• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

daha önce çalıştığım yer vardı hemde kolejlerden referansım çok kpss de var tabi öğretmenlik maalesef yapamıyorum
nişanlım istemiyor zaten bende sıcak bakmıyorum ama arge ve atom enerji kurumunda çalışabilirim imkan çok
bakalım şu işten sıyrılabilirsem atom enerji çok güzel olur

imkanın var en azından, sıyrılınca kaçabilirsin ohh

Ayy yalnız aklıma bişey geldi benim şimdi. Benim sevgili eşim 1.ayımız olduğuna dair bir kelam laf etmedi yaa . Allahımmmm neden! :D

imkanın var en azından, sıyrılınca kaçabilirsin ohh
aynen kuşum bi kaçmaya bakıyor işte geçenlerde istifa ettim kabul etmediler:KK70::KK70:

Ayy yalnız aklıma bişey geldi benim şimdi. Benim sevgili eşim 1.ayımız olduğuna dair bir kelam laf etmedi yaa . Allahımmmm neden! :KK70:
ahhaa unutmuştur sende söyledin takvime bakınca fark ettim belki o daha bakamamıştır kuzu

ahhaa unutmuştur sende söyledin takvime bakınca fark ettim belki o daha bakamamıştır kuzu
Hahah hani kadın dayanışması ya bunu neden hatırlattın ki kuzu :D
Zaman çabuk geçtiğinden akıl edemedik herhalde ikimiz de. Ay o bana 2. haftada bir sürpriz yapmıştı peşin peşin yapayım diye mi düşündü acaba :D :D

sağol tatlımm eminim seninkilerde güzel olacaktır benim ilk renkler mürdüm ve hardaldı sora takımı değiştim. Takımıma uyan renk mürdüm ve gri idi ama gri tonu yemek takımımdaki giri ile uyuşmadı bende krem seçtim iyikide krem tercih etmişim ama hala yemek takımımla nasıl olacak bilmiyorum merakla yemek takımımın gelmesini bekliyorumm :KK70:
sende bendenmişsin zevkler ikiz :KK19: çok iyi olmuş iyi yapmışsın

aynen kuşum bi kaçmaya bakıyor işte geçenlerde istifa ettim kabul etmediler:KK70::KK70:

Aile şirketinin kötü yanı da bu durum herhalde..atarlanıp istifa da edemezsin :rolleyes:

Back