• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaa bir de canlı görsedin nasıl gülerdin :KK70:

Hahahah aynı suratla kaldım bende zaten :KK70:

Sende bendensin :KK70: Hayvan sahiplendikten sonra artıyor dediğin gibi bu his hallerinden anlıyorsun çünkü
normal yani aynı ifadeden fazlasınıda beklerdim doğrusu bide yakınlarmış hey Allahım ya :KK70::KK70:

Yaa hep maymun beslemek istemişimdir çok şapşallar :KK70:
maymunla kaç gün kesişirdin acaba:KK47:

Hahah onlar çok tatlı oluyolar ama yaa nasıl zekiler. Ben de maymun alalım mı diyip duruyodum bi ara hahah :KK70:
Öğretirim ben ona bulaşık yıkar evi toplar diyorum :KK70: :KK70:
tüm hayvanseverleri Mrs Pink Mrs Pink taşlamaya davet ediyorum buyrun:KK67:

Napalım kuzu misafir sonuççta sustuk :KK70:
ne diyeceksin mecburr:KK69:
güzel olmuş herşeyin bende o şarkı söylediğiniz fotoyu gördüm çok güzel gerçekten diğerlerini merak ediyorum bu arada orda şarkı söylediniz mi o mu sana söyledi

Haha ya ben kötü bir amaç şey etmemiştim amaa :KK70: Çarliden esinlendim tamamen :KK70: :KK70: :KK70:
evlenince bulaşığı yemeği kime saracağımı en sonunda buldum diye olmadı yani:KK58:
yoksa merhametlidir benim arkadaşım sadece işle ev azıcık zor olunca öyle oluyordur:KK70::KK70:

ne diyeceksin mecburr:KK69:
güzel olmuş herşeyin bende o şarkı söylediğiniz fotoyu gördüm çok güzel gerçekten diğerlerini merak ediyorum bu arada orda şarkı söylediniz mi o mu sana söyledi

Ben söylemedim canım sesim kötü benim eşlik ettim ama mikrofondan duyulmayacak şekilde :-)

bu arada kızlar annesi hediye almış bana kıyamam çok tatlıydı bir bileklik almış :KK68:
bide kıyafet falan almış getirdi hepsini
bende saat aldım nişanlıma annem verdi onuda

Teşekkür ederim kuzucum :KK36:
Ay ne güzel bayram hediyelerimi maşallah nazar değmesin :nazar:
evet kuzum bilekliğim çok güzel beğendim hem düşünmüş hem çok zarif
kıyafetlerimi falanda öyle hazırlamış ki askıya takmış süslemiş falan getirmiş bende giydim onlara giderken
bilekliğimide taktım bayağı mutlu oldular

evet kuzum bilekliğim çok güzel beğendim hem düşünmüş hem çok zarif
kıyafetlerimi falanda öyle hazırlamış ki askıya takmış süslemiş falan getirmiş bende giydim onlara giderken
bilekliğimide taktım bayağı mutlu oldular
Maşallah size yaa :nazar: tahtalara bi yerlere vur bak nazar değdireceksin kendineeee :)

Back