• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar ben nikah şekeri yaptırcam sizce kaç tane yaptırayım 200 yetermi acaba?

Kızlar ben nikah şekeri yaptırcam sizce kaç tane yaptırayım 200 yetermi acaba?
Bizim 300 tane vardı anca yetti kuzu bide herkese dağıtılmadı takı esnasında dağıtılmıştı 700 kişi vardı sanırım :) sende davetli sayısına göre ayarlayabilirsin canm ne kadar kişi olur ? bu arada ben senin avizeleri falan bile yeni görüyorum ne güzel şeyler almışsın çamaşır avize hediyelikler

Bizim 300 tane vardı anca yetti kuzu bide herkese dağıtılmadı takı esnasında dağıtılmıştı 700 kişi vardı sanırım :) sende davetli sayısına göre ayarlayabilirsin canm ne kadar kişi olur ? bu arada ben senin avizeleri falan bile yeni görüyorum ne güzel şeyler almışsın çamaşır avize hediyelikler
sağol kuzummm yavaş yavaş bişiler yapıyorum işte :)

çok güzeller , benim yok böyle şeyler :rolleyes::KK71:
bende hiç almamaıştım çeyize çamaşır 1-2 aydır almaya başladım :d

ay evet yaa yarın 2 hafta olacak hatta :rolleyes:

Yetmez canım davetili sayısından çok olursa gelen bizim gibi hiç yetmez
benimki sadece nikah olucak oyüzden düğün gibi kalabalık olmaz ama kestiremiyorum kaç kişi gelir die :(

Ayy ben şuan neyi merak ettiiim :D
@blisss düğünden önce kızlara sormuştuk ya ilk alışveriş ne kadar tuttu diye. Sizinki ne kadar tuttu bakalım ? :D

hoş geldin hayırlı olsun bende mayıs geliniyim inşallah ben bernardo ve paşabahçeyi beğeniyorum ama site dersen evmanya,dekorozon,n11 gibi bilindik aldığımız siteler var rahatlıkla alışverş yapabilirsin

Hoşbuldum :) 3 ay varmış aramızda sana da hayırlı olsun Allah yuvanızdan huzuru eksik etmesin.bernardodan aldım bir takım paşabahçeden beğenmedim internet üzerinde daha çok çeşit bulurum diye düşündüm her siteye de güven olmuyor. Söylediğin siteleri bi inceliyim çok teşekkür ederimmm

ay evet yaa yarın 2 hafta olacak hatta :rolleyes:

Yetmez canım davetili sayısından çok olursa gelen bizim gibi hiç yetmez
inanamıyorum iki hafta geçmiş bide nasıl alışabildin mi kuzu yemek yapıyo musun?
evet şimdi kafam rahat. acele yok , daha iyi olur sanırım :)
avize konusunda bende çok kararsızımdır
Ayy ben şuan neyi merak ettiiim :KK70:
@blisss düğünden önce kızlara sormuştuk ya ilk alışveriş ne kadar tuttu diye. Sizinki ne kadar tuttu bakalım ? :KK70:
ayy bide alışveriş var değil mi ne tatlı

Back