• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hihih bendensin o zaman , iyi ki sonra yapmışım dedim durdum ben de :KK70:
Yaa düğünde benim de istediğim gibi olmadı hiç. Çekimde de eh işte. istediğimin yandan çarklısını yaptı diyelim :KK70:
İnşallah seninki istediğin gibi olur tamm :)
Ya düğün daha önemli aslında ne bileyim güzeldi ama istediğim değildi inşallah çekimde düzgün olur kuzum beceremiyorlar işte bu kuaförler :KK12:
bu seferede gönlünce yaptırırsın hem içindede kalmamış olur oh miss
Evet dert olmamış olacak içime :-)

Ayy ben de tam olarak aynısını yaşamıştııım. Üstten istediğim ama saç yüzünden olmaz dediler. Saçımı da beğenmemiştim zaten. Bi tek makyajımı sevmiştim düğünde o kadar
Ayy evet bende makyajımdan çok memnundum zaten dışarıdan geldi anneminde arkadaşıydı saat 2.30du bir damla bozulmamıştı :-) Ama duvağıma çok üzülmüştüm hatta takı sırasında foto çekilirken sarılıyorlar ya orda düştü bile :KK12:

Ya düğün daha önemli aslında ne bileyim güzeldi ama istediğim değildi inşallah çekimde düzgün olur kuzum beceremiyorlar işte bu kuaförler :KK12:

Evet dert olmamış olacak içime :-)
kuaförlerin hepsi aynı galiba bi resim gösteriyosun kime gösterdin ki o resmi bana mısın demiyorlar :KK70::KK70:
sözdeki saçımdan memnun kalmıştım ama:KK59:

Olsun olsun çekimdeki fotoğrafları daha çok kullanacaksın öyle düşün bence. Yani ben de öyle düşünmeye çalışıyorum :D
Cidden beceremiyorlar doğallık diye bişey zaten yok onlarda . Valla gelinliği evde giyip saçımı elimde topladığımda çok daha güzel olmuştum. Çok sinir oluyorum ya

Ayy evet bende makyajımdan çok memnundum zaten dışarıdan geldi anneminde arkadaşıydı saat 2.30du bir damla bozulmamıştı :-) Ama duvağıma çok üzülmüştüm hatta takı sırasında foto çekilirken sarılıyorlar ya orda düştü bile :KK12:
Hahaha ay inanmıyorum yaaaa, benimki de oynarken düştü. Yani düşecek gibi oldu baya sarktı çıkarttırdım ben de. Saçım bile arkadan çıkmış falan sonra izleyince gördüm

Olsun olsun çekimdeki fotoğrafları daha çok kullanacaksın öyle düşün bence. Yani ben de öyle düşünmeye çalışıyorum :KK70:
Cidden beceremiyorlar doğallık diye bişey zaten yok onlarda . Valla gelinliği evde giyip saçımı elimde topladığımda çok daha güzel olmuştum. Çok sinir oluyorum ya
çoğu zaman kendim yapmayı tercih ediyorum tabi gelinlikle olmaz:KK70::KK70:
kardeşimin düğündede benim saçımı mundar etmişlerdi ay sinir olmuştum ya

Hahaha ay inanmıyorum yaaaa, benimki de oynarken düştü. Yani düşecek gibi oldu baya sarktı çıkarttırdım ben de. Saçım bile arkadan çıkmış falan sonra izleyince gördüm
bide gelin saçı adı altında vurgun yapıyorlar sonra düşssün olacak iş değil gerçekten sen gelinliğine bile aylarca özenirken:KK12:

çoğu zaman kendim yapmayı tercih ediyorum tabi gelinlikle olmaz:KK70::KK70:
kardeşimin düğündede benim saçımı mundar etmişlerdi ay sinir olmuştum ya
Ya valla öyle yapmak lazım zaten ben de çoğu zaman kendim yapıyorum. Ne zaman saçımı kuaförde yaptırsam mutsuz ayrılıuyorum . Bi de gidip kendim düzelmeye çalışıyorum falan ama bi ton spreyle o da ne kadar mümkün olacaksa artık.
Düğünde olmuyo tabi ama valla kendim yapsam daha güzel yaparmışım pişmanım :D

Ya valla öyle yapmak lazım zaten ben de çoğu zaman kendim yapıyorum. Ne zaman saçımı kuaförde yaptırsam mutsuz ayrılıuyorum . Bi de gidip kendim düzelmeye çalışıyorum falan ama bi ton spreyle o da ne kadar mümkün olacaksa artık.
Düğünde olmuyo tabi ama valla kendim yapsam daha güzel yaparmışım pişmanım :KK70:
işte ona cesaret edemezdin kuzu :KK70::KK70:
bir kaç kuaför tespit ettim düğünden önce 3 kez provada yapıyorlar hem saç hem makyaj şimdiden başladım:KK70::KK70::KK70:

işte ona cesaret edemezdin kuzu :KK70::KK70:
bir kaç kuaför tespit ettim düğünden önce 3 kez provada yapıyorlar hem saç hem makyaj şimdiden başladım:KK70::KK70::KK70:
Edemedim işte kuzu, olmuyor o gün öyle bişey tabi, ama etseymişim iyiymiş :D
3 kere miii, ilk kez duydum böylesini :D Baya sağlama alıyorlar demek bu şekilde. E çok iyiymiş.4.de batırma ihtimali yoktur diye düşünüyorum :D

Edemedim işte kuzu, olmuyor o gün öyle bişey tabi, ama etseymişim iyiymiş :KK70:
3 kere miii, ilk kez duydum böylesini :KK70: Baya sağlama alıyorlar demek bu şekilde. E çok iyiymiş.4.de batırma ihtimali yoktur diye düşünüyorum :KK70:
hhaha bende öyle düşündüm o yüzdende orayı düşünüyorum arkadaşıma da önerdim çok memnun kalmıştı ama bakalım
salon karma benimki huylu:KK70::KK70:

hhaha bende öyle düşündüm o yüzdende orayı düşünüyorum arkadaşıma da önerdim çok memnun kalmıştı ama bakalım
salon karma benimki huylu:KK70::KK70:
Aaa durum iyiymiş de salonun karma olması kötü yaa, sen de rahat edemeyebilirsin o gün gibi geldi bana.
çok fena gazladım bende demi ama:KK70::KK70:
Hahaha çooook :D

Aaa durum iyiymiş de salonun karma olması kötü yaa, sen de rahat edemeyebilirsin o gün gibi geldi bana.

Hahaha çooook :KK70:
karma ama üst katta bayanlar var alt katta erkekler hani aşağıdada yaptıranlar var ama bilemiyorum şuan ayarlıyorlar rahat edecek şekilde araştırmaya devam gadget zeroglu:cool:

karma ama üst katta bayanlar var alt katta erkekler hani aşağıdada yaptıranlar var ama bilemiyorum şuan ayarlıyorlar rahat edecek şekilde araştırmaya devam gadget zeroglu:cool:
Hahh hepimiz birer Gadget olduk bu aşamada zaten :D
Bu işte en önemlisi referans yaa, bir de az sprey :D :D :D

Ayy kızlar ya benim resmen biblo fobim varmış.
Evi showroom havasından kurtarmak için artık aksesuar olayına el atmam gerek. Tv ünitesinin üstündeki raflara bişiler alayım dedim ama mum- şamdan gibi objeler hariç. Onlar var. Çerçeve içinde yemek masasının yanındaki duvar kağıtlu köşeyi kullanmak istiyorum.
Biblo bakayım dedim ama resmen bütün biblolara oflayarak bakıyorum çok sıkıcılar :D
Bi tek şunu beğenebildim yaa http://urun.n11.com/biblo/semsiyeli-biblo-P71239906 nasıl sizce. Bu ve benzeri şeyler mi alsam ki

Ayy kızlar ya benim resmen biblo fobim varmış.
Evi showroom havasından kurtarmak için artık aksesuar olayına el atmam gerek. Tv ünitesinin üstündeki raflara bişiler alayım dedim ama mum- şamdan gibi objeler hariç. Onlar var. Çerçeve içinde yemek masasının yanındaki duvar kağıtlu köşeyi kullanmak istiyorum.
Biblo bakayım dedim ama resmen bütün biblolara oflayarak bakıyorum çok sıkıcılar :KK70:
Bi tek şunu beğenebildim yaa http://urun.n11.com/biblo/semsiyeli-biblo-P71239906 nasıl sizce. Bu ve benzeri şeyler mi alsam ki
biblo bana hep ürkütücü gelir nedense sevemedim hiç o yüzden şekilsiz biblolar seviyorum böyle ağzı gözü yamuk:KK70::KK70:

biblo bana hep ürkütücü gelir nedense sevemedim hiç o yüzden şekilsiz biblolar seviyorum böyle ağzı gözü yamuk:KK70::KK70:
Heh işte ben de ya böyle romantik biblolar seviyorum ya da dediğin gibi şekilsiz ne olduğu belli olmayan şeyler :KK70:
Ama öylesine şuana kadar rastlamadım ya. Ya da şöyle antik görünümlü objeler bakayım daha benlik olur sanki.
Biblolar çok gıcık ya çocukluğumdan beri sinir olurum hele melekli olanlar yok mu nerde görsem alıp kırasım geliyo :KK70: :KK70:

Back