- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Weddingbook Photography-Pelin Gülsoy fiyatıda uygun sanırım :)canlar ya fotoğrafçı tavsiyesine ihtiyacım var dış çekim için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Weddingbook Photography-Pelin Gülsoy fiyatıda uygun sanırım :)canlar ya fotoğrafçı tavsiyesine ihtiyacım var dış çekim için![]()
biz dış çekim yaptırcaz canım:)Kizlar nişan fotoğraflarinizi nasil yapicaksiniz![]()
biz dış çekim yaptırcaz canım:)
ev içinde yine bi tanıdıkla anlaşıcaz fotoğraflar için ama dış çekimi ona yaptırmıycaz :)
Canım bizde nişanda dış çekim yapcaz eltim yaptı bizde fotoğrafçı arayışındayızKizlar nişan fotoğraflarinizi nasil yapicaksiniz![]()
Sağol tatlım bakayım biWeddingbook Photography-Pelin Gülsoy fiyatıda uygun sanırım :)
Canım bizde nişanda dış çekim yapcaz eltim yaptı bizde fotoğrafçı arayışındayız![]()
fiyat nedir canım bide fethiyede olacak çekimDilerseniz fotoğraflarımı inceleyebilirsiniz. Şimdiden mutluklar dilerim.
Canim elifle_pembehayaller gibi biseydi hesabin adi. Ama dedgm gibi ben de organizasyonla ugrastgm icin bana verdigi fiyat oldugunu soylemsti ama yine de uygundur ve kalpli fln her kesim yapiyor :)tasarimcibayan canim sen hani instagramda birisi yuzuk yukseltici icin 25tl fiyat verdi demistin hatirladin mi???
İstanbul dışında çalışmıyormuş canımWeddingbook Photography-Pelin Gülsoy fiyatıda uygun sanırım :)
Ben hiç bilmiyorum canım yaaKizlar boyle ciftler icin ayni kazaklardan almak istiyorum .varmi net uzerinden satisini yapan bildiginiz yer??
Kizlarr selam
tum gun gezdim :) olley ya tatillere bayiliyoruum
hayalseverrr instagramda byprimare gibi bi hesap var fotografli tepsi yapiyor cok hosuma gitmisti birazdan fotograf atarim :)
Canim elifle_pembehayaller gibi biseydi hesabin adi. Ama dedgm gibi ben de organizasyonla ugrastgm icin bana verdigi fiyat oldugunu soylemsti ama yine de uygundur ve kalpli fln her kesim yapiyor :)
kizlar ben organizasyon firmasinda calistigim icin sahne dekarosyon fotografci kameraman sanatci vs bedava olcak. Dugun hikayemi davetiyemi filanda kendim yapicam isimin avantaji olcak![]()
Canim dedigim gibi muhtemelen ben alir satarim diye bana o fiyati verdi.. baska sayfalarla da boyle calisiyor cunkucanim 40tl fiyat verdi 35 yaparmis en fazla. Bana fazla geldi dedigin gibi 25olsaydi hic dusunmeden alicaktim.
Kizlar boyle ciftler icin ayni kazaklardan almak istiyorum .varmi net uzerinden satisini yapan bildiginiz yer??
Bi ben beceremedim su sitedn alisveris yapmayi yaaaŞimdi söyleyeceğim ama beni forumdan atacaklar yine aliexpresste vardı canım onlardanKazak değil de çift pijmaları vardı orda, hayran kaldım valla çok eğlenceli şeyler var. :)
Bi ben beceremedim su sitedn alisveris yapmayi yaaa![]()