• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayyy bi ben değilim yani, harcadıklarımı hatırlıyorum ama birleşince çok olmuş ya bu ayı atlatırsak öbür ay rahatlarız da önemli olan bu ayı atlatmak
Ah kuzum çok normal düğün ayı çok harcanıyor dimi :KK17:

kuzu ben halı aldığımı bile unutmuşum düşün bu kart neden fazla gelmişki diye söylendim baktım harcamışım. bende aynı şeyi düşünüyorum. bu ayı atlatırsak rahatlarız
Ay halının kalan kısmıda verilcekti bu ay, acayip canım sıkıldı yaa bitse artık
Ah kuzum çok normal düğün ayı çok harcanıyor dimi :KK17:
Aynen kuzu harcamışız baya, kredi de olunca kasıcak biraz bu ay
Ayy demeyin öyle şeyler amaa, korkutuyosunuz beniiii :KK17:
Korkma kuzuda karta çok yüklenme

Ayy demeyin öyle şeyler amaa, korkutuyosunuz beniiii :KK17:
kuzu gözün çok korkmasın. büyük büük borca girmedikten sonra bir iki ayda toparlıyor insan. çok şükür Allah rızkımızı veriyor iş olsunda çalışılır ödenir.
Ay halının kalan kısmıda verilcekti bu ay, acayip canım sıkıldı yaa bitse artık

Aynen kuzu harcamışız baya, kredi de olunca kasıcak biraz bu ay

Korkma kuzuda karta çok yüklenme
kuzu benimde perde vardı elden verilerek allahtan verdim kurtuldum. bir yarın olsa maaşlar yatsa içim ferahlıcak :(

kuzu gözün çok korkmasın. büyük büük borca girmedikten sonra bir iki ayda toparlıyor insan. çok şükür Allah rızkımızı veriyor iş olsunda çalışılır ödenir.

kuzu benimde perde vardı elden verilerek allahtan verdim kurtuldum. bir yarın olsa maaşlar yatsa içim ferahlıcak :KK43:
Benim yatar yatmaz gidicek :KK51:

Günaydınnnnn :) Trpst Trpst hayırlı olsunn canımm çok sevindim :)
sağol kzuum ölüyorum heyecandan

İnternetten almadım ayakkabı kuzucum :) Ama mağazadan aldım işte haftasonu bi tane.

Albüm güncellemesi yaptım ben kuzular :KK70:
Ayakkabı da orada zaten :)
kuzum minnoş çok güzel bayıldım maşallah tacın ayakkabın bunu olman cok iyi olmuş beğendim çok güzel canım tacın çiceğin on numara

sağol kzuum ölüyorum heyecandan

kuzum minnoş çok güzel bayıldım maşallah tacın ayakkabın bunu olman cok iyi olmuş beğendim çok güzel canım tacın çiceğin on numara
Ayyy olsun ya heyecan güzel şey tadını çıkar kuzucum :)
Ayrıca çok teşekkür ediyoruum :)

Auralee Auralee arkadaşımızın katkılarıyla ta ta tamm ekmek kutusu istanbuldan yolladı burda yoktu bayıldım kızlar çokkk teşekkür ederim canım
20150831_113435.jpg

Ayyy olsun ya heyecan güzel şey tadını çıkar kuzucum :)
Ayrıca çok teşekkür ediyoruum :)
kuzum ayakkabını çok iyi seçmişssin gerçekten çok içime sindi öbürünü alıyorum dediğinde yüreğime inmişti rica ederim

Back