- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
bişi kaçırdım galiba ne bakıyordu gene
kuzu zigonun varmı tamamdır gerisi tamamlanırKızlar benim eksiklerim çıkıyor habire yaa sinir oluyorum eve girdik ama bitmedi yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişi kaçırdım galiba ne bakıyordu gene
kuzu zigonun varmı tamamdır gerisi tamamlanırKızlar benim eksiklerim çıkıyor habire yaa sinir oluyorum eve girdik ama bitmedi yine
Salata kasesi yok mesela cam, makyaj ve saç fırçalarımı koyacak kutu gibi birşey, mutfağa çöp kovası, bir kaç çerçeve istiyorum salona ve hala ütü masam yok Aklıma gelmeyenlerde vardırİhihi di mi ya ben de hergün elimde poşetlerle gidiyorum al al bitmedi
Bir de annemlerin ordan alıyoprum hep onları, mağazadan çıkıp anneme gidince çılgın bakışlarla karşılaşıyorum her seferinde
Neler eksikmiş sende?
mandal varmı kuzu kirli çamaşır sepeti bende oda yoktu kızlar arada onuda tamamladım ama unuttum size demeyi sanrıımSalata kasesi yok mesela cam, makyaj ve saç fırçalarımı koyacak kutu gibi birşey, mutfağa çöp kovası, bir kaç çerçeve istiyorum salona ve hala ütü masam yok Aklıma gelmeyenlerde vardır
Ahaha yok yahu iftirabişi kaçırdım galiba ne bakıyordu gene
Hee bak zigonum yokkkbişi kaçırdım galiba ne bakıyordu gene
kuzu zigonun varmı tamamdır gerisi tamamlanır
Ay çöp kovasını büyük al bak, ben yandım sen yanma. Resmen dolup taşıyo ya küçük geldi benimki yeter sanmıştım ama.Salata kasesi yok mesela cam, makyaj ve saç fırçalarımı koyacak kutu gibi birşey, mutfağa çöp kovası, bir kaç çerçeve istiyorum salona ve hala ütü masam yok Aklıma gelmeyenlerde vardır
Arkadaş willow tree biblolara bakıyorbişi kaçırdım galiba ne bakıyordu gene
Hep güzel ama'larla başlayıp batmadık mıAhaha yok yahu iftira
Pahalı biblolar var da onları beğendiğimi söyledim ama "seviyorum ama pahalı " dedim almayacağımı belirttim yani.
Böyle şeyler beğenince bir senden bir de annemden fena halde tırsıyorum hahaha
Ay senin de mi yokHee bak zigonum yokkk
Bak şimdi mandalım var ipim yok balkona Çamaşır sepetim var dolaplı almıştım ya banyoyamandal varmı kuzu kirli çamaşır sepeti bende oda yoktu kızlar arada onuda tamamladım ama unuttum size demeyi sanrıım
Aa evet çok çıkıyor mutfaktta çöp dolap içine alıcam ama ne kadar büyük olabilir kiAy çöp kovasını büyük al bak, ben yandım sen yanma. Resmen dolup taşıyo ya küçük geldi benimki yeter sanmıştım ama.
Resmen günün ortasında çöpü atmak gerekecek yani zorlamasam sıkıldım şimdiden
Günde 2 kez çöp atmaya yanaşmayan biri de olunca evde durum hayli zıor. Ütü masası da önemli eksikler kategorisinde tabii
hahaha pahalıysa uzak duruyoruz tabi söylemeye gerke yokAhaha yok yahu iftira
Pahalı biblolar var da onları beğendiğimi söyledim ama "seviyorum ama pahalı " dedim almayacağımı belirttim yani.
Böyle şeyler beğenince bir senden bir de annemden fena halde tırsıyorum hahaha
hahah topiğin baş eksiği olarak ilan ediyorum zigoncuğu biz bir ay sonra alabildik kuzu alırsın sende sorun olmazHee bak zigonum yokkk
senin mobilya alırken ilk alacağın şey olacak bu gidişleAy senin de mi yok
Ay senin de mi yok
ütü masası önemli kuzu :)Salata kasesi yok mesela cam, makyaj ve saç fırçalarımı koyacak kutu gibi birşey, mutfağa çöp kovası, bir kaç çerçeve istiyorum salona ve hala ütü masam yok Aklıma gelmeyenlerde vardır
evet canım haklısın oradan yırttın :) bende yoktu ya ayrıca sepet aldım ben geçenlerde. banyom daha bi güzel gözükğüyor artık gözüme :) mutfak çöp kovasından bende dertliyim tezgahta mini mini bişiyim var ama kullanamıyorum her seferinde poşet açıp ona dolduruyorum sabahta doğru çöp atmaya. bişiler yapmak lazım ama nasıl bişi bilemiyorum.Bak şimdi mandalım var ipim yok balkona Çamaşır sepetim var dolaplı almıştım ya banyoya
Aa evet çok çıkıyor mutfaktta çöp dolap içine alıcam ama ne kadar büyük olabilir ki
ütü masası önemli kuzu :)
Ben dolabın kapağına birşey düşündüm içerde olsun diye ama çok büyük olmaz o daevet canım haklısın oradan yırttın :) bende yoktu ya ayrıca sepet aldım ben geçenlerde. banyom daha bi güzel gözükğüyor artık gözüme :) mutfak çöp kovasından bende dertliyim tezgahta mini mini bişiyim var ama kullanamıyorum her seferinde poşet açıp ona dolduruyorum sabahta doğru çöp atmaya. bişiler yapmak lazım ama nasıl bişi bilemiyorum.
aa biliyorum onları güzelde olur aslında ama benim alt dolap fazla yok oyüzden benim için sıkıntı odaBen dolabın kapağına birşey düşündüm içerde olsun diye ama çok büyük olmaz o da
Hangisi canım ?Bugün yarın alıcam kuzu iyi birşey istiyorum netten baktım bugün seçtim
Haha bak orda da haklısınArkadaş willow tree biblolara bakıyor
Hep güzel ama'larla başlayıp batmadık mı
Tabi ki aslaaaa!hahaha pahalıysa uzak duruyoruz tabi söylemeye gerke yok
kuzu buarada altınları bozdurdunmuHaha bak orda da haklısın
Pazara gitmiş insanım ben bir bibloya 100 lira vermem artık o kadar da değil!
Tabi ki aslaaaa!