• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlarr selam
tum gun gezdim :) olley ya tatillere bayiliyoruum
hayalseverrr hayalseverrr instagramda byprimare gibi bi hesap var fotografli tepsi yapiyor cok hosuma gitmisti birazdan fotograf atarim :)

Canim elifle_pembehayaller gibi biseydi hesabin adi. Ama dedgm gibi ben de organizasyonla ugrastgm icin bana verdigi fiyat oldugunu soylemsti ama yine de uygundur ve kalpli fln her kesim yapiyor :)
kizlar ben organizasyon firmasinda calistigim icin sahne dekarosyon fotografci kameraman sanatci vs bedava olcak. Dugun hikayemi davetiyemi filanda kendim yapicam isimin avantaji olcak :KK49:
Ne şanslısın maşallah :)

Aciliyeti varsa önermem bak, bayağı uzun sürüyor çünkü gelmesi.. Bedava kargoyu seçince tabi.. Diğer türlü başka kargo seçebiliyorsun ama aldığın ürünün 3-5 katı sadece kargo tutuyor. Beğendiğin bişi olursa canım alman konusunda yardım edelim.

Ben de banka karti var garantinin onu kabul etmiyor canim :( anneminkini denedim onu da kabul etmedi..bankayi aradim bi sorun yok diyor anlamadim :(

Ne şanslısın maşallah :)

Çok şükür kuzum işin biraz avantaji o işte :)

Canım sıkıldı yine, bakın ne buldum.. Vücut tipimizi öğrenelim :P

bayan_vucut_tipleri.jpg

ben fotografci degil de konsept arayisindayim. Cok abartili bisey istemiyorum düğün cekimi gibi.

daha once yazmistim sevdicegimin is cevresinde fotografci vs. cok var. Cok profesyonel olmasa da olur bu söz-nisan oldugundan cok onemsemiyorum. Bir deneme olucak eger begenirsem nikahta da bu sekilde yaptiricam.
nasıl bişey var aklında canım ben dış çekimi galatada istiyorum bizim için özel diye:)
mekana karar versen detaylarda çıkar aslında :)

Kizlar boyle ciftler icin ayni kazaklardan almak istiyorum .varmi net uzerinden satisini yapan bildiginiz yer??
malesef bilmiyorum :)

kuzum çok para istiyolar böyle tepsilere ya
bide sadece kahve sunumu için fazla olabili bu tepsi :)

Hayırlı sabahlar kızlar :KK25:
İstanbul'un yağmuru, ahh ne kadar da güzel :KK36:
Dün tatilden faydalandık ve ilk önce gelinliğimin dantelleri kumaşları her şeyini seçtik gelinlikçimle gidip :cool: sonrasında da Kilim mobilyaya gidip bir güzel evimizin eşyalarını seçtik nişanlımla :KK36: (ben seçtim, o da; peki dedi gerçi :confused: )
Üstümden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Çok mutluyum :KK37: Şafak 99:KK36:

Dün tatilden faydalandık ve ilk önce gelinliğimin dantelleri kumaşları her şeyini seçtik gelinlikçimle gidip :cool: sonrasında da Kilim mobilyaya gidip bir güzel evimizin eşyalarını seçtik nişanlımla :KK36: (ben seçtim, o da; peki dedi gerçi :confused: )
Üstümden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Çok mutluyum :KK37: Şafak 99:KK36:

Günaydın kızlarrr :KK73::KK73: çok sevindim ne güzel hayırlı olsun inşallahh :)

Ayy cok güzel yaa :) ne güzel çoğunun yükü kalkmışş darısı bizee :) bn hc bsey secemicekmişim gibi geliyoo :(

Günaydın güzeller nasılsınızz :) Rabbim nasip ederse bende 2015 gelini olacağımm. Sevdiğimin annesi ve kız kardeşi yrn İstanbuldan - Trabzona geliyorlar tanışmak için. 2 Gün kalıcaklar. Sömestır tatilindede söz ve nişan planlıyoruz hayırlısıyla. Rabbim hayırlarla sevdiceklerimize kavuşturur inşaAllahhh:KK68:

Günaydiiin kizlaar. Gercekten izinli gunden sonra calismak hic cekilmiyor :(
günaydn kızlar tatilden snra iş hiç çekilmiyo yaa dün btn gün yattım cok güzeldi hala mayışıklık var üstümde:)

hayirli olsuun tum hazirliklarin. Iki basamaklara dusmussunuzz :)

Günaydın kızlarrr :KK73::KK73: çok sevindim ne güzel hayırlı olsun inşallahh :)

Günaydın güzeller nasılsınızz :) Rabbim nasip ederse bende 2015 gelini olacağımm. Sevdiğimin annesi ve kız kardeşi yrn İstanbuldan - Trabzona geliyorlar tanışmak için. 2 Gün kalıcaklar. Sömestır tatilindede söz ve nişan planlıyoruz hayırlısıyla. Rabbim hayırlarla sevdiceklerimize kavuşturur inşaAllahhh:KK68:
gunaydinn canim ne heyecanlisindir simdi sen:KK49:

Ay ne kadar güzellll :) valla yazdıklarından heyecanlı halini hissettim bende 1 hafta önce böyleydim :) :)

günaydn kızlar tatilden snra iş hiç çekilmiyo yaa dün btn gün yattım cok güzeldi hala mayışıklık var üstümde:)
öğlene doğru alışırsın canım :)
ayyy çok sevindim begendiklerini görebilir miyiz şimdiden hayırlı olsun :)

hoşgeldinn Yekta sana çok ihtiyacım olucak çok güzel hazırlıkların var şimdiden :)
ayyy çok heyecanlı ya inşallah herşey çok güzel geçer :)

Günaydın kızlar, :KK49:
pazartesi sendromu gibi birşey oldu bende adapte olamıyorum işe:KK12:
öğleden sonra kendine gelirsin canım günaydınnn :)

öğlene doğru alışırsın canım :)

ayyy çok sevindim begendiklerini görebilir miyiz şimdiden hayırlı olsun :)

hoşgeldinn Yekta sana çok ihtiyacım olucak çok güzel hazırlıkların var şimdiden :)
ayyy çok heyecanlı ya inşallah herşey çok güzel geçer :)

öğleden sonra kendine gelirsin canım günaydınnn :)

Hadi bakalım, eee bugünkü konumuz ne? ne konuşuyoruz :KK49:

Back