• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzu buarada altınları bozdurdunmu
Kuzu sana söylediğim gün kuyumcuya bi gittik ki altın yerle bir olmuş 176 ya alırım dediği yeni tarihliye 169 demişti. Bi kaç gün bekleyip 175 e bozduk. Ama dediğim gbii kuyumcuda yeni tarihli çeyrek olmadığı için yüksek fiyat vermişti yine dışarıya göre o yüzden sadece onları bozup bilezikleri bıraktık şimdilik beklemedeyiz :D
Sen ne yaptın

senin mobilya alırken ilk alacağın şey olacak bu gidişle :KK70:
Bakmak lazım sanki :D Mobilyaları da alıcaz galiba biz yakın zamanda :D
evet canım haklısın oradan yırttın :) bende yoktu ya ayrıca sepet aldım ben geçenlerde. banyom daha bi güzel gözükğüyor artık gözüme :) mutfak çöp kovasından bende dertliyim tezgahta mini mini bişiyim var ama kullanamıyorum her seferinde poşet açıp ona dolduruyorum sabahta doğru çöp atmaya. bişiler yapmak lazım ama nasıl bişi bilemiyorum.
Ya o küçüğü tezgah üstü kullanıp bi tane de büyük alabilirsin aslında rahat olur bence

Kuzu sana söylediğim gün kuyumcuya bi gittik ki altın yerle bir olmuş 176 ya alırım dediği yeni tarihliye 169 demişti. Bi kaç gün bekleyip 175 e bozduk. Ama dediğim gbii kuyumcuda yeni tarihli çeyrek olmadığı için yüksek fiyat vermişti yine dışarıya göre o yüzden sadece onları bozup bilezikleri bıraktık şimdilik beklemedeyiz :KK70:
Sen ne yaptın
Bizde sizin gibi yüksekken bozduk bilezikler kaldı :KK51:

Kuzu sana söylediğim gün kuyumcuya bi gittik ki altın yerle bir olmuş 176 ya alırım dediği yeni tarihliye 169 demişti. Bi kaç gün bekleyip 175 e bozduk. Ama dediğim gbii kuyumcuda yeni tarihli çeyrek olmadığı için yüksek fiyat vermişti yine dışarıya göre o yüzden sadece onları bozup bilezikleri bıraktık şimdilik beklemedeyiz :KK70:
Sen ne yaptın
evet canım bende bekledim arefe günü bozdurdum. yeniyi 176 eskiyi 172 den. bilezikleride grmını 98 tl den bozdurdum. sadece kelepçeleri ve bir tane bizelik bıraktım. takabileceklerimi yani gerisini bozdurdum hep. çok rahatlamış hissedyiorum :D

Hayır yüksek şuan da :KK70:
Ay evet baktım yükselmiş vallahi :D
evet canım bende bekledim arefe günü bozdurdum. yeniyi 176 eskiyi 172 den. bilezikleride grmını 98 tl den bozdurdum. sadece kelepçeleri ve bir tane bizelik bıraktım. takabileceklerimi yani gerisini bozdurdum hep. çok rahatlamış hissedyiorum :KK70:
Oh iyi yapmışsınız ya, ben de bozdursam rahatlicam galiba dediğin gibi benim de takabileceğim 2-3 tane var o da takarsam :D Yani zincirli bileklik gibi bişey var bi tane onu kullanıyorum şimdi. Gersini bozarsak iyi olacak huzursuzluk veriyor resmen

Ay evet baktım yükselmiş vallahi :KK70:

Oh iyi yapmışsınız ya, ben de bozdursam rahatlicam galiba dediğin gibi benim de takabileceğim 2-3 tane var o da takarsam :KK70: Yani zincirli bileklik gibi bişey var bi tane onu kullanıyorum şimdi. Gersini bozarsak iyi olacak huzursuzluk veriyor resmen
kesinlikle. bütün gün aklım evdeydi artık değil :D birde sürekli takip ediyordum stres yaptırıyordu düşecek falan die :D şuan param belli artmıo azalmıo :D

evet bana da sağlam gibi geldi kuzucum, yükselmiş biraz 111 gr :KK70:
canım öyle diyorlar ama 111 tl den almıyorlar. 109 tl di ben bozdurduğumda işte bilezikleri 98 tl verdiler. işçilik falan filan bişiler düşüyorlar bilezikleri alırken böyle alıyorlar

Ben son baktığımda bu siteler bile 105 diyodu ya baya iyi bi fark aslında
Evet ama kuyumcular daha düşükten alıyor işte :KK12:
canım öyle diyorlar ama 111 tl den almıyorlar. 109 tl di ben bozdurduğumda işte bilezikleri 98 tl verdiler. işçilik falan filan bişiler düşüyorlar bilezikleri alırken böyle alıyorlar
Evet işçilik oldumu düşüyor kuzu ama benim bileziklerin hepsi düz işçilik yok yani

Evet ama kuyumcular daha düşükten alıyor işte :KK12:

Evet işçilik oldumu düşüyor kuzu ama benim bileziklerin hepsi düz işçilik yok yani
benimde düzler vardı canım ama gende böyle aldılar. hani tanıdıktı bide yani.

180 lira diye okudum da kuzu
çeyrek evet bana 176 dediklerinde nette 178 yazıyordu canım. artmış

Back