• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaa ne kızıcam, kediyi almadan önce ben kediken hiç hoşlanmaz, köpek sever ama fazla yaklaşamazdım. Yalnız kalmamak için hayvan beslemeye karar verdim, köpeği de apartmana kilitlemeye kıyamadım, yavruluktan büyütürsem alışacağımı düşünerek kedi aldım ki öyle de oldu alıştım. İlk aldığım gece o bi köşede ben bi köşede birbirimizi kesiyorduk korkudan, ben uyuyamamıştım :KK70: parmak kadar kedi ne yapacak sanki ama çok korkuyordum, o eski halimden eser yok şimdi
Hahaha çok iyiymiş ya :D Demek ki hala bir umut var
Yok canım neden kızalım korkanları anlarım normal birşey bu ama alışınca çok farklı gerçekten ben bütün hayvanları çok seviyorum hepsinin hisleri olduğunu bizi anladıklarını düşünüyorum insanlardan daha çok sevdiğimi söyleyebilirim hatta balayı otelimizi seçmemizde ki en büyük etken otelin hayvanat bahçesi olamsıydı ikimizde tam bir hayvanseveriz :KK70:
Hayvanseverler zaten baya bağlanıyorlar onlara , çoğu da i,nsanlardan daha çok seviyor ben de bu duygularına katılıyorum valla. Sevemiyorum ama insanlardan daha iyi oldukları kesin. Ne tatlı ya otelin hayvanat bahçesi mi varmış. Tam sizlik olmuuuş :)

Hahaha çok iyiymiş ya :KK70: Demek ki hala bir umut var

Hayvanseverler zaten baya bağlanıyorlar onlara , çoğu da i,nsanlardan daha çok seviyor ben de bu duygularına katılıyorum valla. Sevemiyorum ama insanlardan daha iyi oldukları kesin. Ne tatlı ya otelin hayvanat bahçesi mi varmış. Tam sizlik olmuuuş :)

Zararları yok bize koşulsuz seviyorlar seni :)
Evet ya goriller zebralar pelikanlarlar vs çıkamadık ordan zaten :D Restauranttan yemek toplayıp toplayıp gorillere götürdük :D Birde ellerini uzatıp istiyorlar bitince :D

Evet ya goriller zebralar pelikanlarlar vs çıkamadık ordan zaten :KK70: Restauranttan yemek toplayıp toplayıp gorillere götürdük :KK70: Birde ellerini uzatıp istiyorlar bitince :KK70:
Yaa hep maymun beslemek istemişimdir çok şapşallar :D

Ay çok hoşmuuş :KK70: Vallahi şimdi benzer vaka bizim ailede var, o işin sonu hiç gelmiyor dikkatli ol derim :KK70:
Yaa hep maymun beslemek istemişimdir çok şapşallar :KK70:

İlkti bu kuzu duruma göre bakıcaz artık :D
Ya bunlar maymun değil adamı yerler valla koca göbekli dondurma bile vardı yanında zula yapmış kendine şapşik :D

Evet ya goriller zebralar pelikanlarlar vs çıkamadık ordan zaten :KK70: Restauranttan yemek toplayıp toplayıp gorillere götürdük :KK70: Birde ellerini uzatıp istiyorlar bitince :KK70:
Hahah onlar çok tatlı oluyolar ama yaa nasıl zekiler. Ben de maymun alalım mı diyip duruyodum bi ara hahah :D
Öğretirim ben ona bulaşık yıkar evi toplar diyorum :D :D

İlkti bu kuzu duruma göre bakıcaz artık :KK70:
Ya bunlar maymun değil adamı yerler valla koca göbekli dondurma bile vardı yanında zula yapmış kendine şapşik :KK70:
Ayy tip yaa zula yapmış he :D İnsanda stres kalmaz bunları izlerken, onlar da bizi izleyip aynı şeyi söylüyor bile olabilirler :D Ay kıyamam bak bi de yemek getirdi bana diye :D
Hahah onlar çok tatlı oluyolar ama yaa nasıl zekiler. Ben de maymun alalım mı diyip duruyodum bi ara hahah :KK70:
Öğretirim ben ona bulaşık yıkar evi toplar diyorum :KK70: :KK70:
Almak isteme sebebine bittim :D

Hahah onlar çok tatlı oluyolar ama yaa nasıl zekiler. Ben de maymun alalım mı diyip duruyodum bi ara hahah :KK70:
Öğretirim ben ona bulaşık yıkar evi toplar diyorum :KK70: :KK70:

Evet çok zekiler ya bakışlarından belli zaten :D
Hahah çarli mi bu kızım evi temizleticeksin :D

Ay çokk tatlı ya :KK70: :KK70: ne güldümm

Uzaktan çok tatlılar yakalarsa dövüyormuş :D
Ayy tip yaa zula yapmış he :KK70: İnsanda stres kalmaz bunları izlerken, onlar da bizi izleyip aynı şeyi söylüyor bile olabilirler :KK70: Ay kıyamam bak bi de yemek getirdi bana diye :KK70:

Almak isteme sebebine bittim :KK70:

ahahha çok güldüm ya hakikatten öyle düşüyor olabilirlermi :D

Haha benim hayalimdeki maymun çarli sanırım evet :KK70: :KK70: :KK70:
Tam anlamıyla :D önlük falanda giydir akşam önüne terliğini falanda getirir bak :D

ay yakındayken insan neden kalırki bende bunu anlamıyorum. yani yenisiniz die dedim. Mrs Pink Mrs Pink gibi bende kalın diyorum kimse gelmiyor yenisiniz diyor 2 ay olmadı bile yani. sizinkiler baya iyimiş :) inş bukadarla kalırlar

Valla bende anlamadım kalmayı bırak misafirlik için bile erken diye ddüşünüyorum ben yabancı değil abisi ama yine de erken neyse artık bundan sonrasına bakıcaz kuzucum

Evet çok zekiler ya bakışlarından belli zaten :KK70:
Hahah çarli mi bu kızım evi temizleticeksin :KK70:

Uzaktan çok tatlılar yakalarsa dövüyormuş :KK70:

ahahha çok güldüm ya hakikatten öyle düşüyor olabilirlermi :KK70:
Aa şiddet konusunda ayıp etmişler :D Aman ne bileyim çok komik olurdu öyle olsa :D
Hahahah bknz: içimdeki hayvan sevgisi.
Ama severek yapar diye şey ettiydim ben yaa, uğraş olsun ona diyeeeee :KK70: :KK70: :KK70:
Yaa sevmez olur mu hayatta en sevdikleri aktivite ev işiymiş Allah onları onun için yaratmış :D

Aa şiddet konusunda ayıp etmişler :KK70: Aman ne bileyim çok komik olurdu öyle olsa :KK70:

Yaa sevmez olur mu hayatta en sevdikleri aktivite ev işiymiş Allah onları onun için yaratmış :KK70:
Kafesi temizleyen adam dedi daha önce birinin kulağını koparmışlar :D zaten üstüne otursa ölürsün :D

Back