• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

pazardan alırken ayarlamayı nasıl yapıosunuz canım. mesela domates soğan patlıcan vb. kilo olarak nasıl alıyorsun? ben marketten alıyorum tane olarak aşağı yukarı hesap ediyorum kilo işi karıştırıyor kafamı :)
yarım kilo kuzu :) bazı şeylerin yarım kilosu çok geliyo tabi mesela fasülyenn onu az boyle kavurup buzluga atıyorum kışın yerik :D

pazardan alırken ayarlamayı nasıl yapıosunuz canım. mesela domates soğan patlıcan vb. kilo olarak nasıl alıyorsun? ben marketten alıyorum tane olarak aşağı yukarı hesap ediyorum kilo işi karıştırıyor kafamı :)
Ben bunu görmemişim bu arada kuzu. Kilo olayı benim de kafamı karıştırıyo anlamam öyle yani :D
Göz kararı atıyorum poşete işte :D

Hahaha ay en güzel bi cümle oldu o :KK70: :KK70:
Ben de 3 haftalık evliyim kaç kez çamaşır yıkadım hatırlamıyorum ama annem bu kadar sık yıkamıyordu evde 4 kişiyken yani sorun bende mi acaba :KK70: en az 7-8 kez çalıştı o makine o da en az diyorum! :KK70:
kuzuu bende öyleyim merak etme :D :D

yarım kilo kuzu :) bazı şeylerin yarım kilosu çok geliyo tabi mesela fasülyenn onu az boyle kavurup buzluga atıyorum kışın yerik :KK70:

Heyt beee , tebrik ettim seni gerçekten onu da düşünmüşsün yaa helal olsun kuzuu :)
Hatun evlilikte pro seviyeye geçmiş tebrik ettim şu anda :D:D Helal olsun vallahi kendimi çok müsrif gördüm :D

Hadi yaa olsun bugün yaparsın artık kuzu :)
Bugünde anneme gidicez ya ben anlamadım oturup evde doğru düzgün yemek yapamadım hala düzenlenmesi gereken yerler var eve eve gelip yatana kadar oturmuyorum düzen oturmadı yine de :( Ne kadar süre de düzenlenir bu ev, işler ya

Bugünde anneme gidicez ya ben anlamadım oturup evde doğru düzgün yemek yapamadım hala düzenlenmesi gereken yerler var eve eve gelip yatana kadar oturmuyorum düzen oturmadı yine de :KK43: Ne kadar süre de düzenlenir bu ev, işler ya
daha çok yenisin canım çok normal

Bugünde anneme gidicez ya ben anlamadım oturup evde doğru düzgün yemek yapamadım hala düzenlenmesi gereken yerler var eve eve gelip yatana kadar oturmuyorum düzen oturmadı yine de :KK43: Ne kadar süre de düzenlenir bu ev, işler ya
günaydınlar, üzülme bliss yeni taşındın normaldir zamanla herşey cuk diye oturuverir. tabi evde de oturuverirsen zamanını ayırırsan :KK70: taze gelin olmak zor iş bee

Back