- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
ben anlamıyorum işte.Allah allah bilmiyorum kuzu ya anlamaıyorum zaten neye göre düşük oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben anlamıyorum işte.Allah allah bilmiyorum kuzu ya anlamaıyorum zaten neye göre düşük oluyor
Ayyy çok fena oluyo kuzu ben mutfak için spreyler oluyo ya onlarla siliyorum ve sürekli siliyorumKızlar benim ocak siyah cam nasıl temizlicem ben onu ya bir fikir verseniz bana
Bende onla sildim ama leke kalıyor yaAyyy çok fena oluyo kuzu ben mutfak için spreyler oluyo ya onlarla siliyorum ve sürekli siliyorum
Kızlar benim ocak siyah cam nasıl temizlicem ben onu ya bir fikir verseniz bana
Ya kızlar siyahı beyazı bilmem de ocak denen şeyi temiz tutmak çok zor nefret ediyorumAyyy çok fena oluyo kuzu ben mutfak için spreyler oluyo ya onlarla siliyorum ve sürekli siliyorum
@blisss @Conchiglia Ocak düşmanları olarak bence ocakları çöpe atıp tüpe geçmeliyiz! Ben de isyan ettim çünkü siyah olsa kesin intihar edermişim ben bu sabırsızlıklaYa kızlar siyahı beyazı bilmem de ocak denen şeyi temiz tutmak çok zor nefret ediyorum
bende böyle değişik dekorları ve süslemeleri seviyorum güzel bu ama biraz tuzlu gibi geldi banaAyy kızlar ya benim resmen biblo fobim varmış.
Evi showroom havasından kurtarmak için artık aksesuar olayına el atmam gerek. Tv ünitesinin üstündeki raflara bişiler alayım dedim ama mum- şamdan gibi objeler hariç. Onlar var. Çerçeve içinde yemek masasının yanındaki duvar kağıtlu köşeyi kullanmak istiyorum.
Biblo bakayım dedim ama resmen bütün biblolara oflayarak bakıyorum çok sıkıcılar
Bi tek şunu beğenebildim yaa http://urun.n11.com/biblo/semsiyeli-biblo-P71239906 nasıl sizce. Bu ve benzeri şeyler mi alsam ki
aynen şimdi ben de onu soracağım benimde ocak siyah camYa kızlar siyahı beyazı bilmem de ocak denen şeyi temiz tutmak çok zor nefret ediyorum
Haha benimki inox da suç ocakda değil zaten ben de . Her yemek yaptığımda batırmasam o uslu uslu duracak da. Dökmeden bişey karıştırma gibi bir kabiliyetim yok Ay çok sakarım ben yahahaa ya ben çok pisim yada ocaktan yana şanslıyım benimki normal beyaz ocak ya kızlar arada siliyorum silmediğimdede pis durmuyor
Sen her şeyi aldın galiba Ne zaman aldınız ne aldınız görelim bakalım :)aynen şimdi ben de onu soracağım benimde ocak siyah cam
evet ya biz neden görmedik acepSen her şeyi aldın galiba Ne zaman aldınız ne aldınız görelim bakalım :)
kuzu sarı kesinse gri daha iyi olur gibi geliyorKızlar ben renk denemesi yapıyorum Nasıl seçicem bilmiyorum
Sarı kesin ama tonu kesin değil tabi, bu azıcık patladı sanki renk olarak Ay bilemiyorum yaa yemek takımı da vizonla daha bi uyar gibi bi yandan. Belki aynı odada olurlar çok mu boğar öff ne zorkuzu sarı kesinse gri daha iyi olur gibi geliyor
Sarısız olur mu kuzu burası bir Auralee evi neticedekuzu sarı kesinse gri daha iyi olur gibi geliyor
bana güzel olur gibi geliyor.Sarı kesin ama tonu kesin değil tabi, bu azıcık patladı sanki renk olarak Ay bilemiyorum yaa yemek takımı da vizonla daha bi uyar gibi bi yandan. Belki aynı odada olurlar çok mu boğar öff ne zor
4 yıl önce o renk mobilya görüp hep onu almayı hayal etmiş biri olarak hakkım değil mi söyleyin bana O sarı koltuk o eve gelecekSarısız olur mu kuzu burası bir Auralee evi neticede
Bakalım kumaşları canlı görünce daha net olabilirim :)bana güzel olur gibi geliyor.
Haha bu hikayenin temeli 4 yıl öncesine dayanıyor demek hıııım4 yıl önce o renk mobilya görüp hep onu almayı hayal etmiş biri olarak hakkım değil mi söyleyin bana O sarı koltuk o eve gelecek
Of evet ya iz kalıyor birde ben sildikten sonraYa kızlar siyahı beyazı bilmem de ocak denen şeyi temiz tutmak çok zor nefret ediyorum
@blisss @Conchiglia Ocak düşmanları olarak bence ocakları çöpe atıp tüpe geçmeliyiz! Ben de isyan ettim çünkü siyah olsa kesin intihar edermişim ben bu sabırsızlıkla
Kuzu benimki siyah cam olduğu için uğraştırıyor bayahahaa ya ben çok pisim yada ocaktan yana şanslıyım benimki normal beyaz ocak ya kızlar arada siliyorum silmediğimdede pis durmuyor
Beyazın temizliği zor olur canım ya sarı hardal tonunda kullanabilirsin benceKızlar ben renk denemesi yapıyorum Nasıl seçicem bilmiyorum