• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kızlaar,

Canımm, şimdi gördüm yeni haberlerii, çok sevindim yaa bu akşam geliyorlar yani öyle mi :)
Hayırlı olsun inşallah çook güzel geçer :)
evet kuzum geliyorlar bu akşam 3 e kadar falan çalışacağım işte sen ne yaptın herşey tamam mı ayakkabı geldi mi ne durumdasın?

evet kuzum geliyorlar bu akşam 3 e kadar falan çalışacağım işte sen ne yaptın herşey tamam mı ayakkabı geldi mi ne durumdasın?
İnternetten almadım ayakkabı kuzucum :) Ama mağazadan aldım işte haftasonu bi tane.

Albüm güncellemesi yaptım ben kuzular :KK70:
Ayakkabı da orada zaten :)

İnternetten almadım ayakkabı kuzucum :) Ama mağazadan aldım işte haftasonu bi tane.

Albüm güncellemesi yaptım ben kuzular :KK70:
Ayakkabı da orada zaten :)
kuzucum :) o minik ne tatlı olmuş öyle :) maşallah ona. salonda ayrı güzel tabi :)

Günaydın kızlarr

Mrs Pink Mrs Pink o minnoşa bayıldımmm o boğum boğum kollarını yerim ya maşallah :KK36:
Taçlarınız süper olmuş çok beğendim kuzu nedime bileklikleri de öyle.
Ayrıca kapı süsün çok şirin bende istiyorum böyle birşeyy, avizede çok şık olmuş

Günaydın kızlarr

Mrs Pink Mrs Pink o minnoşa bayıldımmm o boğum boğum kollarını yerim ya maşallah :KK36:
Taçlarınız süper olmuş çok beğendim kuzu nedime bileklikleri de öyle.
Ayrıca kapı süsün çok şirin bende istiyorum böyle birşeyy, avizede çok şık olmuş
Kuzucuum çoook teşekkür ederim , çok sevindirik oldum şimdi :)
Avizeyi senin aldığın satıcıdan aldım n11 den, riske attım koçtaştakini almadım ama vallahi resmen aynısı geldi çok iyi oldu :D

Kuzucuum çoook teşekkür ederim , çok sevindirik oldum şimdi :)
Avizeyi senin aldığın satıcıdan aldım n11 den, riske attım koçtaştakini almadım ama vallahi resmen aynısı geldi çok iyi oldu :KK70:
Aa çok sevindim iyi yapmışsın benim ki de sorunsuz gelmişti zaten

ay sorma kuzu düğün zamanı kafa karışıyor hesabını tutamıyorsun gelince şok. bende harcadıklarımı unutmuşum gelince aynı şoku bende yaşadım :KK43:
ayyy bi ben değilim yani, harcadıklarımı hatırlıyorum ama birleşince çok olmuş ya bu ayı atlatırsak öbür ay rahatlarız da önemli olan bu ayı atlatmak

ayyy bi ben değilim yani, harcadıklarımı hatırlıyorum ama birleşince çok olmuş ya bu ayı atlatırsak öbür ay rahatlarız da önemli olan bu ayı atlatmak
kuzu ben halı aldığımı bile unutmuşum düşün bu kart neden fazla gelmişki diye söylendim baktım harcamışım. bende aynı şeyi düşünüyorum. bu ayı atlatırsak rahatlarız

Back