• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

nevresim almayacağım cnım uyku seti alacağım nişanlımın tarafı alacakmış zamanları olmayınca ve benim zevkime bırakmak isteyince parasını bana verdiler şimdi almam lazım ayıp olur aslında başka birşeymi alayım dedim nişanlım olmaz onlar öyle niyet etmişler sanada söylemişler al sen dedi mecbur alacağım bunu da tesadüfen oradayken güneşin kızları dizisinde gözüme çarpıp iç geçirmiştim neye nasip neye kısmet bak şimdi onu alıcam normalde o diziyi izlemem ama vardır herşeyde bir hayır
İlk fotodakini ben de beğenmiştim çeyiz aldığım zamanlar ya da çok benzeyen bir modeldi bilmiyorum .
Ama sonra uyku seti almaktan vazgeçtim .Nevresim takımları almıştım bi kaç tane Yorgan yastıkda hediye geldi düğün öncesi :)

İlk fotodakini ben de beğenmiştim çeyiz aldığım zamanlar ya da çok benzeyen bir modeldi bilmiyorum .
Ama sonra uyku seti almaktan vazgeçtim .Nevresim takımları almıştım bi kaç tane Yorgan yastıkda hediye geldi düğün öncesi :)
oooh ne güzel bu işin en çok hediyelisi olanını seviyorum vallahi ne yalan söyliyim ya ben aslında almıcam ama ayıp olmasın diye alıyorum karşı tarafa bunu da beğendim uğraşmıyım dedim kafam hepten karıştı onun yerine yatak örtüsü takımım hiç yok üstüne biraz daha ekleyip o eksiğimi alabilim ama işte bizimkide olmaz onlar neye niyet edip bu parayı verdiyse onu al yarın birgün sorarlar yengem baklım ne aldın nasıl bişi ayıp olur o zmaan dedi neyapıyım ben şimdi siz olsanız neyapardınz

oooh ne güzel bu işin en çok hediyelisi olanını seviyorum vallahi ne yalan söyliyim ya ben aslında almıcam ama ayıp olmasın diye alıyorum karşı tarafa bunu da beğendim uğraşmıyım dedim kafam hepten karıştı onun yerine yatak örtüsü takımım hiç yok üstüne biraz daha ekleyip o eksiğimi alabilim ama işte bizimkide olmaz onlar neye niyet edip bu parayı verdiyse onu al yarın birgün sorarlar yengem baklım ne aldın nasıl bişi ayıp olur o zmaan dedi neyapıyım ben şimdi siz olsanız neyapardınz
Aranızdaki diyaloğu bimiyorum tabi ama ben olsam kendilerine söylerdim madem öyleyse. Aslında o değil de buna ihtiyaç var bu şekilde yapayım diyorum diye . Yani amaç bir ihtiyaç karşılamak neticede , aynı amaç için birşey alacaksın yine. Özel bir ihtiyaca gitmeyecek öyle olsa olmaz tabii. Yatak örtüsü için de öyle büyük paralar verme derim ayrıca canım

dimi aynı düşüncedeyim ben başka bir eksiğimi alıyım bence de söylerim yani vardı diye yatak örtüsüde inanılmaz pahalı en uygun karacada 540 buldum ama o bile pahalı almadım 300-350 den fazla vermek istemiyorum niyetim bu aslında

anladım canım benim mesela nevresim takımım 4-5 takım var 1 veya 2 sini misafir için ayırsam 3 taneside bana 1 pike takımım var 1 tanede uyku setim ama eskilerden bundan 7 yıl önce alınmıştı aslında güzel değil şimdi hoşuma gtmiyor birde fırfırı var etekli lastikli :KK48: sizce nasıl ben fazla almadım o konuda abartımıyım sizce bana normal gibi ama öyleyse uyarın beni kızlar :KK67:

Hmm bir iki tane daha alabilirsin ozaman benim sırf çift kişilik compelete set nevresim pike tk vs 15 tane kadar var ondan abartma demiştim kuzu

Kızlar istediğim takım bu işte mor mürdüm 2. Altarnetif diğer 3 resim aynı takım ama önlü arkalı çift taraflı kullanıyorsun evet sizce nasıl gelsin yorumlar
benim sareve benzer bi model mürdüm olan canım. ben çok beğeniyorum.
benimde 4 tane nevresim var sanırım 2 tanede pike yetiyor şuan abartmayın gerek yok

benim sareve benzer bi model mürdüm olan canım. ben çok beğeniyorum.
benimde 4 tane nevresim var sanırım 2 tanede pike yetiyor şuan abartmayın gerek yok
doğru söylüyorsun daha neler ne eksikler var onlara gelene kadar kızlar dün boynerden bir aksesuar gördüm mumluk ve saksı tarzında bir model daha bayıldım

:KK70: senin aldıkların uuuu çokmuş ben az aldım :KK70:

cnm ben karacanın uyku setini almıştım çok pişman oldum epeycede bir para vermiştim. Yorgan nevresim çeşit çeşit aldığımız için uyku seti gereksiz ve çok yer kaplıyo ben keşke almasaydım dedim

Back