• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar bende bu aralar gecelik ve çamaşır alışverişi yapıyorum :KK70: albüme ekledim birazını bakabilirsinizzz
canım koltuklarında atlamışım ben onlarıda çok beğendim :)
çamşaırlara gelince afferin valla iyi yapmışsın nerdeyse 2 ay oldu bende hala tık yok :KK70: geçenlerde bir tane aldım ve şuan senin fotolarının içinde görüyorum onu :KK23: çok güzel güzel tercih

bizim 200 civarı bir şey tuttu :)
sen @blisss ' e sormuşsun :KK70: ben niye atladıysam :KK30:
Aaa olur mu kuzu düğünden önce merak etiştik kızlara sormuştuk da sonuç ne oldu diyee :D E gayet iyiymiş ya ilk alışveriş için tebrik ederim seni. Biz ilk alışverişi tatilden önce yapmıştık yiyecek pek bişey almamıştık bir kaç kuru gıda haricinde o zaman 150ydi sonra dönüşte devamını da getirdik o da 150-200 arası bişey tutmuştu sanırım öyle 300lü bi rakama gelmiş oldu yani :D
ne varsa alası geliyor insanın :KK70: ama şuan öyle değil tabiki :KK70:
Hahah tabii canım ilk alışveriş başka oluyor. Geçtiğim hafta pazara gittim 50 liraya aldıklarımızı taşıyamadık resmen şok oldum :D Bundan sonra sebzeler meyveler falan başka yerden alınmayacak yani :D

Aaa olur mu kuzu düğünden önce merak etiştik kızlara sormuştuk da sonuç ne oldu diyee :KK70: E gayet iyiymiş ya ilk alışveriş için tebrik ederim seni. Biz ilk alışverişi tatilden önce yapmıştık yiyecek pek bişey almamıştık bir kaç kuru gıda haricinde o zaman 150ydi sonra dönüşte devamını da getirdik o da 150-200 arası bişey tutmuştu sanırım öyle 300lü bi rakama gelmiş oldu yani :KK70:

Hahah tabii canım ilk alışveriş başka oluyor. Geçtiğim hafta pazara gittim 50 liraya aldıklarımızı taşıyamadık resmen şok oldum :KK70: Bundan sonra sebzeler meyveler falan başka yerden alınmayacak yani :KK70:

bizde şimdi eve gitmeden markete uğruyoruz mutlaka :) pazar süper bir şey ya, taze sebze ve meyve..markettekiler bir şeye benzemiyor..bende araştırıcam nerede pazar var diye

canım koltuklarında atlamışım ben onlarıda çok beğendim :)
çamşaırlara gelince afferin valla iyi yapmışsın nerdeyse 2 ay oldu bende hala tık yok :KK70: geçenlerde bir tane aldım ve şuan senin fotolarının içinde görüyorum onu :KK23: çok güzel güzel tercih
sağol canım ben böyle elbise tarzı gecelikleri çok beğeniyorm daha çok almak istediğim şeyler varda biraz maddiyat birden alaamıyorum daha öncede annemden çekindiğim için hiç almamıştım şimdi gizliden evime götürüyorum:d

sağol canım ben böyle elbise tarzı gecelikleri çok beğeniyorm daha çok almak istediğim şeyler varda biraz maddiyat birden alaamıyorum daha öncede annemden çekindiğim için hiç almamıştım şimdi gizliden evime götürüyorum:d
doğru yapıyorsun :) bende hiç almamıştım işte evlendikten sonra alırım evime koyarım dedim ama şimdide maddi olarak ona bütçe ayıramadım bir tanecik aldım işte. yavaş yavaş. birde mağazadan almak bana zor geliyor nasıl aldın bunları sen

Hoşbuldum :) 3 ay varmış aramızda sana da hayırlı olsun Allah yuvanızdan huzuru eksik etmesin.bernardodan aldım bir takım paşabahçeden beğenmedim internet üzerinde daha çok çeşit bulurum diye düşündüm her siteye de güven olmuyor. Söylediğin siteleri bi inceliyim çok teşekkür ederimmm
aynen aramızda çok fark yok.. bernardo favorim benim benim söylediklerim siteye güvenebilirsin ben şahsen aldım oralardan ürünler problem yaşamadım

bizde şimdi eve gitmeden markete uğruyoruz mutlaka :) pazar süper bir şey ya, taze sebze ve meyve..markettekiler bir şeye benzemiyor..bende araştırıcam nerede pazar var diye
Araştır valla kuzu bizim eve 3 dk falan pazar bir de pazar günleri kuruluyo süper oldu benim için gerçekten. Orda bulamayacaklarım için giderim markete artık muhtemelen :)

Araştır valla kuzu bizim eve 3 dk falan pazar bir de pazar günleri kuruluyo süper oldu benim için gerçekten. Orda bulamayacaklarım için giderim markete artık muhtemelen :)
pazardan alırken ayarlamayı nasıl yapıosunuz canım. mesela domates soğan patlıcan vb. kilo olarak nasıl alıyorsun? ben marketten alıyorum tane olarak aşağı yukarı hesap ediyorum kilo işi karıştırıyor kafamı :)

Ayy ben şuan neyi merak ettiiim :KK70:
@blisss düğünden önce kızlara sormuştuk ya ilk alışveriş ne kadar tuttu diye. Sizinki ne kadar tuttu bakalım ? :KK70:

Haha ne garp meraklarımz va di mi, insan merklanıyor ama şimdi gözler @blisss den gelecek cevapta :KK70: :KK70:

İşler yoğunlaştı yazamadım canım ya kusura bakma biz temizlik malzemelerini önceden almıştık ama totelde 350 falan tutmuştur :KK51:
inanamıyorum iki hafta geçmiş bide nasıl alışabildin mi kuzu yemek yapıyo musun?

avize konusunda bende çok kararsızımdır

ayy bide alışveriş var değil mi ne tatlı

Canım balayı bayram vs derken çok yemek yapamadım bir iki kere falan işte o yüzden tam alıştığım söylenemez yemek olayına :KK70:

kızlar ya ben adandaki onların seçtiği benimde heyecandan onay verdiğim beyaz eşyalar içime şimdi hiç sinmiyor ocağım hariç çünkü böyle hayal etmedim ben resimlerine bakıyorum da bir kaç şeye kafam takıldı orada aşırılık edemedim o olmasın diyemedim ama misal veriyorum ç.makinem küçük 5 kg eski tip gibi yorgan pattaniye yastık yıkayamam benimkide tutturdu zaten yıkamaman lazım kuru temizlemeye veririz diyor buzdolabına gelince küçük geldi rafları faln ne diliyim hadi bulaşık m. standart ok ama ne biliyim takıldım yani aradım abisini dedim ki hala değiştrme hakkım varmı benm dedim dediler ki zaten alınmadı sadece ayırtıldı dediler bende dedim buzdolabımı ve ç.makinemi değiştrmek istyrum dedim onlarda dediki alacağımız zaman gideriz tekrar bakarsın son kez ne yi beğeniyosan alırız dediler ne biliyim kızlar ya sonuçta 5-7 yıl kullanacağım inox isterdim ama söyleyemiyorum işte en azından inox olmazsa modelini istediğim gibi seçeyim dimi ben bu resimlerini koyduklarımı iptal ettiriyorum abisi kasım aralık gibi istanbula geleceğim zaten dedi o zaman bakarız yine neler almak istersen alırız dedi sizce haksızmıyım :oops:

kızlar ya ben adandaki onların seçtiği benimde heyecandan onay verdiğim beyaz eşyalar içime şimdi hiç sinmiyor ocağım hariç çünkü böyle hayal etmedim ben resimlerine bakıyorum da bir kaç şeye kafam takıldı orada aşırılık edemedim o olmasın diyemedim ama misal veriyorum ç.makinem küçük 5 kg eski tip gibi yorgan pattaniye yastık yıkayamam benimkide tutturdu zaten yıkamaman lazım kuru temizlemeye veririz diyor buzdolabına gelince küçük geldi rafları faln ne diliyim hadi bulaşık m. standart ok ama ne biliyim takıldım yani aradım abisini dedim ki hala değiştrme hakkım varmı benm dedim dediler ki zaten alınmadı sadece ayırtıldı dediler bende dedim buzdolabımı ve ç.makinemi değiştrmek istyrum dedim onlarda dediki alacağımız zaman gideriz tekrar bakarsın son kez ne yi beğeniyosan alırız dediler ne biliyim kızlar ya sonuçta 5-7 yıl kullanacağım inox isterdim ama söyleyemiyorum işte en azından inox olmazsa modelini istediğim gibi seçeyim dimi ben bu resimlerini koyduklarımı iptal ettiriyorum abisi kasım aralık gibi istanbula geleceğim zaten dedi o zaman bakarız yine neler almak istersen alırız dedi sizce haksızmıyım :oops:
içine sinen olsun benceç sonuçta laınacak zaten ödenecek bence söyleyebilirsin. ama makina konusunda kilo için bilemedim ne desem. benimki 9 kilo. yorgan battaniye yıkarmıyım bilmem ama sanmıyorum :D bence iyi araştır istediğin olsun :D

Şimdi baktım fotoğraflara, buzdolabı küçük geldi bana da.. çamaşır makinesi bence en az 8 kg olmalı..sadece yastık , yorgan olarak düşünme..ben 1 ay olmadı evleneli devamlı çamaşır yıkıyorum , kg fazla olunca daha rahat ediyorsun..inox kısmına gelince de benim buzdolabım öyle, çamaşır makinesi banyo da dolabın içinde olduğu için beyaz..fırın , ocak ve bulaşık makinesi evde mevcuttu onları almadım.. Evde hepsini aynı yerde kullanacaksan , ona göre ayarla rengini bence

içine sinen olsun benceç sonuçta laınacak zaten ödenecek bence söyleyebilirsin. ama makina konusunda kilo için bilemedim ne desem. benimki 9 kilo. yorgan battaniye yıkarmıyım bilmem ama sanmıyorum :KK70: bence iyi araştır istediğin olsun :KK70:
Niye yıkamayacakmışsın ayol :D
Ben bal gibi de yıkarım :D :D

Back