• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzu ya bende görmedim fotoğraflarını :KK64::KK64:

evet risk almayayım dedim 3 iş günü içerisinde gelecekmiş bakalım onay için aradılar şimdi

Evet daha uyguna geldi bakalım insallah iyidir :-)

Teşekkür ederim kuzucum
o zman bir kaç foto ekliyorum sen ve greenandblue greenandblue için ekleyince söyleyyim kuzu

Merhaba bayanlar bende 2015 ağustos geliniyim :KK73: Alışveriş yaptığınız güvenilir siteler var mı? Şık bir kahve takımına ihtiyacım var ama bulamıyorum gördüğünüz bildiğiniz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim :KK68:
hoş geldin hayırlı olsun bende mayıs geliniyim inşallah ben bernardo ve paşabahçeyi beğeniyorum ama site dersen evmanya,dekorozon,n11 gibi bilindik aldığımız siteler var rahatlıkla alışverş yapabilirsin

kızlar ben ütü masamı aldım dün gösterdiğimde stok tükenmiş siteyi bilmiyorum diye kapıda ödemeyle aldım http://www.evmarketi.com/page.php?a...&name=dogrular-silvia-utu-masasi-kol-aparatli
güle güle kullan ya kuzular ikea da ütü masası varmış hemde aynalı halam söyledi onlar kuzenim falan çok araştırır böyle şeyleri hemde asılıyormuş duvar aynası gibi bişi oluyormuş yalnız amcam bayram hediyesi almış o yüzden alamam ekstra içimde kaldı isterseniz bir bakın derim modern birşeye benziyor gibi geldi

kuşum bende mantar tıpalı şişelere şeker yaptırdım balık yağına hemen başlıyosun elbiseni bile atmıştın ki
sonnra tepsin:KK70::KK70:

evet @curlygirl sepet almış oda banyoda kullanıyormuş bende iptal ettim kutuyu zaten

ay vallahi hatırlamıyorum :KK23: bunadım erken yaşta :KK55: hap balık ne bulursam alayım ben .

biz iki tane almıştık..pembe ve mavi :KK53: pembeyi mutfakta kullanıyorum , maviyi de banyoda tras takımları duruyor içinde . ama dolabin içinde tabi

güle güle kullan ya kuzular ikea da ütü masası varmış hemde aynalı halam söyledi onlar kuzenim falan çok araştırır böyle şeyleri hemde asılıyormuş duvar aynası gibi bişi oluyormuş yalnız amcam bayram hediyesi almış o yüzden alamam ekstra içimde kaldı isterseniz bir bakın derim modern birşeye benziyor gibi geldi

biliyorum onları canım ya ama çok kullanışlı gelmedi bana

Kızlar bende bu aralar gecelik ve çamaşır alışverişi yapıyorum :D albüme ekledim birazını bakabilirsinizzz

Back