- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 34
güle güle kullan canım güzellerKızlar bende bu aralar gecelik ve çamaşır alışverişi yapıyorum albüme ekledim birazını bakabilirsinizzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan canım güzellerKızlar bende bu aralar gecelik ve çamaşır alışverişi yapıyorum albüme ekledim birazını bakabilirsinizzz
bende yeni aldım avizelerimi aldbümde var ama mutfağa bulamadım istediğim gibi bişiAllah yardımcın olsun . Ben almadım henüz avize, bulamadım güzel bir şey..kaldı öyle
sağol fıstığımgüle güle kullan canım güzeller
bulursun ya şimdi rahat rahat ohh telaşe bitti kısmen
Bizim 300 tane vardı anca yetti kuzu bide herkese dağıtılmadı takı esnasında dağıtılmıştı 700 kişi vardı sanırım :) sende davetli sayısına göre ayarlayabilirsin canm ne kadar kişi olur ? bu arada ben senin avizeleri falan bile yeni görüyorum ne güzel şeyler almışsın çamaşır avize hediyeliklerKızlar ben nikah şekeri yaptırcam sizce kaç tane yaptırayım 200 yetermi acaba?
Kızlar bende bu aralar gecelik ve çamaşır alışverişi yapıyorum albüme ekledim birazını bakabilirsinizzz
bende yeni aldım avizelerimi aldbümde var ama mutfağa bulamadım istediğim gibi bişi
Kızlar ben nikah şekeri yaptırcam sizce kaç tane yaptırayım 200 yetermi acaba?
ay evet yaa yarın 2 hafta olacak hattakuşum olur mu hiç malum evlenmekle meşguldun ay şaka gibi evlisiniz şuan
Yetmez canım davetili sayısından çok olursa gelen bizim gibi hiç yetmezKızlar ben nikah şekeri yaptırcam sizce kaç tane yaptırayım 200 yetermi acaba?
sağol kuzummm yavaş yavaş bişiler yapıyorum işte :)Bizim 300 tane vardı anca yetti kuzu bide herkese dağıtılmadı takı esnasında dağıtılmıştı 700 kişi vardı sanırım :) sende davetli sayısına göre ayarlayabilirsin canm ne kadar kişi olur ? bu arada ben senin avizeleri falan bile yeni görüyorum ne güzel şeyler almışsın çamaşır avize hediyelikler
bende hiç almamaıştım çeyize çamaşır 1-2 aydır almaya başladım :dçok güzeller , benim yok böyle şeyler
benimki sadece nikah olucak oyüzden düğün gibi kalabalık olmaz ama kestiremiyorum kaç kişi gelir dieay evet yaa yarın 2 hafta olacak hatta
Yetmez canım davetili sayısından çok olursa gelen bizim gibi hiç yetmez
Onu senin kestirmen zor gibi kuzu ya bunu en iyi anneler tahmin eder bencebenimki sadece nikah olucak oyüzden düğün gibi kalabalık olmaz ama kestiremiyorum kaç kişi gelir die
aaaa evet bak ben unutmuşum onuAyy ben şuan neyi merak ettiiim
@blisss düğünden önce kızlara sormuştuk ya ilk alışveriş ne kadar tuttu diye. Sizinki ne kadar tuttu bakalım ?
hoş geldin hayırlı olsun bende mayıs geliniyim inşallah ben bernardo ve paşabahçeyi beğeniyorum ama site dersen evmanya,dekorozon,n11 gibi bilindik aldığımız siteler var rahatlıkla alışverş yapabilirsin
inanamıyorum iki hafta geçmiş bide nasıl alışabildin mi kuzu yemek yapıyo musun?ay evet yaa yarın 2 hafta olacak hatta
Yetmez canım davetili sayısından çok olursa gelen bizim gibi hiç yetmez
avize konusunda bende çok kararsızımdırevet şimdi kafam rahat. acele yok , daha iyi olur sanırım :)
ayy bide alışveriş var değil mi ne tatlıAyy ben şuan neyi merak ettiiim
@blisss düğünden önce kızlara sormuştuk ya ilk alışveriş ne kadar tuttu diye. Sizinki ne kadar tuttu bakalım ?
Haha ne garp meraklarımz va di mi, insan merklanıyor ama şimdi gözler @blisss den gelecek cevaptaaaaa evet bak ben unutmuşum onu
Eveeet, gerçekten de çok tatlı bi durum bu :))))ayy bide alışveriş var değil mi ne tatlı
Ayy ben şuan neyi merak ettiiim