• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evleniriz eksiklikler yine bitmez canımm

Arada al koy ben kendime saabahlık aldım mesela arada adidastan felan eşofman alıp koymayı düşünüyorum çeyiz için bişey almadgm zamanda.:=)
şu çeyizi yılbaşına kadar bitirmeyi planlıyorum bakalım nolcak :)

Çok hoş sadece şık ama biraz daha hareketli canlı olabilirdi..ama sen sadelikten yanaysan kaçırma derim :)
emin değilim canım ama perde fonlarını ve yatak örtüsünü country yada vintage bulamazsam diktiricem :)

Günaydın kızlarrrrr :KK73::KK73::KK73:
günaydınnn :)

http://www.porland.com.tr/koleksiyon/4/bambu kızlar bu sitede çok güzel şeyler var ama fiyatları yok sanırım çok yüksek olduğu için yazmamışlar ama bisürü marka koleksiyonlar var inceleyin bence tüm katalokları :)
porland genel itibariyle pahalı indirimleri takip etmek lazım diye biliyorum :)
Ben çoook mutluyum çünkü tatil ve akşamsevdicegimi gorcemmm:KK16::KK52:
günaydınn darsı başıma artık :)

kızlarrr
fuara gidecek olanınız var mı?

16-18 Ocak 2015de lütfi kırdar kongre ve sergi sarayında...

Bende burdayım kızlar valla havalardanmıdır bilmiyorum bugün nedense banada çok sıkıcı geliyo ve vakit geçmiyo napsam bilemedimm :KK64::KK64:

Bende burdayım kızlar valla havalardanmıdır bilmiyorum bugün nedense banada çok sıkıcı geliyo ve vakit geçmiyo napsam bilemedimm :KK64::KK64:
biz alışverişe çıkmayı düşünüyoz annemle bu sıkıcı havada ama bakalım daha karar vermedik :)

Ben işte olduğum için öyle bi şansım yok malesef :)

iş çıkışında yap sende canım stres atarsın güzelce :)
valla gidip kendimi boğazdan atasımj var öyle sıkıldım gerçi boğaz havası aldıktan sonra kesin atlamaktan vazgeçerimmm:KK73::KK24:

ne diyon kıız sen o kadar mı doldun yağmur yağıyomu orda izmirde kapalı hava yağmur yok :(

Back