• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhaba kızlar yeni katıldım bende 24 ekim'de düğünüm olacak çok heyecanlıyım :):(

Kızlar ya araba süslemesine de el atmam gerek benim yoksa saçma sapan şeyler çıkacak sanırım. Albüme bir iki bişey koyucam bakıverin . Fikir gelişmiyor! :D

Kızlar ya araba süslemesine de el atmam gerek benim yoksa saçma sapan şeyler çıkacak sanırım. Albüme bir iki bişey koyucam bakıverin . Fikir gelişmiyor! :KK70:
Kuzu bence gayet güzel olur çiçek olacakmı önde

anammm çok şirin olur :)
Kuzu bence gayet güzel olur çiçek olacakmı önde
Ayy beğenmiceksiniz diye çok korkmuştum ya hahaha :D
Kuzu çiçek kısmını bilemedim işte kapı kollarına o çiçeklerden dedim. E o keçe balonları da öne koyayım isimlerle birlikte yetmez mi sence? YAda çiçek koyacaksam nereye nasıl yapmalıyız bilemedim

Ayy beğenmiceksiniz diye çok korkmuştum ya hahaha :KK70:
Kuzu çiçek kısmını bilemedim işte kapı kollarına o çiçeklerden dedim. E o keçe balonları da öne koyayım isimlerle birlikte yetmez mi sence? YAda çiçek koyacaksam nereye nasıl yapmalıyız bilemedim
Ah bilsem benimde kafam çok karışık o konuda kapı kollarına çiçek olursa önde olmasın ben balonlar arkada olucak sanmıştım.
Bizimde arkada ponponlar olacak just married yazdırabilirim ön tarafı bilemiyorum :(

Ah bilsem benimde kafam çok karışık o konuda kapı kollarına çiçek olursa önde olmasın ben balonlar arkada olucak sanmıştım.
Bizimde arkada ponponlar olacak just married yazdırabilirim ön tarafı bilemiyorum :KK43:
Bu tarih arkada daha iyi olur sanki dedim. O yüzden de balonları öne düşündüm. Hem o olunca çiçekde istemez dedim ama :D
Ay ponponlar da çok tatlı olur ayrıca yaa çok sevimli bence :)
Hatta plaka kısmına da ondan ekleyebiliriz biz de sanki. Fikir çaldım oleey :D

kızlar size bir şey sormam gerek yardım eder misiniz? nişanlım adanalı ve ailesi orada yaşıyor. 1 sene sözlü kaldıktan sonra 2 ay önce nişanımız oldu. ocağın ilk haftasıda nikah tarihimizi almaya gideceğiz ve mayısta nasip ederse evleneceğiz. ve hazırlıklar hızlanmaya başladı biz mobilyalarımızın hepsini sözlüyken ortak ödeyerek aldık onumuzdeki ay borcumuz bitiyor. bittikten sonrada beyaz eşyaya girmek istiyoruz niyetimiz fazla borcumuz olmadan evlenmek herkes gibi .. yalnız nişanlımın ailesi destek konusunda bize söz verdikleri gibi yani biz arkasındayız destek veririz el birlikle dediler yalnız bohçamızı bile kendimiz yaptık bu konuda destek olmadıkları gibi nişanda takıları bile nişanlım ailesine alıp elie tek tek verip taktırdı tabi bu borcu da kendimiz ödeyeceğiz. ama maalesef kartlar dolu ortada kaldık. bu kurban bayramında da adanaya gideceğiz. abileri beyaz eşya işi yapıyorlar. geldiğinizde buradan bakarız dediler ama almak için değil. dün sabahta babam bana şöyle bir konuşma yaptı. kızım acaba ben abisini arayıp desem mi acaba beyaz eşya durumunu ne yapacağız. nasıl halledelim diye aslında:KK22:

Bu tarih arkada daha iyi olur sanki dedim. O yüzden de balonları öne düşündüm. Hem o olunca çiçekde istemez dedim ama :KK70:
Ay ponponlar da çok tatlı olur ayrıca yaa çok sevimli bence :)
Hatta plaka kısmına da ondan ekleyebiliriz biz de sanki. Fikir çaldım oleey :KK70:
HAhaha çal kuzuucum tabii ben bu tarihi fotoğraf çekimi için yapmıştım ama araba içinde kullanabilirim belki bende çaldım:D

kızlar size bir şey sormam gerek yardım eder misiniz? nişanlım adanalı ve ailesi orada yaşıyor. 1 sene sözlü kaldıktan sonra 2 ay önce nişanımız oldu. ocağın ilk haftasıda nikah tarihimizi almaya gideceğiz ve mayısta nasip ederse evleneceğiz. ve hazırlıklar hızlanmaya başladı biz mobilyalarımızın hepsini sözlüyken ortak ödeyerek aldık onumuzdeki ay borcumuz bitiyor. bittikten sonrada beyaz eşyaya girmek istiyoruz niyetimiz fazla borcumuz olmadan evlenmek herkes gibi .. yalnız nişanlımın ailesi destek konusunda bize söz verdikleri gibi yani biz arkasındayız destek veririz el birlikle dediler yalnız bohçamızı bile kendimiz yaptık bu konuda destek olmadıkları gibi nişanda takıları bile nişanlım ailesine alıp elie tek tek verip taktırdı tabi bu borcu da kendimiz ödeyeceğiz. ama maalesef kartlar dolu ortada kaldık. bu kurban bayramında da adanaya gideceğiz. abileri beyaz eşya işi yapıyorlar. geldiğinizde buradan bakarız dediler ama almak için değil. dün sabahta babam bana şöyle bir konuşma yaptı. kızım acaba ben abisini arayıp desem mi acaba beyaz eşya durumunu ne yapacağız. nasıl halledelim diye aslında:KK22:
Bana kalırsa önce nişanlınla konuş bu durumu o da ailesiyle konuşsun başkaları girmesin araya

Back