Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AAaa Çok güzel bir ama buuuugünaydın herkese yeni haberlerle geldim pazartesi günü istemeye geliyorlar![]()
evet ama kafamda hiç bir şey yok kıyafette yok ay delireceğimAAaa Çok güzel bir ama buuuuHazırlık için hafta sonunu çok iyi değerlendirmelisin ozaman
![]()
hayırlı olsun canım :)günaydın herkese yeni haberlerle geldim pazartesi günü istemeye geliyorlar![]()
evet ama kafamda hiç bir şey yok kıyafette yok ay delireceğim![]()
sağol kuzuhayırlı olsun canım :)
bir tane vardı rengi çok soluktu pudra pembesi gibi desem değil ya sezon geçişi çok can alıcı şeyler var ama çok kalın derler kış mı geldi sıkıntı orada birazcıkKuzu mağazaları gezdin geçen sefer hiç gözüne çarpan birşey yokmuydu belden bollaşan bir elbise olabilir
kuzu böyle durumlar için pantolonu ben nedense uygun bulmuyorum nekadar şık olsadasağol kuzu
bir tane vardı rengi çok soluktu pudra pembesi gibi desem değil ya sezon geçişi çok can alıcı şeyler var ama çok kalın derler kış mı geldi sıkıntı orada birazcıkne yapsam bilemedim söz takılmayacak onun için bir daha gelecekler bende diyorum ki çok şık bol beyaz pantolonum vardı kenarları sarı bilyeli saks mavisi bluzumla onu mu kombinlesem
Canım bendesağol kuzu
bir tane vardı rengi çok soluktu pudra pembesi gibi desem değil ya sezon geçişi çok can alıcı şeyler var ama çok kalın derler kış mı geldi sıkıntı orada birazcıkne yapsam bilemedim söz takılmayacak onun için bir daha gelecekler bende diyorum ki çok şık bol beyaz pantolonum vardı kenarları sarı bilyeli saks mavisi bluzumla onu mu kombinlesem
normalde bende bulmuyorum ama söz daha sonra takılacak bilemedim şimdi ne yapsam olmadı ben bir bakayımkuzu böyle durumlar için pantolonu ben nedense uygun bulmuyorum nekadar şık olsada
Canım bendecurlygirl gibi pantolon sevmiyorum özel günlerde, kalem etek göstermiştin öyle birşey daha iyi olur bence
evde olan sade düz bir etek olabilir.ekstra bişi almasan bile. sözde alırsın olmadı.normalde bende bulmuyorum ama söz daha sonra takılacak bilemedim şimdi ne yapsam olmadı ben bir bakayım
aslında o eteğimide giyebilirim birde önden yırtmaçlı ama nasıl desem yürüdükçe belli oluyor diz üstüne kadar bir eteğim var belkide onu mu giymeliyimCanım bendecurlygirl gibi pantolon sevmiyorum özel günlerde, kalem etek göstermiştin öyle birşey daha iyi olur bence
var kuzu zaten öyle bir iki seçenek olmadı bugünde bir bakarım sözde zaten elbise giyerimevde olan sade düz bir etek olabilir.ekstra bişi almasan bile. sözde alırsın olmadı.
evde olan sade düz bir etek olabilir.ekstra bişi almasan bile. sözde alırsın olmadı.
aslında o eteğimide giyebilirim birde önden yırtmaçlı ama nasıl desem yürüdükçe belli oluyor diz üstüne kadar bir eteğim var belkide onu mu giymeliyim
galiba öyle yapacağım canım sözde zaten alırım kombinler pazartesi paylasırım sabah işe geleceğim ay sonu toplu kapama yapıyoruz çok sıkıştım iş bari olmasaydıOzaman eteklerinden birini kombinle kuzu yeni elbise alma sözde alırsın artık
Sıkma canını ya erken çıkma şansın varsa halledersin canımgaliba öyle yapacağım canım sözde zaten alırım kombinler pazartesi paylasırım sabah işe geleceğim ay sonu toplu kapama yapıyoruz çok sıkıştım iş bari olmasaydı![]()
Bu çok güzel bir şey hadi hayırlısı şimdi ne çok heyecan vardır ayy kendim aklıma geldimgünaydın herkese yeni haberlerle geldim pazartesi günü istemeye geliyorlar![]()
günaydın herkese![]()