• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar benim ocak siyah cam nasıl temizlicem ben onu ya bir fikir verseniz bana :D

Ayy kızlar ya benim resmen biblo fobim varmış.
Evi showroom havasından kurtarmak için artık aksesuar olayına el atmam gerek. Tv ünitesinin üstündeki raflara bişiler alayım dedim ama mum- şamdan gibi objeler hariç. Onlar var. Çerçeve içinde yemek masasının yanındaki duvar kağıtlu köşeyi kullanmak istiyorum.
Biblo bakayım dedim ama resmen bütün biblolara oflayarak bakıyorum çok sıkıcılar :KK70:
Bi tek şunu beğenebildim yaa http://urun.n11.com/biblo/semsiyeli-biblo-P71239906 nasıl sizce. Bu ve benzeri şeyler mi alsam ki
bende böyle değişik dekorları ve süslemeleri seviyorum güzel bu ama biraz tuzlu gibi geldi bana

hahaa :D ya ben çok pisim yada ocaktan yana şanslıyım :D benimki normal beyaz ocak ya kızlar arada siliyorum silmediğimdede pis durmuyor

hahaa :KK70: ya ben çok pisim yada ocaktan yana şanslıyım :KK70: benimki normal beyaz ocak ya kızlar arada siliyorum silmediğimdede pis durmuyor
Haha benimki inox da suç ocakda değil zaten ben de . Her yemek yaptığımda batırmasam o uslu uslu duracak da. Dökmeden bişey karıştırma gibi bir kabiliyetim yok :D Ay çok sakarım ben ya :D

Kızlar ben renk denemesi yapıyorum :D Nasıl seçicem bilmiyorum :D

Eklentiler

• dasdas.jpg
    dasdas.jpg
    312,6 KB · Görüntüleme: 60
  • sfdf.jpg
    sfdf.jpg
    311,1 KB · Görüntüleme: 51
kuzu sarı kesinse gri daha iyi olur gibi geliyor
Sarı kesin ama tonu kesin değil tabi, bu azıcık patladı sanki renk olarak :D Ay bilemiyorum yaa yemek takımı da vizonla daha bi uyar gibi bi yandan. Belki aynı odada olurlar çok mu boğar öff ne zor :D

4 yıl önce o renk mobilya görüp hep onu almayı hayal etmiş biri olarak hakkım değil mi söyleyin bana :KK70: O sarı koltuk o eve gelecek :KK70:
Haha bu hikayenin temeli 4 yıl öncesine dayanıyor demek hıııım :D
Girecek elbet canım, yanındakiler figüran zaten bence en önemlisi o sarı koltuk :D

Ya kızlar siyahı beyazı bilmem de ocak denen şeyi temiz tutmak çok zor nefret ediyorum :KK53:
Of evet ya iz kalıyor birde ben sildikten sonra
@blisss @Conchiglia Ocak düşmanları olarak bence ocakları çöpe atıp tüpe geçmeliyiz! Ben de isyan ettim çünkü siyah olsa kesin intihar edermişim ben bu sabırsızlıkla :KK70: :KK70:

BEnim ki siyah ben ne yapayımm :D

hahaa :KK70: ya ben çok pisim yada ocaktan yana şanslıyım :KK70: benimki normal beyaz ocak ya kızlar arada siliyorum silmediğimdede pis durmuyor
Kuzu benimki siyah cam olduğu için uğraştırıyor baya
Kızlar ben renk denemesi yapıyorum :KK70: Nasıl seçicem bilmiyorum :KK70:
Beyazın temizliği zor olur canım ya sarı hardal tonunda kullanabilirsin bence

Back