• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hakkında hayırlısı olsun canım, şimdiden strese sokma kendini.
Öyle kuzucum tedirgin oldum ama hayırlısı tabi ki bekleyip göriciiz :)
Ya bu arada fotoyu gördüm. Olmuyordan kastın içine sokmadığın zaman küçük gelmesi falan mı anlamadım tam olarak nedir?

sizi esir alabilirim o zaman :KK53:
ya benim derdim yatak örtüsü ile ilgili , yatak örtüsü olmuyor benim yatağıma ya ne kullanacağımı şaşırdım :KK57: albüme ekleyeceğim şimdi bana fikir verir misiniz :KK54:
Kuzu olmuş aslında ama böyle jilet gibi dursun istiosun dimi ince bi yatak örtüsü bakmak lazım o zaman

Öyle kuzucum tedirgin oldum ama hayırlısı tabi ki bekleyip göriciiz :)
Ya bu arada fotoyu gördüm. Olmuyordan kastın içine sokmadığın zaman küçük gelmesi falan mı anlamadım tam olarak nedir?

Herkesin rızkı bir yerde bekliyordur .

Bu hale gelmesi baya zaman alıyor , ben hafta içi hiç yatak düzenleyemiyorum mesela :KK53: üstünü örtüp gedebileceğim bir yatak değil..etrafı geniş yatak ta alçak ...anlatamadım dimi :KK53:

Olur diye tahmin ediyorum kuzu, yani durum netleştiğinde mutlaka bilgi vermeli zaten. Yani haber verse de sıkıntılı tabii, iş arama bulma alışma falan derken baya yıpratıcı olacak ama artık hayırlısı tabi ne diyeyim :KK43:
inşallah düzelir kuzu sıkma canını şimdiden

Bu hale gelmesi baya zaman alıyor , ben hafta içi hiç yatak düzenleyemiyorum mesela :KK53: üstünü örtüp gedebileceğim bir yatak değil..etrafı geniş yatak ta alçak ...anlatamadım dimi :KK53:
Kuzu o zaman büyük bi örtü al o zaman üstüne atar çıkarsın :)

Yok yok anlattın gayet kuzu @Conchiglia nın dediği gibi ince bir örtü baksan daha az uğraştırır sanki. Hatta boyutu ayarlansa tam içe gireceği kısımda bitse falan süper olur da o biraz zor tabii :)
Fotoya bakarken zor olduğunu anladım zaten, her gün örtemezdim ben onu herhalde, hoş daha kolay olduğu halde işe gelirken bırakıyorum öyle genelde ama .. :D

hani böyle örtüyü örtüp gideceğim bişey istiyorum, :cool:

Yok yok anlattın gayet kuzu @Conchiglia nın dediği gibi ince bir örtü baksan daha az uğraştırır sanki. Hatta boyutu ayarlansa tam içe gireceği kısımda bitse falan süper olur da o biraz zor tabii :)
Fotoya bakarken zor olduğunu anladım zaten, her gün örtemezdim ben onu herhalde, hoş daha kolay olduğu halde işe gelirken bırakıyorum öyle genelde ama .. :KK70:
ya benimki normal yatak olmasına rağmen normal örtüsünü örtmüyorum :D boşver :D misafir geldiğnde güzelcene özenerek ört tamam takılma :D

Fotoya bakarken zor olduğunu anladım zaten, her gün örtemezdim ben onu herhalde, hoş daha kolay olduğu halde işe gelirken bırakıyorum öyle genelde ama .. :KK70:

evet daha ince bakmalıyım ...bende bırakıyorum ki , zaten iş, ev, yemek üçlüsü ile aramı pek düzeltemedim :KK53: siz nasıl yapıyorsunuz ya?yemek yapsam, evi temizleyemiyorum..hayır kendimi hamarat sanırdım, alışamadım heralde eve :KK53:

curlygirl curlygirl Ayyy hahah çok güldüm :KK70:
Sanmıyorum kuzu ya bence genel ortalamaya bakarsak çok farklı değiliz pasaklı olduğumuzu da düşünmüyorum ben :KK70: ama ne yalan söyleyeyim @Conchiglia yı bu gruba dahil etmek gelmiyor içimden pek :KK70:
evet daha ince bakmalıyım ...bende bırakıyorum ki , zaten iş, ev, yemek üçlüsü ile aramı pek düzeltemedim :KK53: siz nasıl yapıyorsunuz ya?yemek yapsam, evi temizleyemiyorum..hayır kendimi hamarat sanırdım, alışamadım heralde eve :KK53:
Kuzu dediğim gibi bence genel larak aynı durumdayız çalışırken evin eksiksizolması çok zor..
Eş yardımı ile biraz çıta yükselebilir ki ben de o olmasa gerçekten pasaklılıkta 1. sırada olabilirdim.
Sizde o durum nasıl

Back