• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gerçekten öyle ama içimdeki duygusallığı atamadım o ayrı.
Onu deme ama ben üstünü kapamaya çalışıyorum burda haha ihihi diyerekten.
Yine mi göndereyim acıklı bir şarkı?
Ay çok çılgın ama bakarsın ben de bi çılgınlık yapar orada düğün yaparım sen de o zaman kesin gelirsin :KK70: Sırf foto çekmek için :KK70:
İkisi de olur bana hiç fark etmez bak fazla masraf yapma yani hahaha :D

Hahha beğenmedik zaten biz boşver :KK70:
Ay beğendik şimdi kendimizi kandırmayalım yaa :D Ben kandıramıyorum :D
Onu deme ama ben üstünü kapamaya çalışıyorum burda haha ihihi diyerekten.
Yine mi göndereyim acıklı bir şarkı?

İkisi de olur bana hiç fark etmez bak fazla masraf yapma yani hahaha :KK70:
I ıh gönderme şarkı. Sen bugün müzik falan dinleme. Kendini de dinleme :D Mezdeke dinle sen ya da :D
Aa ayrıca olur mu sana özel menü de yaparız canım denizde kum bizde para hahaytt :D

I ıh gönderme şarkı. Sen bugün müzik falan dinleme. Kendini de dinleme :KK70: Mezdeke dinle sen ya da :KK70:
Aa ayrıca olur mu sana özel menü de yaparız canım denizde kum bizde para hahaytt :KK70:
Şuanda da romana bağladım mesela . sandalyede roman nasıl oynanır adlı videoyu uzman tv ye yükleyebilirim uzmanlaşmama az kaldı :D
Ay canımsın ayrıca bana balıklı bir sofra kurdururmusun o zaman, sen şaaparsın onu :D

Kızlar yarın dövmeciye gidiyorum korku sardı :D

Enee hadi ya :KK70: Nereye yaptıracaksın? Ne yaptıracaksın :KK70:
ayyy işte bunu
key-tattoos-large-msg-134679555148.jpg

Nişanlı beyede kilit olacak haha kilitlicem adamı :D

@blisss Mrs Pink Mrs Pink Burada ağzımı açmayayım hiç çok sinirliyim zaten. Kimseyi düşünmemek lazım cidden böyle olaylar yüzünden düşüncesiz berbat bi insana dönüşücem sonunda.. Kısaca kimse kimsenin halinden anlamıyor, sebep bu.

@blisss Mrs Pink Mrs Pink Burada ağzımı açmayayım hiç çok sinirliyim zaten. Kimseyi düşünmemek lazım cidden böyle olaylar yüzünden düşüncesiz berbat bi insana dönüşücem sonunda.. Kısaca kimse kimsenin halinden anlamıyor, sebep bu.
Kuzucum düşüncelisi halden anlayanı yok zaten bunların malesef ki.
Nasıl bi sebep sunuyolar bilmiyorum ama canını sıkma izin vermek zorundalar . Gerekirse bir daha bir daha söyleyeceksin önemli bir mevzu bu neticede.
Çok sinir oluyorum ben bunlara ya, kimsenin iş dışında özel bir hayatı bir derdi bir ihtiyacı olamaz, olmamalı.
Yok öyle bi dünya robot değiliz

Kuzum Mrs Pink Mrs Pink doğru söylüyor bu senin yasal hakkın tekrar sor izin vermek zorundalar sen evleneceksin ve bunun için izin istiyorsun tatile gideyim demiyorsun ki :KK12:

Ay ben naptııım :D
BAktığım saç makyaj fotolarını fb'dan kendime gödnereyim ki kaydolsun dediiim. Güzelce gönderdim bir de baktım kii ne göreyim?
Arkadaş listemdeki adaşıma göndermişim kendime değil! :D :D :D
Ay rezalet! :D
Hiç de sohbetim yoktur yani :D

Seti ayrı bulmak çok zor canım. Sadece çay bardaklarını ayrı satıyorlar sanırım . 12 tane su bardağını ayrı bulsan bile gereksiz olur bence o kadar parayı ona vermen. Yani uydurmak da zor olur çünkü. Ya kendin başka şekilde ayrı ayrı set oluştur ya da daha daha uygun bir set bak derim . He bütçe meselesi tabii bunun setini de alabilirsin ama çok pahalı ya
Hemde nasıl pahalı hayatta ona o kadar para veremem 800 tl :KK12: gezeceğim biraz bakalım istoçta var diyorlar yada eminönü mahmutpaşadan da bakarın en olmadı dediğin gibi başka bir kombin yaparım

Ay ben naptııım :KK70:
BAktığım saç makyaj fotolarını fb'dan kendime gödnereyim ki kaydolsun dediiim. Güzelce gönderdim bir de baktım kii ne göreyim?
Arkadaş listemdeki adaşıma göndermişim kendime değil! :KK70: :KK70: :KK70:
Ay rezalet! :KK70:
Hiç de sohbetim yoktur yani :KK70:
ahhaha şaka gibi ya :D Cevap geldimi barii hem hani bizde görsek ya :D

ahhaha şaka gibi ya :KK70: Cevap geldimi barii hem hani bizde görsek ya :KK70:
Ayy ben fark edince hemen açıklama yaptım. Kendime gönderecekelrimi sana göndermişim ya kusura bakma diye :D
O da "olsun, hepsi çok güzel ayrıca" yazmış :D . E yorumda almış oldum sağol dedim hahaha :D
Ay bildiğiniz şeyler kuzu telde dursun diye o yolu izledim. Hani o örgüler falan vardı ya bi kaç da açıl dalgalı saç değişik bişey yok yani olsa göndermem mi :D Kuaföre göstermelik şeyler :D :D

Bizim bugün ağlama günümüz galiba :cry: Ben o günü düşünemiyorum tutamıyorum da ağlamalarımı, direk burnumun içi bi sızlıyor sonra hoop bir koyveriyorum ki tutabilene aşkolsun. Yapmasak mı evden alma kurdele merasimi falan. Direk göbek atalım yani nolucak sanki, hayat aynı değişiklik yok sonuçta, sadece yanıma arkadaş gelecek. Öf yaa :cry:
Aynen sana katılıyorum uğurlama feryat figan yok salona gerek yok daha evinden çıkana kadar pert oluyorsun benim arkadşım söz verdi kendi kendine sarılmıcam dedi ver gerçekten de oyle oldu sarılma falan olmadı jükendine güvenemiyordu çünkü oda sulu göz bende baktım başarılı bir sonuç aynısını yapacağım

Back