekip gidemiyosun bi dilediğimce istifa bile edemedim