• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evet kuzum bilekliğim çok güzel beğendim hem düşünmüş hem çok zarif
kıyafetlerimi falanda öyle hazırlamış ki askıya takmış süslemiş falan getirmiş bende giydim onlara giderken
bilekliğimide taktım bayağı mutlu oldular

Maşallah de kuzu çok zarif düşünceli bir aile inşallah hep böyle gider :nazar::nazar:

Kızlar biz dış çekimimizi yapamadık biliomusunuz kuaför bulamadım bayramda :D Bu pazara kaldıı :KK51::KK51:

Maşallah size yaa :nazar: tahtalara bi yerlere vur bak nazar değdireceksin kendineeee :)
maşallah kuzum zaten herkese anlatmıyorum bekliyorum dilim şişiyor o yüzdende burda anlatıyorum

ayyy kıyamam nasıl güzel özenmiş maşallah :) bende böyle kayınvalide olucammm :KK70:
evet kesinlikle gerçekten çok iyiler hani bunlar olmasada çok nazikler

Maşallah de kuzu çok zarif düşünceli bir aile inşallah hep böyle gider :nazar::nazar:
inşallah canım sağolsunlar ellerinden geleni yapıyorlar

Zaten geçen cuma olacaktı düğünden sonra kuaförler kapalıydı hep :KK70: Dua edin hava güzel olsun pazar günü :KK51:
dularımız seninle bence pazarolması daha iyi geldi bana bayramda kuaförler ilk iki gün kaplı olduğundanda bir yoğunluk oluyordu

bizim bahçemiz var burada nişanlımın ailesi çok merak ediyordu pazar bende onları davet edeceğim umarım yağmur yağmaz diyorum bende:KK53:

dularımız seninle bence pazarolması daha iyi geldi bana bayramda kuaförler ilk iki gün kaplı olduğundanda bir yoğunluk oluyordu

bizim bahçemiz var burada nişanlımın ailesi çok merak ediyordu pazar bende onları davet edeceğim umarım yağmur yağmaz diyorum bende:KK53:

Tatildeyken aradan çıkartmak istemiştik canım ama kısmet değilmiş inşalalh hava güzel olur ikimizinde şansına artık :-)

Kızlar biz dış çekimimizi yapamadık biliomusunuz kuaför bulamadım bayramda :KK70: Bu pazara kaldıı :KK51::KK51:
Aayy çok heyecanlııı.
Ay ben bi daha gelin olucam diye sevinmiştim ya sende de varmı o ya hahaha :D Yoksa tek deli ben miyim :D
Ayrıca umarım hava güzel oluuur, merakla bekliyoruz :)

Aayy çok heyecanlııı.
Ay ben bi daha gelin olucam diye sevinmiştim ya sende de varmı o ya hahaha :KK70: Yoksa tek deli ben miyim :KK70:
Ben özellikle ikinci kez gelin olmak için istedim zaten kuzu sonra olsun diye :D
Düğünde saçım duvağım istediğim gibi olmadı inşallah çekimde olur

bu arada kızlar annesi hediye almış bana kıyamam çok tatlıydı bir bileklik almış :KK68:
bide kıyafet falan almış getirdi hepsini
bende saat aldım nişanlıma annem verdi onuda
Kız sizin bu hediyeleşmeler hiç bitmiyor maşallah :D Nazar değecek valla :nazar:
Kızlar biz dış çekimimizi yapamadık biliomusunuz kuaför bulamadım bayramda :KK70: Bu pazara kaldıı :KK51::KK51:
Oh bi daha gelinlik işte :)

Tatildeyken aradan çıkartmak istemiştik canım ama kısmet değilmiş inşalalh hava güzel olur ikimizinde şansına artık :-)
canım inşallah olmaz bana bakma ben ertelerimde senin umarım istediğin gibi geçer herşeyinle

Aayy çok heyecanlııı.
Ay ben bi daha gelin olucam diye sevinmiştim ya sende de varmı o ya hahaha :KK70: Yoksa tek deli ben miyim :KK70:
olmaz mı topikçe deliyiz ki:KK70::KK70::KK70:

Ben özellikle ikinci kez gelin olmak için istedim zaten kuzu sonra olsun diye :KK70:
canım şimdi rahat rahat yaptırırsın hem güzele ne yakışmaz düğündede çok güzel olmuştur

Kız sizin bu hediyeleşmeler hiç bitmiyor maşallah :KK70: Nazar değecek valla :nazar:

Oh bi daha gelinlik işte :)
maşallah kuzu dur şimdi bohça hazırlıyoruz dün gratisi boşalttım :KK70::KK70:kutu arıyorum şimdi onları koyacak takımını ayakkabısını beraber alırız zaten

canım inşallah olmaz bana bakma ben ertelerimde senin umarım istediğin gibi geçer herşeyinle

olmaz mı topikçe deliyiz ki:KK70::KK70::KK70:

canım şimdi rahat rahat yaptırırsın hem güzele ne yakışmaz düğündede çok güzel olmuştur

Amin inşallah canım :KK36: Ya duvağımı alttan taktırmak istemiyordum ama saçım yüzünden öyle taktırdım yamuk da oldu sanki ne bileyime içime sinmedi çekimde inşalah olur istedğiim gibi bakalım :KK15:

Ben özellikle ikinci kez gelin olmak için istedim zaten kuzu sonra olsun diye :KK70:
Hihih bendensin o zaman , iyi ki sonra yapmışım dedim durdum ben de :D
Yaa düğünde benim de istediğim gibi olmadı hiç. Çekimde de eh işte. istediğimin yandan çarklısını yaptı diyelim :D
İnşallah seninki istediğin gibi olur tamm :)

Amin inşallah canım :KK36: Ya duvağımı alttan taktırmak istemiyordum ama saçım yüzünden öyle taktırdım yamuk da oldu sanki ne bileyime içime sinmedi çekimde inşalah olur istedğiim gibi bakalım :KK15:
bu seferede gönlünce yaptırırsın hem içindede kalmamış olur oh miss

Ayy ben de tam olarak aynısını yaşamıştııım. Üstten istediğim ama saç yüzünden olmaz dediler. Saçımı da beğenmemiştim zaten. Bi tek makyajımı sevmiştim düğünde o kadar

Back