• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

çok tşkler :)

ben Ferhat Göçer-Cennet - Özdemir Erdoğan - Bana Ellerini Ver ya da Kayahan'ın-Seninle Herseye Varım Ben şarkılarından birini düşünüyorum düğün müziği olarak. eski parçalar ama seviyorum üçünüde. giriş müziği olarakta,sanırım Game of Thrones dizisinin jenerik müziğini kullanabilirz :)
Çok mantıklı şimdi dinledim akustik versiyonu hele süper bayıldımmm bayıldım :)

ben düğün yapmayacağım için hiç böyle dertlerim yookk:KK70::KK70::KK70:

bence de düşün derim,giriş müziği için bana çok etkileyici geliyor :)

neden? sadece nikah mı düşünüyorsunuz siz?

aynen canımm:KK53: düğün sevmiyoruz :KK49:

ama sonrasında yemek ve eğlence planlıyoruz arkadaşlar ve yakın çevreyle:KK51:

bizde öyle planlıyoruz.. nikah ardından yakınlarla yemek ve eğlence ama o da okadar masrafsız olmuyor. normal düz sadece pastalı düğünden daha pahalıya geliyor maalesef

bizimkiler buna sıcak bakmıo ztn.birin çağırıp birini çağırmasan ayıp olur,o yakın ben uzak die bizi ayırdın derler diyor.sözlümün ailesi de düğün istiyor ztn.bi de bence de ardından yemek ve eğlence oluncada bi masraf oluyor madem direk düğün yapayım bari diorum :) en azından arkamdan o küsmüş bu küşmüş bu kırılmış gibi lafları çekmem.gerçi düğünlerde naparsan yap,herkesi ztn memnun etmen pek mümkün olmuyor :KK53:

bizimkiler buna sıcak bakmıo ztn.birin çağırıp birini çağırmasan ayıp olur,o yakın ben uzak die bizi ayırdın derler diyor.sözlümün ailesi de düğün istiyor ztn.bi de bence de ardından yemek ve eğlence oluncada bi masraf oluyor madem direk düğün yapayım bari diorum :) en azından arkamdan o küsmüş bu küşmüş bu kırılmış gibi lafları çekmem.gerçi düğünlerde naparsan yap,herkesi ztn memnun etmen pek mümkün olmuyor :KK53:

yani maalesef kimseyi memnun edemiyorsun. bakalım inş hepimizin ki güzel olur=)

Bende düğün içinde nikah istiyorum çokk aslında bu küçüklükten beri hayalim ama şimdi 2 şehir arası olduğu için evde konuştuk geçen gün nikah burda olur düğünde bursada olur eğer orda yaşarsanız dediler nikahta gelenler gelicek düğündede orda olucam.Ama nikahtada gelinlik giymem gerek mi bilmiyorum ben aslında öyle olursa şık beyaz bir elbise tercih etmek isterim ama annemde seni gelinlikle göremeyenler yani gelemeyenlerde görsün gelinlik giyersin diyo. aslında bunları konuşmak için erken ama kararlar almak lazım hele bi ziyarete gidelim de nişan düğün hepsi konuşuulur sanırım.Ama nasıl olur bilmem :KK64::KK64:

Mendelsohn – Wedding March Recessional
Evanthia Reboustika – Carousel
klasik giriş müziği:KK76:

Bende düğün içinde nikah istiyorum çokk aslında bu küçüklükten beri hayalim ama şimdi 2 şehir arası olduğu için evde konuştuk geçen gün nikah burda olur düğünde bursada olur eğer orda yaşarsanız dediler nikahta gelenler gelicek düğündede orda olucam.Ama nikahtada gelinlik giymem gerek mi bilmiyorum ben aslında öyle olursa şık beyaz bir elbise tercih etmek isterim ama annemde seni gelinlikle göremeyenler yani gelemeyenlerde görsün gelinlik giyersin diyo. aslında bunları konuşmak için erken ama kararlar almak lazım hele bi ziyarete gidelim de nişan düğün hepsi konuşuulur sanırım.Ama nasıl olur bilmem :KK64::KK64:

ben sanırım düğüne sözlümün memleketine gelemeyecek akrabalarım gelinlikle görsün die kına da da giyicem gelinliğimi.gerçi kirlenir die hiç içimden gelmiyor ama başka da yol yok gibi sanki :110:

ben sanırım düğüne sözlümün memleketine gelemeyecek akrabalarım gelinlikle görsün die kına da da giyicem gelinliğimi.gerçi kirlenir die hiç içimden gelmiyor ama başka da yol yok gibi sanki :110:

Ben de gelinliğimi kınada ve nikahta giyeceğim. İki ablam da o şekilde yapmıştı, hiç kirlenmiyor, gayet de güzel oluyor bence. Doya doya giyiyorsun işte :) Ayrıca kına yakılırken filan zaten bindallı giyiliyor, normalde de aşırı sakar bir insan değilseniz bence kirletmezsiniz

kızlarr yaa gülsem mi ağlasam mı bilemedim...
ailede herkes benim nişanlandığımı sanıyomuş böyle bi dedikodu alıp başını gitmiş...
bi kuzenim vardı kız kardeşim yerine koyduğum sorunlarımız oldu aylardır görüşmüyoduk hata ikimizde de var...
benim hiç suçum yok diyemem...
bu dedikoduları duyunca onu çağırmadığımı düşünüp sitem etmiş üzülmüş biraz....
ben çağırmayı planlamıyodum ama açıkçası sorunumuza ragmen onun dışında dostum diyebileceğim kimsem de yok...
sizce çağırmalı mıyım o gün?

kızlarr yaa gülsem mi ağlasam mı bilemedim...
ailede herkes benim nişanlandığımı sanıyomuş böyle bi dedikodu alıp başını gitmiş...
bi kuzenim vardı kız kardeşim yerine koyduğum sorunlarımız oldu aylardır görüşmüyoduk hata ikimizde de var...
benim hiç suçum yok diyemem...
bu dedikoduları duyunca onu çağırmadığımı düşünüp sitem etmiş üzülmüş biraz....
ben çağırmayı planlamıyodum ama açıkçası sorunumuza ragmen onun dışında dostum diyebileceğim kimsem de yok...
sizce çağırmalı mıyım o gün?
büyük kırgınlıklarınız bile olsa geri dönüşü olmıcak bi gün yaşıyacaksın yani bi kere oluyo sözdü nişandı düğündü istisnalar hariç allahta göstermesn gerekmedikçe :) şimdiden bunu düşündüğüne göre de değerli biri senin için bnce o günü bile beklemeden adım at bi dost kolay bulunmuyo bu zamanda :(

ben nikahımı tamamen farklı bi günde istiyorum düşünce salonda nikahta zaman kaybı gibi geliyo bana nikahtı takıydı pastaydı düğün bitiyo :(

büyük kırgınlıklarınız bile olsa geri dönüşü olmıcak bi gün yaşıyacaksın yani bi kere oluyo sözdü nişandı düğündü istisnalar hariç allahta göstermesn gerekmedikçe :) şimdiden bunu düşündüğüne göre de değerli biri senin için bnce o günü bile beklemeden adım at bi dost kolay bulunmuyo bu zamanda :KK43:
lanet bi huyum var bu konularda kibirliyimdir burnum yere düşse eğilip almam..
ama kafam karıştı ben umursamaz sanıyordum açıkçasıı...
bi kardeşi oldu annem bebişi görmeye gitcek belki giderim bilmiyorum

Back