• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

curlygirl curlygirl Ayyy hahah çok güldüm :KK70:
Sanmıyorum kuzu ya bence genel ortalamaya bakarsak çok farklı değiliz pasaklı olduğumuzu da düşünmüyorum ben :KK70: ama ne yalan söyleyeyim @Conchiglia yı bu gruba dahil etmek gelmiyor içimden pek :KK70:

Kuzu dediğim gibi bence genel larak aynı durumdayız çalışırken evin eksiksizolması çok zor..
Eş yardımı ile biraz çıta yükselebilir ki ben de o olmasa gerçekten pasaklılıkta 1. sırada olabilirdim.
Sizde o durum nasıl
kesinlikle @Conchiglia bu işi iyi kıvırdı onu liste dışı bıraktım :D

curlygirl curlygirl Ayyy hahah çok güldüm :KK70:
Sanmıyorum kuzu ya bence genel ortalamaya bakarsak çok farklı değiliz pasaklı olduğumuzu da düşünmüyorum ben :KK70: ama ne yalan söyleyeyim @Conchiglia yı bu gruba dahil etmek gelmiyor içimden pek :KK70:

Kuzu dediğim gibi bence genel larak aynı durumdayız çalışırken evin eksiksizolması çok zor..
Eş yardımı ile biraz çıta yükselebilir ki ben de o olmasa gerçekten pasaklılıkta 1. sırada olabilirdim.
Sizde o durum nasıl

eş yardımı olmazsa oturup ağlardım zaten :KK53: yardımcı oluyor bana , tek yaşadığı için baya tecrübeli de..

ben halılardan çıkan o uyuz tüylere de ayrıca sinir oluyorum :KK62:

eş yardımı olmazsa oturup ağlardım zaten :KK53: yardımcı oluyor bana , tek yaşadığı için baya tecrübeli de..

ben halılardan çıkan o uyuz tüylere de ayrıca sinir oluyorum :KK62:
Bu iyi haber , aman nazar değidirmeyelim kalırız ortada mazallah :D :D
Ya ou demeyeydin iyidi ayrıca, enn nefret ettiğim şey! Ya süpürgenin ahznesini boşaltarak başlıyorum ama süpürgeyi halıya koyar koymaz öbek öbek doluyo inanamıyorum.
Bir de koltuklar bordo , üstünde beyaz beyaz tüyler. Gerçekten bunalttı

Bu iyi haber , aman nazar değidirmeyelim kalırız ortada mazallah :KK70: :KK70:
Ya ou demeyeydin iyidi ayrıca, enn nefret ettiğim şey! Ya süpürgenin ahznesini boşaltarak başlıyorum ama süpürgeyi halıya koyar koymaz öbek öbek doluyo inanamıyorum.
Bir de koltuklar bordo , üstünde beyaz beyaz tüyler. Gerçekten bunalttı

Aman nazar değmesin :nazar::KK53:

o süpürgeden çıkanlarla yastık yapılır ya, hemen geçmezmiş bir de..mecbur çekicez sanırım.. benim de yatak odası siyah :KK53: üstünde ne de güzel gözüküyor tozlar:mad:

Kızlar buzluğa kışlık bişeyler attınız mı ?
Ay ben annemin verdiklerini attım vallahi yalan yok :D
Biber, barbunya, taze fasulye falan.
Bir de buzluk haricinde yine annemin yaptığı domatesler var kış için kavanozlanmış.
Bugünki hedefim de uzun zamandır üstünde çalıştıkları organik tarhanayı kapıp gelmek :D :D

Aman nazar değmesin :nazar::KK53:

o süpürgeden çıkanlarla yastık yapılır ya, hemen geçmezmiş bir de..mecbur çekicez sanırım.. benim de yatak odası siyah :KK53: üstünde ne de güzel gözüküyor tozlar:mad:
Yıkanmazsa çok uzun sürecek gibi evet, salon halım incecik bir de görünüşte tüylü bişey de değil neresinden çıkıyor anlamıyorum.
Siyahda da feci olur gerçekten. Aman sabır artık, sabrın sonu selamet olur inşallah! :KK70:

Bu işte
Ya ben çok balık hafızalıyım, kim çalışıyor kim çalışmıyor hep unutuyorum :KK70:
Seni de çalışmıyosun sanıyodum yaa Allah Allaah
bende tüm gün çalışanlardanım sabah 10.30 akşam 19.0

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    110,9 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar buzluğa kışlık bişeyler attınız mı ?

Ay ben annemin verdiklerini attım vallahi yalan yok :KK70:
Biber, barbunya, taze fasulye falan.
Bir de buzluk haricinde yine annemin yaptığı domatesler var kış için kavanozlanmış.
Bugünki hedefim de uzun zamandır üstünde çalıştıkları organik tarhanayı kapıp gelmek :KK70: :KK70:
bendede annemin yaptığı domatesler var :D başka bişi yok yapmak lazım bence

Yıkanmazsa çok uzun sürecek gibi evet, salon halım incecik bir de görünüşte tüylü bişey de değil neresinden çıkıyor anlamıyorum.
Siyahda da feci olur gerçekten. Aman sabır artık, sabrın sonu selamet olur inşallah! :KK70:

baktım sabrımı taşırdı yıkamaya gönderirim :rolleyes::rolleyes:

Back