• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

içine sinen olsun benceç sonuçta laınacak zaten ödenecek bence söyleyebilirsin. ama makina konusunda kilo için bilemedim ne desem. benimki 9 kilo. yorgan battaniye yıkarmıyım bilmem ama sanmıyorum :KK70: bence iyi araştır istediğin olsun :KK70:
aynen ç.makine ve buzdolabı içime sinmedi yoksa mini fırın ocak ve b.makine ok ama diğerleri :KK43: belki alırlar ama en azından şimdiden erkenden söyledim yani geç olmadan iyi oldu ç.makinesinde bu tür şeyler yıknmazmış zaten yasakmış ama kuru temizlemeyede para dayanmaz yılda 3 defa gider gibi sizce

Niye yıkamayacakmışsın ayol :KK70:
Ben bal gibi de yıkarım :KK70: :KK70:
kuzu hem zarar verdiğini söylüyorlar hemde benim yıkadıktan sonra kurutacak yerim yok istesemde yıkayamam sanırım :D
aynen ç.makine ve buzdolabı içime sinmedi yoksa mini fırın ocak ve b.makine ok ama diğerleri :KK43: belki alırlar ama en azından şimdiden erkenden söyledim yani geç olmadan iyi oldu ç.makinesinde bu tür şeyler yıknmazmış zaten yasakmış ama kuru temizlemeyede para dayanmaz yılda 3 defa gider gibi sizce
çamaşır makinasının kazanına zarar verdiğini söylüyorlar canım.

Şimdi baktım fotoğraflara, buzdolabı küçük geldi bana da.. çamaşır makinesi bence en az 8 kg olmalı..sadece yastık , yorgan olarak düşünme..ben 1 ay olmadı evleneli devamlı çamaşır yıkıyorum , kg fazla olunca daha rahat ediyorsun..inox kısmına gelince de benim buzdolabım öyle, çamaşır makinesi banyo da dolabın içinde olduğu için beyaz..fırın , ocak ve bulaşık makinesi evde mevcuttu onları almadım.. Evde hepsini aynı yerde kullanacaksan , ona göre ayarla rengini bence
en başta buzdolabı dimi benimde dikkatimi çekti babamda aynı şeyi söyledi akşam bu ne çok küçük dedi buradaki arkadaşıma da gösterdim oda ne modelini ne de kg beğendi hepten zaten gözümden çıktı bakınca da aynı şeyi gördüm aynen bence de 7 ve üstü olsun ç makinesi orda da dedim bana dediler ki çok büyük dolduramazsın yazık 5 kg iyidir dediler sustum. buzdolabı da küçük olsun belki kiralık eve sığmaz yok mini fırını üstüne koyardınız daha ne olsun falan tarzı konuşuldu yani o anda heyecan dan gözüm görmedi hayalim gri ve inox tu tamam beyaza da razıyım ama o zamanda benim beğendıklerim olsun kullanacak olan benim sonuçta.. bende yıkarım çıkar illaki çamaşırım gelenim gidenim olur yani uzun yıllar kullanıcaz. kiralık ev olacağı için renkte gri düşünmştüm ama beyazda olabilir

kızlar ya ben adandaki onların seçtiği benimde heyecandan onay verdiğim beyaz eşyalar içime şimdi hiç sinmiyor ocağım hariç çünkü böyle hayal etmedim ben resimlerine bakıyorum da bir kaç şeye kafam takıldı orada aşırılık edemedim o olmasın diyemedim ama misal veriyorum ç.makinem küçük 5 kg eski tip gibi yorgan pattaniye yastık yıkayamam benimkide tutturdu zaten yıkamaman lazım kuru temizlemeye veririz diyor buzdolabına gelince küçük geldi rafları faln ne diliyim hadi bulaşık m. standart ok ama ne biliyim takıldım yani aradım abisini dedim ki hala değiştrme hakkım varmı benm dedim dediler ki zaten alınmadı sadece ayırtıldı dediler bende dedim buzdolabımı ve ç.makinemi değiştrmek istyrum dedim onlarda dediki alacağımız zaman gideriz tekrar bakarsın son kez ne yi beğeniyosan alırız dediler ne biliyim kızlar ya sonuçta 5-7 yıl kullanacağım inox isterdim ama söyleyemiyorum işte en azından inox olmazsa modelini istediğim gibi seçeyim dimi ben bu resimlerini koyduklarımı iptal ettiriyorum abisi kasım aralık gibi istanbula geleceğim zaten dedi o zaman bakarız yine neler almak istersen alırız dedi sizce haksızmıyım :oops:
İyi yapmışsın canım bencede çamaşır mak. kg az gerçekten yeterli olmaz. bulaşık çok önemli değil zaten ama buzdolabı ve çamaşır mak. önemli çok kullanıyorsun sonuçta

doğru yapıyorsun :) bende hiç almamıştım işte evlendikten sonra alırım evime koyarım dedim ama şimdide maddi olarak ona bütçe ayıramadım bir tanecik aldım işte. yavaş yavaş. birde mağazadan almak bana zor geliyor nasıl aldın bunları sen

mağazadan aldım hep canım bayan oluyor genelde

canım davetiyeni düşün. 100 tane dağıttıysan atıyorum 50 kişi olarak hesap et.az gelmesin ama kalsa sorun değil zaten 2 tane alanlarda oluyor. benim yetmişti artmıştı bile
bakalım 250-300 arası düşünüyorumm

kuzu hem zarar verdiğini söylüyorlar hemde benim yıkadıktan sonra kurutacak yerim yok istesemde yıkayamam sanırım :KK70:

çamaşır makinasının kazanına zarar verdiğini söylüyorlar canım.
aynen benimkinin abileri beyaz eşya işleri aynısını dediler atııyosun makineye 3.kg örnek suyla birlişince oluyor 23.kg kazan f-dayanmıyor belirli süreden sonra elinizde kalır makine dediler

Bende 8 kg var ikimizin çamaşırları dolduruyor valla 2 haftalık evliyim 3 kere çamaşır yıkadım :D

Bende 8 kg var ikimizin çamaşırları dolduruyor valla 2 haftalık evliyim 3 kere çamaşır yıkadım :KK70:
Hahaha ay en güzel bi cümle oldu o :D :D
Ben de 3 haftalık evliyim kaç kez çamaşır yıkadım hatırlamıyorum ama annem bu kadar sık yıkamıyordu evde 4 kişiyken yani sorun bende mi acaba :D en az 7-8 kez çalıştı o makine o da en az diyorum! :D

Hahaha ay en güzel bi cümle oldu o :KK70: :KK70:
Ben de 3 haftalık evliyim kaç kez çamaşır yıkadım hatırlamıyorum ama annem bu kadar sık yıkamıyordu evde 4 kişiyken yani sorun bende mi acaba :KK70: en az 7-8 kez çalıştı o makine o da en az diyorum! :KK70:
Ya çok normal bence biz daha 4-5 gündür evdeyiz birde düşün balayı dönüşü bir sürü çamaşır çıktı zaten :D

Ayy bana bi tırsma geldi ya :D Arkadaşım aradı şimdi , bize gelecek de akşama geç saatte kocası da gelecek. Ama evde sadece kabak var :D Ve ben ondan önce geçemicem eve . Allahım ne olacak benim halim şimdi :D

Ya çok normal bence biz daha 4-5 gündür evdeyiz birde düşün balayı dönüşü bir sürü çamaşır çıktı zaten :KK70:
Aynen kuzu balayı dönüşü bir dolu çamaşır vardı yıkanacak heyecanla yıkamıştık onları :D
Ama suçluyu buldum tabi ki eşim. Dün bana 2 tane pantolon için makina açtırdı resmen. Sdece iki siyah pantolon! Ben de tırım tırım başka çamaşır arıyorum koyu renk olsa da yıkasam diye görmen lazım hahah :D

Ayy bana bi tırsma geldi ya :KK70: Arkadaşım aradı şimdi , bize gelecek de akşama geç saatte kocası da gelecek. Ama evde sadece kabak var :KK70: Ve ben ondan önce geçemicem eve . Allahım ne olacak benim halim şimdi :KK70:

Aynen kuzu balayı dönüşü bir dolu çamaşır vardı yıkanacak heyecanla yıkamıştık onları :KK70:
Ama suçluyu buldum tabi ki eşim. Dün bana 2 tane pantolon için makina açtırdı resmen. Sdece iki siyah pantolon! Ben de tırım tırım başka çamaşır arıyorum koyu renk olsa da yıkasam diye görmen lazım hahah :KK70:

Aaa ama iki tane pantolon için çalışırmı makina :KK12: olmadıı israf :D
Giderken mantı al kuzu onu yaparsın hemen eve gidince

Aaa ama iki tane pantolon için çalışırmı makina :KK12: olmadıı israf :KK70:
Giderken mantı al kuzu onu yaparsın hemen eve gidince
Valla hem de ne israf ama iş yerinde giydikleri onlar el mahkumdu :D
Ay süpersin kuzu vallaaa, çok iyi fikir oldu bu yufkacıyı da kestirmiştim gözüme buranın mantısı güzeldir diye öyle yapayım ben sağoll :D

Valla hem de ne israf ama iş yerinde giydikleri onlar el mahkumdu :KK70:
Ay süpersin kuzu vallaaa, çok iyi fikir oldu bu yufkacıyı da kestirmiştim gözüme buranın mantısı güzeldir diye öyle yapayım ben sağoll :KK70:
Rica ederim canım ya mantı kurtarıcı kesinlikle :-):-)

Back