• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Markafoniye bakarken bununla karşılaştım. Mankende de varsa çatlak ben hiç üzülmeyeyim.

Ahahahahaahahahah:KK70:

Al benden de o kadar:KK70:

Topiğin çatlak kraliçesi kesin benimdir hic üzülme:rolleyes: artik oyle aştim ki bu durumu dalga geciyorum:KK71:

Kizlar topiğimize nazar değdi okuyun kendinizi bi:nazar:

Kizlar, aklim cok karisik... Yarin gelinlik modelimi kafamda tamamen kesinlestirmis olmam lazim, yarin terziye gidecegiz, olcumu alacak ve modelimin sekline gore yarin sececegim kumasi alacak... ama ben hala kesinlestiremedim aklimda bir sey...

Kizlar, aklim cok karisik... Yarin gelinlik modelimi kafamda tamamen kesinlestirmis olmam lazim, yarin terziye gidecegiz, olcumu alacak ve modelimin sekline gore yarin sececegim kumasi alacak... ama ben hala kesinlestiremedim aklimda bir sey...

Hakkaten büyük sıkıntı:cry:

Begendiklerini paylas fikir verelim istersen yada neden netlestiremedin onu düşün modellerin varsa eksilerini artilarini yaz sonra hangisine gönlün kayarsa onu seç:KK51:

Yeni cicilerimi buraya da ekliyim:nazar:

Screenshot_2014-10-28-21-39-20-1.png
20141028_205409_LLS-1.jpg
20141028_175548_LLS.jpg

Hakkaten büyük sıkıntı:cry:

Begendiklerini paylas fikir verelim istersen yada neden netlestiremedin onu düşün modellerin varsa eksilerini artilarini yaz sonra hangisine gönlün kayarsa onu seç:KK51:

Aslinda cok iyi olur canim ya :) zaten bir cok model arasindan bir tanesinde karar kilmayi basardim ama o karar kildigim ustune degisiklik yapip yapmama konusunda kararsiz kaldim... resmi yukleyeyim hemen

Ahahahahaahahahah:KK70:

Al benden de o kadar:KK70:

Topiğin çatlak kraliçesi kesin benimdir hic üzülme:rolleyes: artik oyle aştim ki bu durumu dalga geciyorum:KK71:

Benim de baldırda var ya off.. Bide ben çok zayıfım hep kilo almaya çalışan alamayan biriyim nasıl çatlak oluyor anlamıyorum ya..

Canım sorması ayıp çatallar kaçaydı? Çok pahalı oluyorlar.

Gelinlik bu iste :)
Ustune ceket diktirecegim nikahta ama kinada bu sekilde giyecegim, kararsiz oldugum nokta ise koluna ilk basta dantelden yarim kol taktirmayi dusunuyordum, simdi emin olamiyorum ne istedigime... Zaten cok kararsizimdir hep :'(

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-26-05-21-24-1.png
    Screenshot_2014-10-26-05-21-24-1.png
    394,4 KB · Görüntüleme: 74
Ustune ceket diktirecegim nikahta ama kinada bu sekilde giyecegim, kararsiz oldugum nokta ise koluna ilk basta dantelden yarim kol taktirmayi dusunuyordum, simdi emin olamiyorum ne istedigime... Zaten cok kararsizimdir hep :'(

bence model çok güzel cnm.hiç yarım kol ekleterek modeli bozma derim.dantel askılar çok hoş duruyor.

Benim de baldırda var ya off.. Bide ben çok zayıfım hep kilo almaya çalışan alamayan biriyim nasıl çatlak oluyor anlamıyorum ya..

Canım sorması ayıp çatallar kaçaydı? Çok pahalı oluyorlar.

Benim hem bu modeldeki gibi var hem de iç bacaklarimda arkada, taaa ortaokula giderken cikti benim. Kilo alip vermedim. Kiloyla ilgisi yok annemde olsa olurdu kilodan olsa:63:

48tl canim, 6li olarak. 4lusu vardi baska model 32tl idi. Beb uzun zamandir ariyordum stoklari yoktu bu modeller yeni gelmis.

valla bence cok şık çok sade ve çok güzel. ben sadeligin agirligini gösterisini severim. Kol yaptirmazdim, modeli kapatir sıradanlaştirir. Herkes oyle yapiyor zaten. Fakir kol deniyor galiba yarim kol gibi şık degil hic bence.

boyle yaptir derim:KK68:

Benim hem bu modeldeki gibi var hem de iç bacaklarimda arkada, taaa ortaokula giderken cikti benim. Kilo alip vermedim. Kiloyla ilgisi yok annemde olsa olurdu kilodan olsa:63:

48tl canim, 6li olarak. 4lusu vardi baska model 32tl idi. Beb uzun zamandir ariyordum stoklari yoktu bu modeller yeni gelmis.

Aynen işte benim de iç bacaklarda falan var. Çaresi de yok galiba bunların..

Böyle çok hoş bence..

Böyle çok hoş bence..
Benim hem bu modeldeki gibi var hem de iç bacaklarimda arkada, taaa ortaokula nim. Kilo alip vermedim.
48tl canim, 6li olarak. 4lusu vardi baska model 32tl idi. Beb uzun zamandir ariyordum stoklari yoktu bu mod
bence model çok güzel cnm.hiç yarım kol ekleterek modeli bozma derim.dantel askılar çok hoş duruyor.

valla bence cok şık çok sade ve çok güzel. ben sadeligin agirligini gösterisini severim. Kol yaptirmazdim, modeli kapatir sıradanlaştirir. Herkes oyle yapiyor zaten. Fakir kol deniyor galiba yarim kol gibi şık degil hic bence.

boyle yaptir derim:KK68:
Yorumlar icin cok sagolun kizlar, ben de iki konuyu birlestirmis olacagim ama acikcasi kolumda cok eskiden kalma catlak izleri var, artik cok azicik da olsa belli oluyor, yine de askili giyince takabiliyorum bazen. Gelinlikte de takarsam bunu ve tadini cikaramazsam diye korkuyorum. Oynamayi bilmeden oynayanlardanim, kendi kina gecemde oturmayi da hic dusunmuyorum :) o yuzden fakir koldan daha kisa bir kol dusunuyordum, t shirt gibi de kisa degil tabi... ama model gercekten boyle cok seker. Bozmak istemiyorum. Kollarimla barisik giyebilir miyim acaba bunu :( :(

Ayy dert ettigin seye bak pudra sürersin teninden bir ton koyu olur biter:KK53:

Benim mesela bacagimdaki kıl kökleri cok belirgin bazen suruyorum misss:KK76: Pürüzsüz oluyor:KK70: LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet

Back