- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
kesinlikle önemli kenan doğulunun bi şarkısıda güzel tencere kapak ama ne kadar dans edilir bilmem
Güzel ama daha çok müzik olsaydı arka planda söz gibi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle önemli kenan doğulunun bi şarkısıda güzel tencere kapak ama ne kadar dans edilir bilmem
ben bayildiiimm buna :)adet fiyatı 12 tl olunca pahalı olmaz mı
mevsim geçişlerinde normal diye biliyorum
Dogum gunun kutlu olsun canimmBende şaşırdım o fiyatı görünce, sormadımda nasıl oluyo diye..
İnşallah öyledir canım ya, acayip strese soktu beni..Ağrısıda cabası zaten..Sevgilimlede kavga etmişiz zaten.birde doğum günü bugün..Keyfim pek yerinde yani
Bende ameliyat öncesi stresten 16 gün boyunca regli olmuştum Annemle konuştum, o da öyle söyledi..mevsim geçişi,antibiyotik kullanımı yaparmış..tekrarlarsa gidicem doktara..Teşekkür ederim cevabın için
Nilüfer - Ta uzak yollardan şarkısıda olabilir ablamın nikahında çalmıştı :)
Kızlaaaaaaar şu çay takımına bayıldım yaa.. Hem de çok ucuz.. Yeni buldum bu sayfayı..
Eki Görüntüle 1285017
ben bayildiiimm buna :)
Dogum gunun kutlu olsun canimm
Ayyyyyyy çok güzelllllll ne kadar da uygun fiyatııı
Kızlaaaaaaar şu çay takımına bayıldım yaa.. Hem de çok ucuz.. Yeni buldum bu sayfayı..
Eki Görüntüle 1285017
bende çok beğendim yaa :) linkini de verebilir misin sayfanın? casa de bella die baktım ama bulamadım
Yaa bende çıkış şarkısına taktım arkdaslarr ne olsun ne olur nasıl olur boyle güzel çoşkulu bişey istiyorum ama eller havaya tarzıda olmıcak akabinde dans müziğine geçişte insanları düşürmicek bişey gibi of cok şey istiyombenim aklımda da pervane var :)
Şimdi her düğünde o var canım o yüzden istemiyorumbenim aklımda da pervane var :)
Eki Görüntüle 1285017
Şimdi her düğünde o var canım o yüzden istemiyorum
Irem derici calinca dans eden gelin damat beliriyor bi andabide şu irem dericinin şarkısından artık gına geldi hep o var her yerde
bide şu irem dericinin şarkısından artık gına geldi hep o var her yerde
Ben de oya bora sevmek zamanı istiyorum :))Yaa bende çıkış şarkısına taktım arkdaslarr ne olsun ne olur nasıl olur boyle güzel çoşkulu bişey istiyorum ama eller havaya tarzıda olmıcak akabinde dans müziğine geçişte insanları düşürmicek bişey gibi of cok şey istiyom
Ben türkçe istemiyorum yani dans şarkısı değil aradığım cıkış müziğiBen de oya bora sevmek zamanı istiyorum :))