- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha öyle olmuş resmen kuzu. Helal olsun sana vallahi, hazırla tabii misler gibii :)Herkes hazıra konmuş bende domates barbunya falan hazırlıcam inşallah
amin canım.Hihi sağolsunlar vallahi, hala elleri üstümüzde Allah eksik etmesin hiç
birde yetişemiyorum diyorsun bak neler yapmaya niyetlenmişisin :) olucak kuzu sendende olucak :)Herkes hazıra konmuş bende domates barbunya falan hazırlıcam inşallah
İnşallah evde oturabilirsemHaha öyle olmuş resmen kuzu. Helal olsun sana vallahi, hazırla tabii misler gibii :)
amin canım.
birde yetişemiyorum diyorsun bak neler yapmaya niyetlenmişisin :) olucak kuzu sendende olucak :)
teşekkür ederim kuzucum ama ben aslında huzursuz oluyorum evi böyle hep temizlesem yeridir hafta bir dip köşe olmuyo çünkücurlygirl Ayyy hahah çok güldüm
Sanmıyorum kuzu ya bence genel ortalamaya bakarsak çok farklı değiliz pasaklı olduğumuzu da düşünmüyorum ben ama ne yalan söyleyeyim @Conchiglia yı bu gruba dahil etmek gelmiyor içimden pek
Kuzu dediğim gibi bence genel larak aynı durumdayız çalışırken evin eksiksizolması çok zor..
Eş yardımı ile biraz çıta yükselebilir ki ben de o olmasa gerçekten pasaklılıkta 1. sırada olabilirdim.
Sizde o durum nasıl
benim fasülye var bide patlıcan biber közlemiştim :)Kızlar buzluğa kışlık bişeyler attınız mı ?
Tebrik ediyorum kuzucum tekrar, ben de rhatsız oluyorum evet ama senin kadar atik olamıyorumteşekkür ederim kuzucum ama ben aslında huzursuz oluyorum evi böyle hep temizlesem yeridir hafta bir dip köşe olmuyo çünkü
ama saolsun eş yardımıda var tabi :) sana demiştim ya örtüyü çok komik örtüyo şimdi bi görsen kuzu nasıl güzel yapıyoTebrik ediyorum kuzucum tekrar, ben de rhatsız oluyorum evet ama senin kadar atik olamıyorum
galiba kuzucum :) nasılsınGünaydın curlygirl yanlızız galiba bugün
İyiyim çok şükür yorgunum biraz dün gece banyoyu temizledim de geç saate kadar Sen nasılsın ?galiba kuzucum :) nasılsın
ayy düzene girene kadar böyle yorulacaksın ben daha iiyiym ama haftasonundan beri halsizlikten dolayı evde hiç bişi yapmadım şuan aldı başını gidiyor :) benimde bu akşam buna bir dur demem lazım yarına misafir var çünküİyiyim çok şükür yorgunum biraz dün gece banyoyu temizledim de geç saate kadar Sen nasılsın ?
ayy düzene girene kadar böyle yorulacaksın ben daha iiyiym ama haftasonundan beri halsizlikten dolayı evde hiç bişi yapmadım şuan aldı başını gidiyor :) benimde bu akşam buna bir dur demem lazım yarına misafir var çünkü
ilaç kullanıyorum daha iyiyim ama halsizlik hala var uzunca yatıp dinlenmek istiyorum ama bu pazar doluyum haftaya ilk yatılı misafirim gelecke gene doluyum.bunları düşününce dahada halsiz hissediyorum sanırım kendimi.İş yapmak sorun değilde banyo sinirimi bozuyor bataryalar, metal olan her yer de su lekeleri var sildiğim halde geçmiyor sıfır bina da kireç lekelerinin işi ne dimi sanki aylardır temizlenmemiş gibi onca şey yaptım geçmedi ilk fırsatta değiştiricem hepsini.
Benim de akşama misafirim var ondan dünden birşeyler halledyim dedim, sen nasıl oldun toparlayabildinmi biraz canım ?
ilaç kullanıyorum daha iyiyim ama halsizlik hala var uzunca yatıp dinlenmek istiyorum ama bu pazar doluyum haftaya ilk yatılı misafirim gelecke gene doluyum.bunları düşününce dahada halsiz hissediyorum sanırım kendimi.
bataryalar hep öyle canım ya. bizimkilerde öyle. ilk temizlediğimde nasıl parlıyorlar ama sonra sinir bozucular. kim gelecek sana bugün
aa çok yabancı değillermiş gene. ama benimde en önemli misafirlerimde annemler. çok özenmiştim onlardan sınavı geçtin mi tamamdır :)Hadi bakalım yatılı misafirmi geliyor kolay gelsin Ya benim ilk temizlendiğinde de gitmiyor lekeler işte anlamıyorum Annem kız kardeşim arkadaşım ve annesi gelecekler canım eşim bu akşam evde yok bende onları davet ettim
Annemleri ve kayınvalidemleri ayrı yemeğe alıcam zaten ama daha erken biraz daha oturmalı düzen,aa çok yabancı değillermiş gene. ama benimde en önemli misafirlerimde annemler. çok özenmiştim onlardan sınavı geçtin mi tamamdır :)