evet kuzum geliyorlar bu akşam 3 e kadar falan çalışacağım işte sen ne yaptın herşey tamam mı ayakkabı geldi mi ne durumdasın?Günaydın kızlaar,
Canımm, şimdi gördüm yeni haberlerii, çok sevindim yaa bu akşam geliyorlar yani öyle mi :)
Hayırlı olsun inşallah çook güzel geçer :)
İnternetten almadım ayakkabı kuzucum :) Ama mağazadan aldım işte haftasonu bi tane.evet kuzum geliyorlar bu akşam 3 e kadar falan çalışacağım işte sen ne yaptın herşey tamam mı ayakkabı geldi mi ne durumdasın?
kuzucum :) o minik ne tatlı olmuş öyle :) maşallah ona. salonda ayrı güzel tabi :)İnternetten almadım ayakkabı kuzucum :) Ama mağazadan aldım işte haftasonu bi tane.
Albüm güncellemesi yaptım ben kuzular
Ayakkabı da orada zaten :)
Sağol kuzucuum :)kuzucum :) o minik ne tatlı olmuş öyle :) maşallah ona. salonda ayrı güzel tabi :)
öyle oluyorlar ama toparlanıyor :)Sağol kuzucuum :)
Dün baştan tanıştık minikle resmen, tatil dönüşü hepimizi unutmuş boş boş bakıyordu
Neyse ki toparladık
Kuzucuum çoook teşekkür ederim , çok sevindirik oldum şimdi :)Günaydın kızlarr
Mrs Pink o minnoşa bayıldımmm o boğum boğum kollarını yerim ya maşallah
Taçlarınız süper olmuş çok beğendim kuzu nedime bileklikleri de öyle.
Ayrıca kapı süsün çok şirin bende istiyorum böyle birşeyy, avizede çok şık olmuş
Aa çok sevindim iyi yapmışsın benim ki de sorunsuz gelmişti zatenKuzucuum çoook teşekkür ederim , çok sevindirik oldum şimdi :)
Avizeyi senin aldığın satıcıdan aldım n11 den, riske attım koçtaştakini almadım ama vallahi resmen aynısı geldi çok iyi oldu
Kuzucuum çok teşekkür ederiim, hatta ederiiiz :)Mrs Pink kuzuuu herşey çok güzell sizde ne güzelsiniz öylee :)
nolduHer an kalpten gidebilirimm
Ay Allah korusun kuzucum deme öylee, neden kiiiHer an kalpten gidebilirimm
NolduuuuHer an kalpten gidebilirimm
Kredi kartları gelmiş uff hiç böyle beklemiyodum azıcık şokAy Allah korusun kuzucum deme öylee, neden kiii
ay sorma kuzu düğün zamanı kafa karışıyor hesabını tutamıyorsun gelince şok. bende harcadıklarımı unutmuşum gelince aynı şoku bende yaşadımKredi kartları gelmiş uff hiç böyle beklemiyodum azıcık şok
yazdım kuzuuuNolduuuu
ayyy bi ben değilim yani, harcadıklarımı hatırlıyorum ama birleşince çok olmuş ya bu ayı atlatırsak öbür ay rahatlarız da önemli olan bu ayı atlatmakay sorma kuzu düğün zamanı kafa karışıyor hesabını tutamıyorsun gelince şok. bende harcadıklarımı unutmuşum gelince aynı şoku bende yaşadım
kuzu ben halı aldığımı bile unutmuşum düşün bu kart neden fazla gelmişki diye söylendim baktım harcamışım. bende aynı şeyi düşünüyorum. bu ayı atlatırsak rahatlarızayyy bi ben değilim yani, harcadıklarımı hatırlıyorum ama birleşince çok olmuş ya bu ayı atlatırsak öbür ay rahatlarız da önemli olan bu ayı atlatmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?