• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

mrbb kızlarr...bikaç gündür yazmıom buraya ama tek tek takipteyim yazdıklarınızı :cool:

havalardanmıdır nedir içim sıkılıyor birşey yapasım gelmiyor

mrbb kızlarr...bikaç gündür yazmıom buraya ama tek tek takipteyim yazdıklarınızı :cool:

havalardanmıdır nedir içim sıkılıyor birşey yapasım gelmiyor

Hepimiz aynıyız canım tek değilsin yanii :) bende ofisimden çıktım evime geldimm annemle gezmelere gidicez şimdi hava soğuk biraz ama olsuuun :KK45:

o site de güzel canım bende trendyolda görünce aklıma sen geldin de link yazmıştım.. ohh ne güzel ya benim daha yaşayacağım şehir bile belli değil :KK51:

o site de güzel canım bende trendyolda görünce aklıma sen geldin de link yazmıştım.. ohh ne güzel ya benim daha yaşayacağım şehir bile belli değil :KK51:
herşey zamanla rayına oturuyo canım ya hiç dert etmemize gerek yok aslında ama insan düşünmeden duramıyor işte :)

Pasabahce urunlerini pasabahce magazalarindan veya netten almayin derim. Carrefourda realde daha ucuz.

herşey zamanla rayına oturuyo canım ya hiç dert etmemize gerek yok aslında ama insan düşünmeden duramıyor işte :)
Heves ediyorum canım işte param oldukça alayım istiyorum ama alsam koyacak yer yok hemde daha şehir belli değil :KK43:

Pasabahce urunlerini pasabahce magazalarindan veya netten almayin derim. Carrefourda realde daha ucuz.
daha öncede demiştin canım bizim burda carrefourda realde var ama bu bardaklar yok :(

Heves ediyorum canım işte param oldukça alayım istiyorum ama alsam koyacak yer yok hemde daha şehir belli değil :KK43:
alınınca mutlaka koyulcak bi yer bulunuyo canım :)
annem isyan ediyo bu konuda :)

Nasıl yani canım?
yani damadın kahvesini diğerleriyle bir yada ayrı mı verceksiniz canım...
IMG_4650.JPG
En-%C5%9E%C4%B1k-T%C3%BCrk-Kahvesi-Sunumu-%C3%96rnekleri-Sunum-%C3%96nemlidir-Instagram-T%C3%BCrk-Kahvesi-Sunumlar%C4%B1-1.jpg
En-%C5%9E%C4%B1k-T%C3%BCrk-Kahvesi-Sunumu-%C3%96rnekleri-Sunum-%C3%96nemlidir-Instagram-T%C3%BCrk-Kahvesi-Sunumlar%C4%B1-14.jpg

Back