- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
evet ama çok güzeller bence bide yapmazsam aklımda kalır biliyorumNe çok detay var ya, hepsi de incik cincik..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ama çok güzeller bence bide yapmazsam aklımda kalır biliyorumNe çok detay var ya, hepsi de incik cincik..
evet ama çok güzeller bence bide yapmazsam aklımda kalır biliyorum
bizim isteme oldu canım ama gzel detaylar bence :)
Ben 1+1 evde yaşıyorum yalnız başıma canım şehir belli olunca buyuk eve çıkarım o zamana kadar sabretcem garii :)daha öncede demiştin canım bizim burda carrefourda realde var ama bu bardaklar yok
alınınca mutlaka koyulcak bi yer bulunuyo canım :)
annem isyan ediyo bu konuda :)
daha öncede demiştin canım bizim burda carrefourda realde var ama bu bardaklar yok
alınınca mutlaka koyulcak bi yer bulunuyo canım :)
annem isyan ediyo bu konuda :)
ben detaylarda boğulur kalırımBu kadar ayrıntıya girmem ben sanırım isteme töreninde.. :)
yok malesef burda
Nasil olur yaw bizim anadolu yakasinda var
Tikkabilla canım senin gecelikler geldi mi
banada gelmiyo o bildirimler :)Şu mentionlar için niye bildirim gelmiyor bana ya? Yok canım daha kargodalar.. Takip numaram çalışmıyor, satıcıya mesaj attım, endişe etmeyin her şey yolunda diyor. Bakalım ne zaman gelecek..
Topikçe bekliyorzŞu mentionlar için niye bildirim gelmiyor bana ya? Yok canım daha kargodalar.. Takip numaram çalışmıyor, satıcıya mesaj attım, endişe etmeyin her şey yolunda diyor. Bakalım ne zaman gelecek..
fikir nasıl kızlar sevgilimin bu zamana kadar aldığı güller:)
komik durmamış dimi :)Süper bir fikir.. :)
komik durmamış dimi :)
böyle yapmaya karar verdim kişiye özel tasarlanan tepsilerden ilham aldım
fotoğraf eklenebilir belkiYok canım neden komik dursun ama bir boşluk var gibi sanki, yani eksiklik var gibi.. Bir şeyler eklenebilir.
selammm tatlım :)Selam kızçelerr