• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlarr yaa gülsem mi ağlasam mı bilemedim...
ailede herkes benim nişanlandığımı sanıyomuş böyle bi dedikodu alıp başını gitmiş...
bi kuzenim vardı kız kardeşim yerine koyduğum sorunlarımız oldu aylardır görüşmüyoduk hata ikimizde de var...
benim hiç suçum yok diyemem...
bu dedikoduları duyunca onu çağırmadığımı düşünüp sitem etmiş üzülmüş biraz....
ben çağırmayı planlamıyodum ama açıkçası sorunumuza ragmen onun dışında dostum diyebileceğim kimsem de yok...
sizce çağırmalı mıyım o gün?

Bence önceden konuş gönlünü al :) sende git bebişi görmeye hem aranızdaki buzlar erir ;)

ben nikahımı tamamen farklı bi günde istiyorum düşünce salonda nikahta zaman kaybı gibi geliyo bana nikahtı takıydı pastaydı düğün bitiyo :KK43:

Sende haklısın ama bakalım günler geçiyo zaman ne göstericek :)

Ben de gelinliğimi kınada ve nikahta giyeceğim. İki ablam da o şekilde yapmıştı, hiç kirlenmiyor, gayet de güzel oluyor bence. Doya doya giyiyorsun işte :) Ayrıca kına yakılırken filan zaten bindallı giyiliyor, normalde de aşırı sakar bir insan değilseniz bence kirletmezsiniz

bunu duyduğuma sevindim o zmn yaa..çünkü kirlenirse die hep içime dert olurdu :) açıkçası ben kınada bindallı istemiyorum ama bi süre gelinlik durur üzerimde sonra çıkarır kına elbisemi giyerim die düşünüyorum.

kızlarr yaa gülsem mi ağlasam mı bilemedim...
ailede herkes benim nişanlandığımı sanıyomuş böyle bi dedikodu alıp başını gitmiş...
bi kuzenim vardı kız kardeşim yerine koyduğum sorunlarımız oldu aylardır görüşmüyoduk hata ikimizde de var...
sizce çağırmalı mıyım o gün?

bence küslüğü uzatmanın gereği yok şu fani dünyada :) sitemde ettiğine göre sizi seviyor,insan sevdiğine sitem eder.ben olsam uzatmaz,çağırırdım.

lanet bi huyum var bu konularda kibirliyimdir burnum yere düşse eğilip almam..
ama kafam karıştı ben umursamaz sanıyordum açıkçasıı...
bi kardeşi oldu annem bebişi görmeye gitcek belki giderim bilmiyorum
Bak bahanede hazır gelmiş ne güzel zaten birbrinzi gördüğünzde bnce sorun kalmaz :)

http://www.n11.com/nbb-6798-bayan-uzun-kol-pijama-takimi-antrasit-renk-P31310193

kızlar n11den alışveriş yaptım ilk defa nbb pijama takımı güzelmidir ki çok kararsız aldım iyi bişey olsun uygun fiayt olsun dedim bunu aldım gitti sizce nasıl :KK58:
Ben n11 den cay kasigi aldim nehirin var ya kalpli olan puan filan topladim 20 tl den asagi olmayan urunu 9 tl ye aldim:KK19::KK45:satici mantigiyla calistigi icin aldigin satici onemli canim. Ama siparisin gelmeden onay vermiyosun para aliciya gecmiyor filan o yuzden guzel bence:KK73:

Çok hareketli günler geçiriyorum kızlar giremedim ya özlüyorum sizi:KK68:

bugün çalışmıyordum evdeydim, yarın da zaten çalışmıyorumEn Büyük TÜRKİYE

ama perşembe cuma cumartesi çalışıcam:KK76:

bugün hiçbişey yapmadım oturdum resmen tembellik yaptım. ama kısa günün karı bu cicik kanca ev çatallar benim oldu, çok uzun zamandır istiyordum stokları bitmişti artık elimdeler:kk77:

Eklentiler

• çatal-kancaev.webp
    çatal-kancaev.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 76
Bu erkekler niye öküz ya. Valla deli etti bugün. Ben konuşmuyorum adam oturmuş playstation oynuyo ya.

Markafoniye bakarken bununla karşılaştım. Mankende de varsa çatlak ben hiç üzülmeyeyim.

Eklentiler

• j.webp
    j.webp
    3 KB · Görüntüleme: 63
Back
X