• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Nilüfer - Ta uzak yollardan şarkısıda olabilir ablamın nikahında çalmıştı :)

adet fiyatı 12 tl olunca pahalı olmaz mı:KK57:

mevsim geçişlerinde normal diye biliyorum
ben bayildiiimm buna :)

Bende şaşırdım o fiyatı görünce, sormadımda nasıl oluyo diye..

İnşallah öyledir canım ya, acayip strese soktu beni..Ağrısıda cabası zaten..Sevgilimlede kavga etmişiz zaten.birde doğum günü bugün..Keyfim pek yerinde yani :KK14:
Dogum gunun kutlu olsun canimm

Nilüfer - Ta uzak yollardan şarkısıda olabilir ablamın nikahında çalmıştı :)

Benim için özel bi anlamı olan bu şarkıyıda kesinlikle düğünümde dans şarkısı olarak eklicem.. Bora Öztoprak - Seni Seviyorum :KK68::KK68:

Kızlaaaaaaar şu çay takımına bayıldım yaa.. Hem de çok ucuz.. Yeni buldum bu sayfayı.. :KK68:

Untitled 1.jpg

benim aklımda da pervane var :)
Yaa bende çıkış şarkısına taktım arkdaslarr ne olsun ne olur nasıl olur boyle güzel çoşkulu bişey istiyorum ama eller havaya tarzıda olmıcak akabinde dans müziğine geçişte insanları düşürmicek bişey gibi of cok şey istiyom :(

Buyur canım :) Cidden ucuzmuş bu sayfa diğerlerine nazaran..

http://instagram.com/casadebella

çok tşkler :)

bide şu irem dericinin şarkısından artık gına geldi hep o var her yerde:KK54:

ben Ferhat Göçer-Cennet - Özdemir Erdoğan - Bana Ellerini Ver ya da Kayahan'ın-Seninle Herseye Varım Ben şarkılarından birini düşünüyorum düğün müziği olarak. eski parçalar ama seviyorum üçünüde. giriş müziği olarakta,sanırım Game of Thrones dizisinin jenerik müziğini kullanabilirz :)

Yaa bende çıkış şarkısına taktım arkdaslarr ne olsun ne olur nasıl olur boyle güzel çoşkulu bişey istiyorum ama eller havaya tarzıda olmıcak akabinde dans müziğine geçişte insanları düşürmicek bişey gibi of cok şey istiyom :KK43:
Ben de oya bora sevmek zamanı istiyorum :))

Back