Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım uyuyamıkaldıngünaydın kızlar geç kaldım işe bende
Ayy ne güzel işte yeni cicilerden alırsınız artık bizde eskimelerini beklerizGunaydin kizlar, gundemin cok disinda kaldim ya, dun butun gun fuardaydim. Cok guzel urunler gelecek magazalara vallahi dibim dustu. Sizin butterfly kahvalti takimlarina yeni desen yapmislar mesela cok begendim. The mia'da baya dibim dustu. Baharatliklar falan cok guzel seyler vardi. Ay hangi birini anlatsam porland sahaneydi zaten,kutahya porselen de ayni sekilde cosmus. Amaan gozum dondu de geldim
aynen canım uyumuşum bayağı uyumuşum yaniGünaydın canım uyuyamıkaldın
Günaydın kuzu dün bende pek yoktumGunaydin kizlar, gundemin cok disinda kaldim ya, dun butun gun fuardaydim. Cok guzel urunler gelecek magazalara vallahi dibim dustu. Sizin butterfly kahvalti takimlarina yeni desen yapmislar mesela cok begendim. The mia'da baya dibim dustu. Baharatliklar falan cok guzel seyler vardi. Ay hangi birini anlatsam porland sahaneydi zaten,kutahya porselen de ayni sekilde cosmus. Amaan gozum dondu de geldim
TÜNAYDIN HERKESE,sizi esir alabilirim o zaman
ya benim derdim yatak örtüsü ile ilgili , yatak örtüsü olmuyor benim yatağıma ya ne kullanacağımı şaşırdım albüme ekleyeceğim şimdi bana fikir verir misiniz
aslında kızlar sağlık açısından yatağı toplamamak gerekiyormuş hemen yatak bakterileri varmış gece uyurken biryerimizi kaşırken deri döküntüsü ter oluşunca bakteriler hızla biliyorsunuz sıcakta ve kapalı ortamda hızla üremeye başlıyor. uzmanlar uyarıyor sabah çıkarken örtü battaniye yorgan vs kaldırın diyor bende kalktığımda örtüyü veya artık ne varsa kaldırırım asarım biryere artık açık bırakırım yatağı havalansın çok zararlıymışYok yok anlattın gayet kuzu @Conchiglia nın dediği gibi ince bir örtü baksan daha az uğraştırır sanki. Hatta boyutu ayarlansa tam içe gireceği kısımda bitse falan süper olur da o biraz zor tabii :)
Fotoya bakarken zor olduğunu anladım zaten, her gün örtemezdim ben onu herhalde, hoş daha kolay olduğu halde işe gelirken bırakıyorum öyle genelde ama ..
niye kızben galiba baya baya pasaklıyım ya
kaçmıyoruz canım hala çalışmaya devam napıyosun nasıl gidiyor evlilik alıştın mımerhaba cumartesi mağdurları hadi ben geldim , kaçabilirsiniz
tam benlikmiş o iş yatağı açık bırak ve git sevdim bunu ama oda çok dağınık görünüraslında kızlar sağlık açısından yatağı toplamamak gerekiyormuş hemen yatak bakterileri varmış gece uyurken biryerimizi kaşırken deri döküntüsü ter oluşunca bakteriler hızla biliyorsunuz sıcakta ve kapalı ortamda hızla üremeye başlıyor. uzmanlar uyarıyor sabah çıkarken örtü battaniye yorgan vs kaldırın diyor bende kalktığımda örtüyü veya artık ne varsa kaldırırım asarım biryere artık açık bırakırım yatağı havalansın çok zararlıymış
yatağı örtmüyorum ocağı gün aşırı silmiyorum diye demiştim hihihi ama söylediğine katılıyorum bende bazen oyüzden yatağı örtmüyorum ama yorganı/pikeyi yatağın kenarına gzelce seriyroum hava alsın die doğru yapıyormuşum demekkiniye kız
aayy canım çektibenim fasülye var bide patlıcan biber közlemiştim :)
hadiyaaaa bende merak ettim resim çekeydinGunaydin kizlar, gundemin cok disinda kaldim ya, dun butun gun fuardaydim. Cok guzel urunler gelecek magazalara vallahi dibim dustu. Sizin butterfly kahvalti takimlarina yeni desen yapmislar mesela cok begendim. The mia'da baya dibim dustu. Baharatliklar falan cok guzel seyler vardi. Ay hangi birini anlatsam porland sahaneydi zaten,kutahya porselen de ayni sekilde cosmus. Amaan gozum dondu de geldim
siz yokken evde kimse yok kim görüyor bırak sağlık herşeyden önemli eve geldiğinde üztüne at öyle kıvır yatmaya hazırlıkmış gibi dursun tamamdır.tam benlikmiş o iş yatağı açık bırak ve git sevdim bunu ama oda çok dağınık görünür
güle güle kullan canım.kızlar ,
dün eminönüde geçtim ve nişanlımın ailesinin verdiği parayı uyku seti alacaktım ya almadım ben zaten vardı 1 takım yeter yatak örtüsü biliyorsunuz önemliydi ve karacadan 540 beğenmiştim pahalıydı gittim dün yatak örtüsü aldım üzerine birazdaha para ekledim 640 dediler 350 ye tam kapanırken mağaza göndermediler boş verdiler vallahi hiçte pişman olmadım ayıp olur karşı tarafa uyku seti almadım diye boşver oh bir eksikten de kurtldm albüme koydum yatak örtümü bakın bakalım beğenecekmisiniz ?
TÜNAYDIN HERKESE,
canım gördüm yatak örtünü maalesef yatağın dışında olduğu için içine sokmak zorundasın kalıp gibi dursun istiyorsun potluk bırakmış bıraksan olmaz kötü durur bunun bu halinle idare edeceksin artık biraz daha yastık tarafına doğru çeksen alt tarafı daha az etek kalsa olmuyor mu
kaçmıyoruz canım hala çalışmaya devam napıyosun nasıl gidiyor evlilik alıştın mı