• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

en tepede çok istediğin bişeyin olması çok farklı bi duygu dimi
ben nasıl evlenme teklifi ettiğini hatırlamıyorum mesela sadece yüzüğü parmagıma taktığı ve beni alnımdan öptüğü an var hee bide naptık biz diye sordum ben:KK70:
Allahdan mektup yazmış bi kutu çikolatanın en altına koymuş hafızamı onunla tazeliyorum :)

evet o manzarada gerçekten çok farklı bi mutluluk :) yüzüğü çıkartıp yanıma gelip teklif ettiği an,insanların bakışı fln herşey çok güzeldi :) hep öyle de devam eder umarım hepimiz için :)

evidea-mutfak-servis-grubu-bardak-kadehler-XER970-001_3.jpg
evidea-mutfak-ONH1067-001_3.jpg
evidea-mutfak-XER770-001_3.jpg

Kızlar misafir takımı için bu seti düşünüyorum nasıl sizce? 112 lira tutuyor fiyatı...

Bence sade ve çok şık..her yemek takımına da uyum sağlar..Geçen gün avm de denk gelmiştim..pek algılayamadım adet fiyatı 12 tl idi

Kızlar biraz özel olucak ama reglim 20 gün sonra yine tekrarladı..sizce anormal değilmi ?

adet fiyatı 12 tl olunca pahalı olmaz mı:KK57:

mevsim geçişlerinde normal diye biliyorum

Bende şaşırdım o fiyatı görünce, sormadımda nasıl oluyo diye..

İnşallah öyledir canım ya, acayip strese soktu beni..Ağrısıda cabası zaten..Sevgilimlede kavga etmişiz zaten.birde doğum günü bugün..Keyfim pek yerinde yani :KK14:

Hiç böyle bişey yaşamadım canım o yüzden yardımcı olamıcam .ama panik yapma sen.Şimdi kızlar yardımcı olur sana :KK66:

İnşallah yaşamazsın canım ya, gereksiz bir durum yani..Epilasyona gitmiştim iki gün önce de oda yalan oldu tabi..

Bende şaşırdım o fiyatı görünce, sormadımda nasıl oluyo diye..

İnşallah öyledir canım ya, acayip strese soktu beni..Ağrısıda cabası zaten..Sevgilimlede kavga etmişiz zaten.birde doğum günü bugün..Keyfim pek yerinde yani :KK14:
hiç stres yapma canım geçer...
niye kavga ettiniz ki bak bide bugün doğum günüymüş:(

Antibiyotikten dolayı tam 21 gün adet görmüştüm. 2 hafta önceki etkiler mi bilmiyorum ama antibiyotikler etkiliyor.

Bende ameliyat öncesi stresten 16 gün boyunca regli olmuştum:KK53: Annemle konuştum, o da öyle söyledi..mevsim geçişi,antibiyotik kullanımı yaparmış..tekrarlarsa gidicem doktara..Teşekkür ederim cevabın için:KK52:

Benimde seçeneklerim arasında pervane var :) düğünede çok var tabii daha tarih bile belli değil ama önemli böyle şeyler :KK66:
kesinlikle önemli kenan doğulunun bi şarkısıda güzel tencere kapak ama ne kadar dans edilir bilmem:KK70:

Back