- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
kuzu fotoya baktımda neyi olmadı güzel gözüküyorHakkında hayırlısı olsun canım, şimdiden strese sokma kendini.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzu fotoya baktımda neyi olmadı güzel gözüküyorHakkında hayırlısı olsun canım, şimdiden strese sokma kendini.
Öyle kuzucum tedirgin oldum ama hayırlısı tabi ki bekleyip göriciiz :)Hakkında hayırlısı olsun canım, şimdiden strese sokma kendini.
Olur canım bakalımsizi esir alabilirim o zaman
ya benim derdim yatak örtüsü ile ilgili , yatak örtüsü olmuyor benim yatağıma ya ne kullanacağımı şaşırdım albüme ekleyeceğim şimdi bana fikir verir misiniz
kuzu fotoya baktımda neyi olmadı güzel gözüküyor
Kuzu olmuş aslında ama böyle jilet gibi dursun istiosun dimi ince bi yatak örtüsü bakmak lazım o zamansizi esir alabilirim o zaman
ya benim derdim yatak örtüsü ile ilgili , yatak örtüsü olmuyor benim yatağıma ya ne kullanacağımı şaşırdım albüme ekleyeceğim şimdi bana fikir verir misiniz
Öyle kuzucum tedirgin oldum ama hayırlısı tabi ki bekleyip göriciiz :)
Ya bu arada fotoyu gördüm. Olmuyordan kastın içine sokmadığın zaman küçük gelmesi falan mı anlamadım tam olarak nedir?
kuzu ozman ne istiyrosun tam anlamadımbenay o örtüyü kaldırdım ben , çok uğraştırıyor diye
inşallah düzelir kuzu sıkma canını şimdidenOlur diye tahmin ediyorum kuzu, yani durum netleştiğinde mutlaka bilgi vermeli zaten. Yani haber verse de sıkıntılı tabii, iş arama bulma alışma falan derken baya yıpratıcı olacak ama artık hayırlısı tabi ne diyeyim
kuzu ozman ne istiyrosun tam anlamadımben
Kuzu o zaman büyük bi örtü al o zaman üstüne atar çıkarsın :)Herkesin rızkı bir yerde bekliyordur .
Bu hale gelmesi baya zaman alıyor , ben hafta içi hiç yatak düzenleyemiyorum mesela üstünü örtüp gedebileceğim bir yatak değil..etrafı geniş yatak ta alçak ...anlatamadım dimi
Yok yok anlattın gayet kuzu @Conchiglia nın dediği gibi ince bir örtü baksan daha az uğraştırır sanki. Hatta boyutu ayarlansa tam içe gireceği kısımda bitse falan süper olur da o biraz zor tabii :)Herkesin rızkı bir yerde bekliyordur .
Bu hale gelmesi baya zaman alıyor , ben hafta içi hiç yatak düzenleyemiyorum mesela üstünü örtüp gedebileceğim bir yatak değil..etrafı geniş yatak ta alçak ...anlatamadım dimi
hani böyle örtüyü örtüp gideceğim bişey istiyorum,
ya benimki normal yatak olmasına rağmen normal örtüsünü örtmüyorum boşver misafir geldiğnde güzelcene özenerek ört tamam takılmaYok yok anlattın gayet kuzu @Conchiglia nın dediği gibi ince bir örtü baksan daha az uğraştırır sanki. Hatta boyutu ayarlansa tam içe gireceği kısımda bitse falan süper olur da o biraz zor tabii :)
Fotoya bakarken zor olduğunu anladım zaten, her gün örtemezdim ben onu herhalde, hoş daha kolay olduğu halde işe gelirken bırakıyorum öyle genelde ama ..
Haklısın kuzu ,aklımda bulunması iyi olur dediğin gibiMrs Pink canım hayırlısı beklemekten başka şansın yok ama önümüzde ki ay göz gezdir ilanlara ne olur ne olmaz.
greenandblue dışarı sarkmıyormu bu örtü
Yok yok anlattın gayet kuzu @Conchiglia nın dediği gibi ince bir örtü baksan daha az uğraştırır sanki. Hatta boyutu ayarlansa tam içe gireceği kısımda bitse falan süper olur da o biraz zor tabii :)
Fotoya bakarken zor olduğunu anladım zaten, her gün örtemezdim ben onu herhalde, hoş daha kolay olduğu halde işe gelirken bırakıyorum öyle genelde ama ..
Hahah işte bu! Baya hak verdim sanaya benimki normal yatak olmasına rağmen normal örtüsünü örtmüyorum boşver misafir geldiğnde güzelcene özenerek ört tamam takılma
Kuzu dediğim gibi bence genel larak aynı durumdayız çalışırken evin eksiksizolması çok zor..evet daha ince bakmalıyım ...bende bırakıyorum ki , zaten iş, ev, yemek üçlüsü ile aramı pek düzeltemedim siz nasıl yapıyorsunuz ya?yemek yapsam, evi temizleyemiyorum..hayır kendimi hamarat sanırdım, alışamadım heralde eve
topikcene pasaklı çıktıkHahah işte bu! Baya hak verdim sana
Kuzu o zaman büyük bi örtü al o zaman üstüne atar çıkarsın :)