• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çalışıyorum kuzu ya yarım gün
Ah kuzucum yaa, evliyken bi tık daha zor bu durum tabi ki :(
Yarım günmüş en azından tabi ona da şükür .
Bizim iş yeri de sallantıda şimdilik burada olsam da ben her an sizin kervana katılabilirim

Ah kuzucum yaa, evliyken bi tık daha zor bu durum tabi ki :KK43:
Yarım günmüş en azından tabi ona da şükür .
Bizim iş yeri de sallantıda şimdilik burada olsam da ben her an sizin kervana katılabilirim

Evliyken evet daha zor, iki günüm olsa bir günde iş güç halleder diğer günümde bana kalırdı :(
Neyse yarım güne de şükür canım..
Aa değişme durumumu var sizin de ?

Evliyken evet daha zor, iki günüm olsa bir günde iş güç halleder diğer günümde bana kalırdı :KK43:
Neyse yarım güne de şükür canım..
Aa değişme durumumu var sizin de ?
Yani firma sallantıda diyeyim kuzu, biraz problemli işler.
Kasım-Aralık gibi belli olacak. Baya tedirginim o yüzden bu konuda :(
buraya yazdıktan sonra, yazdığımı unutuyorum :KK53: o kadar vahim durumum
Hihi :D Selam kuzu hoşgeldin. Yine kaçışılan bir anda gelmişsiiin :D

Yani firma sallantıda diyeyim kuzu, biraz problemli işler.
Kasım-Aralık gibi belli olacak. Baya tedirginim o yüzden bu konuda :KK43:

Hihi :KK70: Selam kuzu hoşgeldin. Yine kaçışılan bir anda gelmişsiiin :KK70:
Kötü olmuş kuzu bu , bi kaç zaman önce belli olur heralde olsa dimi en azından vaktin olur

Kötü olmuş kuzu bu , bi kaç zaman önce belli olur heralde olsa dimi en azından vaktin olur
Olur diye tahmin ediyorum kuzu, yani durum netleştiğinde mutlaka bilgi vermeli zaten. Yani haber verse de sıkıntılı tabii, iş arama bulma alışma falan derken baya yıpratıcı olacak ama artık hayırlısı tabi ne diyeyim :(

Olur diye tahmin ediyorum kuzu, yani durum netleştiğinde mutlaka bilgi vermeli zaten. Yani haber verse de sıkıntılı tabii, iş arama bulma alışma falan derken baya yıpratıcı olacak ama artık hayırlısı tabi ne diyeyim :KK43:

işle ilgili bir durum var heralde ?

sizi esir alabilirim o zaman :KK53:
ya benim derdim yatak örtüsü ile ilgili , yatak örtüsü olmuyor benim yatağıma ya ne kullanacağımı şaşırdım :KK57: albüme ekleyeceğim şimdi bana fikir verir misiniz :KK54:
Ay nasıl yani olmuyor, merak ettim fotoya bakalım kuzu

Back