• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Heh işte ben de ya böyle romantik biblolar seviyorum ya da dediğin gibi şekilsiz ne olduğu belli olmayan şeyler :KK70:
Ama öylesine şuana kadar rastlamadım ya. Ya da şöyle antik görünümlü objeler bakayım daha benlik olur sanki.
Biblolar çok gıcık ya çocukluğumdan beri sinir olurum hele melekli olanlar yok mu nerde görsem alıp kırasım geliyo :KK70: :KK70:
aynen ya bende sevmem hiç melekmiş bebekmiş ben çoçukluğumda bebeklerimin üstünü örtüp uyurdum korkardım en sonunda anneme dedim ben korkuyorum bunlardan hepsini atmıştı sağolsun:KK70::KK70::KK70:

aynen ya bende sevmem hiç melekmiş bebekmiş ben çoçukluğumda bebeklerimin üstünü örtüp uyurdum korkardım en sonunda anneme dedim ben korkuyorum bunlardan hepsini atmıştı sağolsun:KK70::KK70::KK70:
Hahaha bende de vardı aynı durum :D
Az psikopat değilmişiz demek ki :D

kuaförlerin hepsi aynı galiba bi resim gösteriyosun kime gösterdin ki o resmi bana mısın demiyorlar :KK70::KK70:
sözdeki saçımdan memnun kalmıştım ama:KK59:

Aman beğendiysen yine aynı yere git ozaman riske atma saçını :D

Olsun olsun çekimdeki fotoğrafları daha çok kullanacaksın öyle düşün bence. Yani ben de öyle düşünmeye çalışıyorum :KK70:
Cidden beceremiyorlar doğallık diye bişey zaten yok onlarda . Valla gelinliği evde giyip saçımı elimde topladığımda çok daha güzel olmuştum. Çok sinir oluyorum ya

Hahaha ay inanmıyorum yaaaa, benimki de oynarken düştü. Yani düşecek gibi oldu baya sarktı çıkarttırdım ben de. Saçım bile arkadan çıkmış falan sonra izleyince gördüm

Evet ya zerre doğallık yok hayalindekinden daha farklı yapıyorlar birde.
O kadar para veriyoruz dayansın bari dimi gece sonuna kadar benim saçta sıkıntı yoktu ama duvak düştü işte :KK51:

şu anda yok diyo ama inşallah olmaz kuzu
bende baktım iyi gözüküyor şimdilik ama bugün kapalı ya korktum :-)
Ayy kızlar ya benim resmen biblo fobim varmış.
Evi showroom havasından kurtarmak için artık aksesuar olayına el atmam gerek. Tv ünitesinin üstündeki raflara bişiler alayım dedim ama mum- şamdan gibi objeler hariç. Onlar var. Çerçeve içinde yemek masasının yanındaki duvar kağıtlu köşeyi kullanmak istiyorum.
Biblo bakayım dedim ama resmen bütün biblolara oflayarak bakıyorum çok sıkıcılar :KK70:
Bi tek şunu beğenebildim yaa http://urun.n11.com/biblo/semsiyeli-biblo-P71239906 nasıl sizce. Bu ve benzeri şeyler mi alsam ki

Kuzu bende biblo sevemiyorum ya rafları şamdanlar ferforjelerle falan doldurdum

Aman beğendiysen yine aynı yere git ozaman riske atma saçını :KK70:

O kadar para veriyoruz dayansın bari dimi gece sonuna kadar benim saçta sıkıntı yoktu ama duvak düştü işte :KK51:

bu bi harika bak bir biblo sevmeyen daha aynen mumluk şamdan ve ferforjeler güzel:KK53:

Aman beğendiysen yine aynı yere git ozaman riske atma saçını :KK70:

Bende de ferforjeler ve şamdanlar var da o ferforjeler de mumluk. Her yer mum olacak diye korkktum bi an çok da severim mumları ama dolup taşmasın tabii :D Ne yapıciim ben ya biblo ne fena bişeymiş :D :D

Bende de ferforjeler ve şamdanlar var da o ferforjeler de mumluk. Her yer mum olacak diye korkktum bi an çok da severim mumları ama dolup taşmasın tabii :KK70: Ne yapıciim ben ya biblo ne fena bişeymiş :KK70: :KK70:
Düşünelim biraz biblo yerine ne olur kuzu bakalım

:KK70:
Kızlar aklımda kalanları anlatayım kına gecesinden hiç bişey anlamadım,
ne ara başladı bitti bilmiyorum çok ağlarım demiştim ama bir damla yaş gelmedi gözümden annemin etkisiyle
hiç ağlamadı çünkü ağlamayayım diye :KK43: Güldüm daha çok :KK70:
Testi oyunu çok keyifliydi testiyi kıramadım hatta ikincisinde kırıldı:KK70: GEcenin sonunda kaftanla çorbacıya gittim kafamda kırmızı duvak falan çok komikti herkes bana bakıyo sokakta kınayı getir aney falan diye şarkı söylüyolardı :KK70:

Düğün günü evden çıkarken çok ağladım hıçkıra hıçkıra, sonra aşağıda oynattılar geçti ama düğün salonunda çıkmayı beklerken aklıma ikinci kedimle vedalaşmadığım geldi oturdum ağladım hahah :KK70: çok garip duygulardı..
Düğünde hayal ettiğim çoğu şeyi yapamadım aksilikler oldu ama herşeye rağmen çok güzel di ve acaip kalabalıktı 350 kişilik ayarladık 500 kişi vardı düğünde sağolsunlar sevenlerimiz çokmuş :KK68::KK68:
hayırlı olsun baya gelenin olmuş güzel geçmesine ve o kaftanlı haline bende hayal edince bi güldüm olsun güzel anılar gül dur

ider kardeşliği :KK70: hangi model seninki

hoşgeldin canım :) bayıldık size :) yeni fotolarını bekliyoruz
curly aynen kardeşliğimiz var ben 1 tane le koltuk aldım, yemek masası sandalyelerle, tv ünitesi orta sehpa, yatak odası takımı ama içinde baza ve yatağı yoktu onları ayrıca alacağız resimleri bir bulayım atarım albüme ama değişiklik yapacağım ürünlerde yatak başlığım deri onu istemiyırum tay tüyü caputone yaptıracağım, sandalyelerimde deri onları ise tay tüyü yine 4 gri 2 mürdüm mor kaplatıcam o kadar birde en son 2 tane berjer alacağım daha almadım

bu arada kızlar annesi hediye almış bana kıyamam çok tatlıydı bir bileklik almış :KK68:
bide kıyafet falan almış getirdi hepsini
bende saat aldım nişanlıma annem verdi onuda
güle güle kullan bende adanaya gittiğimde görümcem bohça hazırlamış içinde yok yok birde abisiyle eşi bana uyku seti almışlar çok hoşuma gitti bu incelikleri bende giderken hepsine 1 er tane çanta aldım 1 eltime ayrıca pijama takımı görümcemin kızına da elbise aldım o kadar

güle güle kullan bende adanaya gittiğimde görümcem bohça hazırlamış içinde yok yok birde abisiyle eşi bana uyku seti almışlar çok hoşuma gitti bu incelikleri bende giderken hepsine 1 er tane çanta aldım 1 eltime ayrıca pijama takımı görümcemin kızına da elbise aldım o kadar
aaa sen nişanlının ailesinin yanına gitmiştin dimi nasıl geçti

Beyin fırtınasına ihtiyaç var evet :KK70: :KK70:
Willow tree leri seviyorum bak bi tek ama pahalı onlarında beğendiğim tipleri . Düşünmeye devam :KK70:

Hahah bunun çok fena farkındayııız
Yaa evet onlar çok güzel ama pahalı :(
:KK70:
hayırlı olsun baya gelenin olmuş güzel geçmesine ve o kaftanlı haline bende hayal edince bi güldüm olsun güzel anılar gül dur
evet güzel anılar olarak kalacak :)

Kızlar benim eksiklerim çıkıyor habire yaa sinir oluyorum eve girdik ama bitmedi yine :KK70:
İhihi di mi ya ben de hergün elimde poşetlerle gidiyorum al al bitmedi :D
Bir de annemlerin ordan alıyoprum hep onları, mağazadan çıkıp anneme gidince çılgın bakışlarla karşılaşıyorum her seferinde :D
Neler eksikmiş sende? :D

Back